Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaolaolaola123

Ruchy frykcyjne i ocieranie się w nocy

Polecane posty

Gość Olaolaolaola123

Cześć, niedawno zaczęłam spotykać się z pewnym facetem i wczoraj zostałam u niego na noc, tak wyszło że po koncercie na którym byliśmy nie miałam jak wrócić do domu, było to zaplanowane. Dodam że nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Spaliśmy w jednym łóżku i nie miałam z tym problemu, w nocy obudziło mnie to, że mocno się do mnie przytulił, na łyżeczkę. Przyznam, że zrobiło mi się miło, wcześniej nie mieliśmy tak dużego kontaktu fizycznego ze sobą, więc cieszyłam się, że ma taką potrzebę. Wiem, że w przeciwieństwie do mnie w nocy nie mógł spać. W pewnym momencie w środku nocy obudziło mnie to, że Piotrek zaczął lekko rytmicznie poruszać biodrami, przód tył oraz kółka, napierając na mnie i ocierając się o mnie od tyłu, czułam że ma wzwód. W tamtym momencie nie przeszkadzało mi to aż tak bardzo, więc ani siebie nie wybudzałam ani jemu nie przerwałam. Ale jak na trzeźwo myślę, to trochę to dziwne. Rozumiem, że może mu brakować seksu, że mógł być podniecony że śpimy w jednym łóżku. Ale aż tak żeby się ocierać i niejako udawać seks? Nie wiem co o tym myśleć. Myślicie że to normalne? W dzień jak się całowaliśmy i on był u góry to też zrobił to kilka razy, napieranie na mnie od przodu, lekkie ocieranie, też czułam wzwód ale jestem prawie pewna że za żadnym razem nie dochodził.

Gość gość
a ty czylas jakis lekki orgazm przy tym czy ocieranie bylo na prozno ?

Gość olaolaolaolaola123
Przyznam, że trudno mieć orgazm od ocierania się o pośladki ;)

Gość gość
Hehe, wykorzystał Cię jako obiekt do masturbacji ;)

Gość gość
Mogłas mu pomoc ustami lub chociaż ręka ale temat podniecający napisz na meil opowiem ci jak u nas jest