Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biotebal a zwiększone wypadanie włosów :(

Polecane posty

Gość gość

Biorę trzecie opakowanie biotebalu bo jako włosowa desperatka skusiłam się na wysoką zawartość biotyny. Niestety zauważyłam, że włosy zamiast przestać wypadać, wypadają dalej, jakby trochę mocniej. Czy któraś z was ma podobne doświadczenia z nim? :( Postanowiłam go już od dziś odrzucić i zamiast tego kupić sobie po prostu tran do picia.

Gość Księżna Magda
Genetyka się liczy. Ja mam piękne, gęste włosy i nie robie nic. Geny z dwóch pokoleń robią za mnie wszystko.

Gość Edziaaaaaaaa
Moze ci się wydaje że wypadają więcej. Stawiałabym na to że biotebal nie przyniósł żadnego efektu. Jak sie odzywiasz?

Gość gość
Odżywiam się może nie najlepiej, ale też nie jakoś tragicznie. Nie jem białego pieczywa, lubię warzywa, kiedy mogę to jakieś sezonowe owoce też. Obiady jadam najczęściej w pracy, zamówione z knajpy, ale to jedzenie domowe. Ale może faktycznie jednak czegoś mi brakuje... Na razie tak jak mówiłam, odstawiłam to. Kupiłam wcierkę Saponics z Farmony i będę wcierać dwa razy dziennie. Kiedyś właśnie pomogl mi Jantar.

Gość gość
Potwierdzam. Wypadają wlosy. Okropny suplement.

Gość gość
A jednak, wiedziałam. Ciekawe co będzie u mnie po ponad tygodniu niebrania go.

Gość gość
Hej, jestem autorką posta. Po dziesięciu dniach wyeliminowania Biotebalu z kuracji włosowej (przy jednoczesnym utrzymaniu zażywania Falvitu) i zastąpienia go tranem włosy przestały nadmiernie wypadać!

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl

Gość gość
Mi po Biotebalu wypadły włosy garściami.. byłam przerażona.Stosowalam 2 miesiące...przeczytalam że ktoś też miał taki problem i przestałam zażywać 3 opakowanie....o ironio...włosy przestały mi wypadac...także chyba Brak BIOTYNy w organizmie to nie był mój problem..

Gość gość

Podobno to dlatego że te włosy które wyrastają wypychają te stare

Mi kiedyś bardzo wypadały bardzo włosy, koniec końców użyłam specyfiku z tej strony: 

wlosomaniaczkapl.wordpress.com moje włosy wróciły do normy