Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

Nowa szkoła, nowe emocje

Polecane posty

Hej, Pamiętacie jak wspominałam o tym, że po skończeniu LO i niezdaniu matury siedzę w domu? A pamiętacie o tej szkole Przyosobającej do pracy gdzie szukają niepełnosprawnych uczniów? Kończy się moja czteroletnia laba. Bardzo się cieszę, że coś się zmieni w moim życiu W poniedziałek jadę z mamą żeby zrobić miarę na mundurek. Tak na mundurek. Będę nosiła mundurek, od dawna jest moim marzeniem by nosić takie cudo. Co prawda mój mundurek będzie składał się tylko z granatowej marynarki z logiem szkoły i muszę ją nosić tylko w poniedziałki i od święta, ale zawsze lepsze to niż nic, prawda? Marzenie w jakimś sensie zostało spełnione! Fajnie jest też, że będzie po mnie bus przyjeżdżał. W końcu mama i ja trochę odpoczniemy od siebie nawzajem. Będę mieć kogoś w rodzaju opiekunki, tylko nie wiem czy jednej tylko dla mnie czy ona będzie dla wszystkich dziewczyn czy każda dziewczyna będzie mieć swoją. Będę też mieć rehabilitacj****asen i hipoterapie. Tylko boję się jak dogadam się z dziewczynami. Nigdy nie byłam zbyt towarzyska. Nauka w tej szkole trwa trzy lata. Uczniowie od razu po gimnazjum mogą się strać o przyjęcie a ogólnie można się tam uczyć do 24 roku życia z możliwością przedłużenia o rok. Boję się więc , że może być różnica wiekowa. Będę uczyła się na pracownika biurowego, man nadzieję, że znajdę po tym robotę. No i klasy dzielą się na męskie i żeńskie. Co myślicie o tym wszystkim?

Gość gość
To będziesz mogła uczyć się tylko 2 lata, skoro teraz masz 23? Życzę powodzenia

Gość gość lakszmi
Powodzenia,Diano.Nie stresuj sie i badz na luzie,a bedzie wszystko dobrze.Na pewno poznasz nowych ludzi,a moze,kto wie zdobedziesz nowych przyjaciol......Trzymam kciuki. :)

Gość gość
To fajnie, powodzenia życzę :) Różnicą wiekową się nie przejmuj, ja chodziłam na studia zaoczne i na roku byli ludzie w różnym wieku, nie stanowiło to żadnego problemu, nawet ciekawiej było. Czemu klasy są dzielone na męskie i żeńskie? trochę to dziwne