Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie w realu któregoś z chłopaków do wzięcia?

Polecane posty

Gość gość
My name is Franek. Mam grób,mam jesionke,dom mam,rower, hektary,dezodorantami się perfumuje , szukam panienke do 21lat

Gość Sandra fkakalala
Elvisa znam bardzo dobrze . Chata nie jest jego , tylko jego znajomego . Ogólnie mieszka koło Radomska na wsi ze swoją rodziną , ojcem , bratem, brata żoną i brata dziećmi . Niestety u Elviska bieda , nie ma nic do zaoferowania . Kobiety zmienia niestety często i z każda to niby wielka milosc , ale pozniej każda go zostawia , wiec wymyśla głupoty na temat każdej . U nas na wsi każdy ma takie samo zdanie o nim . Nic specjalnego .

Gość elvis jest ok
Dnia 17.08.2017 o 00:07, Gość gość napisał:

Elvis to chyba jedyny najbardziej przystojnych i najmądrzejszy uczestników , ma wymagania trudna każdy coś wymaga czegoś oczekuje

Gość Gość
9 godzin temu, Gość elvis jest ok napisał:

No niezbyt jest inteligentny, ale tam akurat każdy taki jest. Teraz Kampio dostał pierdolca na punkcie swoich przeszczepionych włosów, to jest dopiero zyeb, Elvis przy nim to orzeł.

Gość Gościu

Ja kiedys to ogladalam, Ale później jakos przestałam i mialam przerwe. Pamietam jak ta Asia od Rysia poszla do Wiezienia na widzenie z nim i mówiła, ze jest w ciazy. To był ostatni odcinek jaki obejrzalam. Potem w sumie nie tak dawno widzialam ich w dzentelmenach i wiesniakach i pomyslalam gdzie to dziecko co byla w ciąży? Zabrali im, oddala czy poronila?

Gość Qwert

Ta ...ka w zadnej ciazy nie byla , jej sie tylko tak wydawalo , bo ja zab bolal 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Qwert napisał:

Ta ...ka w zadnej ciazy nie byla , jej sie tylko tak wydawalo , bo ja zab bolal 

Jemu ręce latają. Raz mówiła, że ją skopał po brzuchu. On się tego przed kamerą nie wypierał, jeszcze mówił, że za darmo to ona nie obrywa. Więc tak naprawdę cholera wie, jak to z tą ciążą było.

Gość Gościu
7 minut temu, Gość gość napisał:

Jemu ręce latają. Raz mówiła, że ją skopał po brzuchu. On się tego przed kamerą nie wypierał, jeszcze mówił, że za darmo to ona nie obrywa. Więc tak naprawdę cholera wie, jak to z tą ciążą było.

O matko, a taka wielka milosc i tak sie kochają. Jakby zaszła w ciążę to powinien od razu interweniować mops, bo warunki tam są okropne do tego pijaństwo i przemoc.

Gość ggggg

Nie znam żadnego, ale kiedyś wydawało mi się, że widziałam Bandziorka na dworce PKS w Lublinie. 

Gość Beti
Dnia 17.08.2017 o 11:42, Gość gość napisał:

Wojtka widuje. W wiosce pare km od nas mieszka. Na zakupy maluchem wpada do naszego miasteczka. Ciamajda taki;)

A na jakiej wiosce mieszka ?Gdzie można go spotkać porozmawiać .Jechałem z nim w pociągu , rozmawiałam , i nie zdążyliśmy się wymienić tel.

Gość Beti
Dnia 3.01.2019 o 08:41, Gość Gość napisał:

No niezbyt jest inteligentny, ale tam akurat każdy taki jest. Teraz Kampio dostał ...ca na punkcie swoich przeszczepionych włosów, to jest dopiero zyeb, Elvis przy nim to orzeł.

Tak Elvis hedt ok.dzwoniłam do niego rozmawiałam .Żałuję że się nie spotkałam.Teraz szukam z nim kontaktu .Nie wchodzi na Facebooka .😢A bardzo bym chciała .B.Gliwice

Gość Ważne

Mój ulubiony serial....kręcą nowe odcinki? 

Gość Marecki

Kiedyś pracowałem w jednej firmie z nim , tylko on pracował na śrutowni a ja w drugim końcu spawałem i czasami na chwilę poszedłem tam ( brakuje mu osoby , która go doprowadzi na ludzi ) 

Gość Beti
Dnia 20.01.2019 o 12:49, Gość Marecki napisał:

Kiedyś pracowałem w jednej firmie z nim , tylko on pracował na śrutowni a ja w drugim końcu spawałem i czasami na chwilę poszedłem tam ( brakuje mu osoby , która go doprowadzi na ludzi ) 

Dzień dobry .Mówisz o Elvisie Marku ? Jeśli tak , to jakbyś miał okazję to widzieć to niech wejdzie na messegera Facebooka , tam zostawiłem mu wiadomość .Dzwoniliśmy do siebie przez jakiś czas .Tak jak mówisz on potrzebuje ciepłą i zrozumienia .Serce mi się krajało jak mówił o domu dziecka i o jego mamie .A ja się wystraszyłam jak zapytał czy jest chętna poznać się , mam przykre doświadczenia z mężczyznami.A teraz żałuję .Chciałam nawet jechać i szukać Go po tym Radomsku .☺Cały czas siedzi mi w głowie . 

Gość Gruby

Tak na zdrowy rozum to chłopaki nie mają nic do zaoferowania. Są po 30tce nie mają stałej pracy żyją jakoś to będzie. Jaka kobieta chciałaby wiązać się z takim gościem? Nie potrafią zarobić na swoje utrzymanie a gfzie tu dzieci i kobieta? Życzę im oby nigdy nie zaczęli się rozmnażać bo skazaliby te dzieci na życie w skrajnej nędzy. Ja też kiedyś oferowałem miłość dziewczynom ale miałem 16 lat a mając 30 kilka to trzeba już kimś być a to zwykłe niedorobione chłopaki których wszędzie można spotkać na każdej wiosce.

Gość Hggh

Elvis z twarzy ładny ale chyba dość niski. Ile on ma wzrostu? I serio mieszka teraz z rodzicami, którzy go kiedyś oddali do DD?

Gość Drużbin
Dnia 8.01.2019 o 20:55, Gość Beti napisał:

A na jakiej wiosce mieszka ?Gdzie można go spotkać porozmawiać .Jechałem z nim w pociągu , rozmawiałam , i nie zdążyliśmy się wymienić tel.

Drużbin