Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

15 zł za godzinę za sprzatanie mieszkania?

Polecane posty

Gość gość
No i jak już wczesniej wspomniałam, nie jest to stolica Polski, ale Katowice.

Gość gość
U mnie też ukrainka czasem sprzata, bierze 7 zł za godzinę! A Ty tu piszesz, ze polka chce 15- szok! Jak się teraz te polki cenią, chyba się im poprzewracało w głowach od dobrobytu! Nie daj się wykorzystać!

Gość gość
Ja w Warszawie place 20 PLN i to jest standardowa cena. Fakt, ze moja pani Ukrainka jest bardzo dobra, w 5 h wysprzata mi calutkie mieszkanie, posklada pranie i wymyje okna.

Gość gość
Ale Warszawa to duże miasto w porównaniu z Katowicami.

Gość gość
Ehhh kto w dzisiejszych czasach pracuje za 7 zł na godzinę ? Podobno jesteśmy krajem rozwiniętym a za granicą za sprzątanie płacą 10-15 euro/ h :) szanujmy pracę ludzi, tymbardziej fizyczną. Jeśli będziemy myśleć w taki sposób nic w tym kraju się nie zmieni

Gość gość
"Jak się teraz te Polki" pani też jest Polką, po co kogoś szukać do sprzątania jeśli nie ma się środków na godną wypłatę to powinno się sprzątać we własnym domu samemu. Grać wielką Panią nie jest sztuką, tylko mieć klasę :)

Gość gość
W tym kraju wszyscy nauczyli sie dymać polaka na kase ,odejmij od tego ubezpieczenie skladkke emerytalną ,chorobową i powidz ile jej zistanie? Za pietnascie na gidz sama se zapirtalaj .!