Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaUroczaCóreczkaDiabła

Szukam swojego Tatusia

Polecane posty

Gość gość
Ja mam w bicepsie 37 cm . Nigdy nie zazywałem żadnych koksów . Po prostu od ciężkiej pracy dla ojczyzny ,

Gość 43 cm vv bicepsie
Ale jesteś teraz poważna.A kto zalozył ten temat ? ;)

15:34 fajnie wiedzieć hah :) 15:42 Mój były dał o sobie znać, trochę mnie to dobiło, ale chyba wystarczy smutów i powagi :D Ja założyłam. Mój Tatuś gdzieś uciekł i nadal nie wiem co z tym chomikiem, może wróci, dzisiaj tu będę chyba przez cały dzień albo włącze sobie jakiś horror, ktoś coś pytał to może się dołącze :D

Gość 43 cm vv bicepsie
Miałaś do tego pełne prawo, nie wchodzę już w to. Te wszystkie horrory filmowe to sama tandeta jak dla mnie.To juz gry o tej tematyce , ktore są moim ulubionym gatunkiem gier mają lepszą fabułę.A moze znasz jakies dobre filmy?Bo ja sie do horrorów zraziłem...

Ostatnio oglądałam "incepcje", dość popularny film to może widziałeś. Z horrorem żartowałam, wyłączyłabym po 5 minutach i teraz poza tym jest mało dobrych horrorów :)

"Kod nieśmiertelności" mogę też polecić :)

Gość 43 cm vv bicepsie
Dawno caĺego filmu nie obejrzałem więc postaram się obejrzeć to co polecasz.:) Incepcja jest z 2010 r. może nie bedzie złe, bo filmy z ostatnich paru lat były tak zle że przestałem oglądac.Jak już coś obejrze to coś starszego. Jak się boisz to zawsze możesz poczytać, jesli chcesz.Tez mam zaległosci, a kiedyś sporo Stephena Kinga przeczytałem , a nawet klasyki jak Stoker czy Shelley...

Co do filmu to może Ci się spodoba, daj znać jak coś. Napisz jaki lubisz gatunek to może coś jeszcze polecę :) O dobry pomysł z książkami, chociaż teraz wzięłam się za fantastykę, ale jak skończę czytać tą co teraz czytam to spróbuję Stefana Kinga, bo w sumie ciekawi mnie. Polacasz jakąś jego książke?

Gość 43 cm vv bicepsie
Oj, jak przez mglę pamiętam ale najlepsze chyba byly te najstarsze książki jak "Lśnienie" czy "Miasteczko Salem".Zresztą doczekały się ekranizacji. Muszę jeszcze do nich wrócić i sobie przypomnieć.Ale jest tego sporo.Fantastyka?Muszę wziąśc się za Tolkiena w końcu...

Gość gość
'Miasteczko Salem" sobie przeczytam :) dzięki Tak, fantastyka. Teraz czytam " Dotyk Gwen Frost" Jenifer Estep. Pani w bibliotece mi poleciła. Nawet mi się podoba. Co do Tolkiena to próbowałam czytać "Władce pierścienia", ale jednak coś mi nie pasowało, ale spróbuję "Hobbita" kiedyś, a Ty jakie Jego książki chcesz przeczytać?

jeju nie wiesz czy można ustawić, żebym nie musiała ciągle wpisywać nicku?

Gość 43 cm vv bicepsie
Jesli już to "Hobbita" bo go napisał najwczesniej. Nie musi Ci wszystko pasować, dobrze że czytasz a nie zajmujesz się tylko tipsami jak większość kobiet.To się ceni;) By mieć staly nick,To musisz się zarejestrować, do góry z prawej masz "zarejestruj się"

Właśnie "Władca Pierścieni" nie jest dla mnie, może kiedyś zmienię zdanie :) Ostatnie tipsy na paznokciach miałam w wieku 9 lat na ślubie, nie pamiętam kogo :D hah wolę mieć swoje, tipsy w tedy tak mi w tedy zniszczyły te panokcie i powiedziałam, że nie będę zakładać plastików hahahaha. Swoje mam długie to w sumie nie są mi potrzebne, ale tak szczerze Ci powiem, że zauważyłam, że i tak chłopacy wolą te kobiety, które spedzają w łazience 24 godziny i najlepiej jakby nie miały żadnych problemów.. Wiem, nie każdy i troszkę wyolbrzymiam w tym momencie. Zawsze lubiłam czytać, ale i pisać i chyba już nigdy mi się to nie zmieni, ale nienarzekam. Lubie to hah :D Dzięki, ja już jestem ślepa, nie zauważyłam nawet, że można się zarejestrować hahaha :D Zaraz będę uciekać się ogarnąć. A Ty masz jakieś plany na wieczór? :)