Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka od dziecka wmawiała mi że powinienem być grzeczny, miły, dobry, mądry

Polecane posty

Gość gość

czytać książki, nie pić, nie palić, nie ćpać, nie włóczyć się po nocy, wybierała mi kolegów żeby mnie jakieś łobuzy nie wciągnęły w coś, nawet fryzure mi wybierała, kiedys jak sobie w wieku 17 lat zrobilem taki odpicowany dyskotekowy fryz a'la irokez, cwaniaczek z portalu fotka.pl to matka poleciała z morda do fryzjera i nawrzucala fryzjerce ze co ona mi zrobila, ze wyglądam jak bandyta, jak narkoman, kazała jej to poprawić za darmo, silą mnie zaciągnęla do salonu i patrzyla , a ja mialem łzy w oczach i chcialem się zabić, minelo ponad 10 lat a ja jestem frajerem, chudym zgarbionym cwelem bez zadnych znajomych, bez pieniędzy, bez asertywnosci, nigdy sie nie całowalem, seksu nie uprawialem, prawa jazdy nie mam a matka mi teraz mowi ze mam szukac dobrej pracy w biurze i poznac dziewczyne i się ożenić...ja mysle jak tu się zabić a nie żenić

Gość gość
Olej to co ktoś Tobie mówi. Żyj po swojemu a nie tak jak ktoś chce. I szukaj swego szczęścia, bo może gdzieś na Ciebie czeka i może kiedyś sam je odnajdziesz. A wtedy zapomnisz o tym, że miałeś taki czas w życiu, że chciałeś się zabić.