Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaUroczaCóreczkaDiabła

Szukam swojego Tatusia

Polecane posty

Gość 43 cm vv bicepsie
Nic takiego, po prostu dosłownie nie moglbym byc twoim tatą z racji na wiek, wiec musielibysmy pomyslec bardziej abstracyjnie i w kategorii więzi psychicznej głównie...Takie filozofie starego prawika po dwudziestce bez szans na związek, sorka;)

No tak hah ale kij, kiedyś mi przejdzie i przestanę szukać :D Starego prawika po dwudziestce?! Nie wiem ile masz lat, ale skoro wiesz jak włączyć komputer, masz bicka 43 cm (chodzi o to, że coś robisz ze sobą i życiem) to no kurde jakim sposobem starego i bez szansy na związek?

A tak poza tym to jakiś Tatuś się już wrócił hahaha

Gość gość chce
Twój tatuś :P

No hejka, gdzie byłeś jak Cię nie było Tatusiu? Wiesz, że żadnej gwiazdy spadającej nie widziałam? :( A Ty widziałeś?

Gość gość
Nie widziałem Maluszku bo od kilku godzin nad naszym domem krąży burza :(

Gość 43 cm vv bicepsie
"Starego" w cudzysłowiu, nie dosłownie.Kazdy prawik po dwudziestce jest "stary", tak bym stwierdził. Takie życie, mysle ze nie jestem jakis totalnie aspoleczny, da sie ze mną porozmawiac, dogadac i zyc.:)Tak to już jest. Umiejetnosc obslugi komputera nie gwarantuje poznania kobiety ani związku, niestety.No i ten bicek- jest faktem lecz zarazem to tylko bicek wiec nie przesadzajmy.Jest masa innych czynników w zyciu.

Ja się boję burzy :/ i to pisze na serio... Ostanio co była burza, a Ciebie nie było, chciałam nagrać telefonem jakie pioruny pojawiały się na niebie, co prawda nagrałam, ale to w tedy zepsułam telefon bo mi spadł, a ja poleciałam się schować, kiedy tylko walnęło gdzieś niedaleko :( Przytulisz? 1:09 No w sumie to tak, ale nie znam Cię na tyle, żeby w ogóle cokolwiek poradzić, ale ponoć coś prawie zawsze można zrobić, bo to fakt.. czasami mimo chęci czegoś nie da się zrobić, ale zazwyczaj da radę.

Gość 43 cm vv bicepsie
Jak sie boisz czegos co jest niebezpieczne, to jest to przynajmniej racjonalne i nie ma czego sie wstydzić.Piorun niejednego człowieka zabił.Ale spokojnie.Jak chcesz to przytulę, widzialas ze przynajmniej mam czym :classic_cool:

Gość gość chce
Przytulę Maluszku i schowasz się przed piorunami w moich ramionach :)

1:19 Uwierz, że kiedyś potrafiłam sama w wieku 10 lat oglądać horrory i się jeszcze śmiać. Akcja, krew, pościgi, policja itp mogłam oglądać i oglądać, a burze oglądałam siedząc na parapecie razem z siostrą hahahaha a ostatnio włączyłam sobie horror o duchach to myslałam, że umrę na zawał jak tylko pojawiło się napięcie i już było wiadomo, że coś ma się dziać, bez kogoś obok nie ma bata, że obejrzę.. No, ale fakt burze są niebezpieczne. Możesz przytulić ;) Na odległość :D 01:22 Dziękuje, Tatusiu :) odrazu lepiej

43 vv bicepsie internetowe przytulanie zawsze spoko :D

Gość gość chcę
Wszystko dla mojej córeczki :D

Okay, okay Tatusiu każdy wie, że nie spełnisz każdej mojej zachcianki :D

Tatusiu mogę iść do wróżki? Ona ponoć powie mi co mi w duszy siedzi, ale najpierw wolę zapytać Ciebie :D hahahahahahahahahaha

1:38 No coś w tym jest, ale mi wystarczy, żeby ktoś siedział obok, nie koniecznie się do niego/niej przytule (dobra rzuce :D) Fajny gif *.* Przytulam również :)

Gość gość chcę
Nie spełnię każdej Twojej zachcianki? Przekonaj się :P Wróżki tylko naciągają na kase córeczko :P

Gość 43 cm vv bicepsie
Zawsze to lepsze niż nic! No fajny,znalazlem go w 5 sekund. Masz długie włosy czy krótkie?

1:50 To chcę chomika dżungarskiego takiego szaro-białego :D Ale to złe naciągać na kase.. 1:51 Liczy się gest :) Wujek google zawsze pomaga :D Mam długie tzn praktycznie do pasa, ale muszę trochę już podciąć, bo końcówki mi się niszczą.

Gość 43 cm vv bicepsie
Jeśli jesteś sympatyczną siedemnastoletnią dziewczyną z włosami do pasa to wiedz że to był jak najbardziej szczery uścisk.:P Oczywiście zawsze mozesz sie okazać panem w średnim wieku z wąsami i brzuszkiem.Chociaz przyznam że naprawde mam wrazenie że pisze z fajną dziewczyną.Ale spoczko, tutaj nie chodzi stricte o fizyczność.:)

02:05 Dziękuje :) no jeszcze mam te 17, za kilka misięcy 18 i tak na dobrą sprawę to jakoś ten plastik to dla mnie taki bilecik do życia, swojego już w pełni własnego, co nie zmienia fakty, że czasami siedzi we mnie takie dziecko hahaha ale cóż. O nad brzuszkiem to popracuje z ciężarkami, a wąsa zetne, obiecuje! Jak tylko wstanę. :D Też mi się fajnie z Tobą piszę i po tak krótkim czasie mogę stwierdzić, że jesteś fajnym mężczyzną z bickiem 43 cm :D No, ale w sumie to mam nadzieje, że nie masz z 80 lat ;) To jest fajne na forum. Nikt nie oocenia siebie poprzez wygląd.

Gość 43 cm vv bicepsie
26 ale i tak wyglądam młodziej, tak troche chlopieco nawet mimo gestego ciemnego zarostu.Kurcze,zawsze wygladalem mlodziej a bez zarostu to juz w ogole. W nas wszystkich siedzi dzieciak,przeciez nie jestesmy jakimis starymi zgredami.:D Tym bardziej juz nasze internetowe pokolenie.Dzieki sieci wiemy co sie dzieje, jaka jest najnowsza moda i te cale know how.Czy dziadek wiedzialby co to znaczy LOL?:D

To stary nie jesteś, mi się przysnęło mi się haha Idę spać. Co do sieci to znagzam się. A co do LOL to chyba żaden dziadek by nie wiedział :D

Dobranoc i miło, fajnie się pisało :)

Gość gość chce
No córeczko chodz do łóżka :classic_cool:

Mój Tatuś już pewnie dawno śpi więc nie udawaj Go :P

Gość gość chce
Oj dostaniesz klapsa :P

Przez Ciebie się rozbudziłam. Teraz będę marudzić.. Ej nie bij mnie, będe (chyba) grzeczna :'C

Gość gość chce
Już rozbudziłas a nawet klapsa nie było :P