Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dekoracje okienne

Polecane posty

Gość gość

Tworzymy i montujemy dekoracje okienne. Posiadamy najpopularniejsze osłony okienne o charakterze wewnętrznym i zewnętrznym. To przede wszystkim rolety, plisy, żaluzje. Obsługujemy też zamówienia na folie ochronne do wnętrz komercyjnych, gdzie zachodzi potrzeba zabezpieczenia okien przed włamaniem, przed niechcianymi spojrzeniami, czy innymi czynnikami. Uwzględniamy w ofercie folie z wieloma ciekawymi motywami. Doradzamy Państwu na bazie ponad 17 – letnich doświadczeń. Prowadzimy montaż osłon w taki sposób, aby nie zaburzyć gwarancji na okna. Zapraszamy na konsultacje przy ul. Kolistej 8a (Kraków) lub na stronę wynn.pl.

Gość gość
Ja z kolei mogę polecić http://www.salon-firan-design.pl . Dzięki ich usługom moje okna zostały zaprojektowane w taki sposób, że dodają baśniowego klimatu w moim salonie. Nie ukrywam, że dokładnie o czymś takim marzyłam. :)

Gość gość

Na Wybrzezu będę podpowiadał pracowników z BHF – foliebhf.pl. Profesjonalnie, precyzyjnie montują folię, a nie jest to prosta sprawa, nie polecałbym instalować samodzielnie bo po prostu zrobi się to źle, pozwija się itp....wiem bo raz próbowałem zrobić to własnym sumptem.