Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inne dzieci wystrojone na chrzest a szwagierka zwykłe body założyła dziecku

Polecane posty

Gość gość

W sobotę siostra męża chrzciła córkę i jej dziecko jako jedyne było w zwykłym bawełnianym bodziaku i bawełnianych zwykłych krótkich spodenkach :o Tragedia jak to wyglądało przy tamtych dzieciach :( żal mi dziecka bo inne normalnie elegancko. chłopcy jakieś marynarskie ubranka albo mini garniturki, dziewczynki w falbankowych sukieneczkach i kapelusikach wszystkie dzieci w skarpetkach, bucikach, a ta w tym bodziaku, spodenkach i na boso :o dzieciak ma 4 miesiące i można ją było normalnie ubrać. ja bym się wstydziła tak byle jak dziecko chrzcić. Nie wiem może starej daty jestem czy co albo moze przewrażliwiona. Chcę poznać wasze zdanie

Gość gość
Wypiertalaj z tego forum trolico / to moje zdanie

Gość gość
o jej tragedia! chrzest nie ważny!

Gość gość
I dobrze zrobiła. Śmiech mnie ogarnia jak widzę te garnitury tiule i kapelusze na niemowlakach.

Gość gość
Tak,jestes starej daty.

Gość gość
W takim razie twoja szwagierka to jedyna mądra osoba. No sorki ale akurat niemowlę to nie lalka żeby je stroić w upały w te poliestrowe badziewia :o moja córka miała na chrzcie białą bawełnianą bluzeczkę z takim kołnierzykiem w serduszko i do tego takie bawełniane pantalonki, bo było gorąco i jako jedyna przeleżała grzecznie całą mszę, bo inne mamuśki wystroiły dzieci w te plastiki drapiące i aż szkoda dzieci było

Gość gość
Ale to chrzczone dziecko tak słabo wyglądało? :o

Gość gość
a po cholere wydawać krocie i dzieciaka w upał w tym kisić? msza raptem godzine trwa potem ze trzy fotki i nara. Dziecko ma być czyste, najedzone i w czystym ubranku niczego więcej nie potrzeba

Gość gość
w zwykłym bawełnianym bodziaku i bawełnianych zwykłych krótkich spodenkach x :o na boso :o :o Już widać, że kasa z prezentów na dziecko nie pójdzie.

Gość gość
Ciekawi mnie czy szwagierka, dumna mamusia też wystąpiła w plażowej sukience i w klapkach ;)

Gość gość
18:10 Moje dziecko tez było na boso i żyje. Było tak samo gorąco jak je chrzciliśmy. Normalna sprawa ale poje/bane mamuśki kiczowate plasticzary zawsze się czegoś doszukają i dopiszą sobie historię jak widać :o

Gość gość
No jakaś bawełniana sukieneczkę mogła choć jej ubrać. A to w kościele tak było dziecko czy podczas przyjęcia?

Gość gość
sukieneczki...kapelusiki....podeneczki...garniturki.... Pytam się grzecznie jak tylko potrafie!! Cyz ty jesteś odmozdzona, czy niedoj****a jakas?? ile ty masz lat ,ze tak ciumkasz jak sraluch ze zlobka

Gość gość
gość dziś a żebyś wiedziała :o miała szarą sukienkę z lnu i sandały takie rzemyczkowe a do tego korale z nieoszlifowanych bursztynów... tragedia :( to ogólnie są takie ni to hipisy ni to hipstery ni to ekolodzy :o jej mąż nie lepszy, tak samo biała lniana koszula i szare lniane spodnie, długie włosy, koraliki na szyli i nadgarstkach. Grrr nienawidze takich cudaków i dziwie się że ksiądz im to dziecko ochrzcił ja bym to pognała na 4 wiatry.

Gość gość
nie produkujcie się to prowo tej samej zyebanej s.zmaty co o weselu i głośnych dzieciach

Gość gość
Chrzest to uroczysty dzień dla dziecka i jego rodziców. Wystarczyło dziecko ubrać w białą szatkę, z tymi body to czyste flejostwo.

Gość gość
Moja corka miala bialy komplet spioszki i kaftanik. Syn biale body, spodnie i kamizelke.

Gość gość
O jeju czepiacie się, a sukieneczke mogła ubrac bla, bla, bla..... a jakie to ma w zasadzie znaczenie? białe body, białe spodenki, dziecko czyste, zadbane, kochane, ochrzczone i gitara. Nie cudujcie wariatki

Gość gość
a ty zwyczajnie obrażasz ludzi :o 'flejostwo' bo dziecko nie było ubrane jak inne tylko zwyczajnie i wygodnie w body i spodenki. Nie falbanki są istotą tego sakramentu, a ty taka chrześcijanka i tak chamsko się o ludziach wyrażasz :( Po co wam te sakramenty w ogóle? Flejostwo to by było jakby dziecko było brudne w brudnych podartych ciuchach. Już wam całkiem na te łby padło widzę :(

Gość gość
a moja córka miała takie body i też nic więcej :D przynajmniej w tym upale dobrze się czuła, a nie jak te biedne dzieci poprzebierane za bałwanki :P tylko sie nie zaplujcie :D :D http://pokazywarka.pl/fwdeag/

Gość gość
miała szarą sukienkę z lnu i sandały takie rzemyczkowe a do tego korale z nieoszlifowanych bursztynów... x A to ona taki prosty styl calkowity minimalizm preferuje związany pewnie z weganizmem albo ekstremalną troską o stan środowiska. To inna sprawa. Taki styl życia oraz bycia, nie warto tego oceniać tylko dać im żyć po swojemu ;)

Gość gość
gość dziś Ciekawi mnie czy szwagierka, dumna mamusia też wystąpiła w plażowej sukience i w klapkach xx jakbyś nie zauważyła ta szwagierka jest dorosłą kobietą, a nie czteromiesięczną dziewczynką :o

Gość gość
gość dziś o dokładnie taki sam syfny bodziak miała jej córka a do tego takie różowe portki jakby gatki bardziej napompowane. nie wiem jak to się nazywa takie na gumce marszczone i przy nogawkach też gumki marszczone :o

Gość gość
gość dziś napewno lepiej "ciumkać" niż używać języka rynsztoku jak ty, cóż świadczy to tylko o tym co sobą reprezentujesz.

Gość gość
Ee wierzycie, że ktoś przyniósł do Chrztu dziecko w różowych bawełnianych barchanach w sukience z szarego lnu? Bo ja nie.

Gość gość
gość dziś a ty zwyczajnie obrażasz ludzi pechowiec.gif 'flejostwo' bo dziecko nie było ubrane jak inne tylko zwyczajnie i wygodnie w body i spodenki. Nie falbanki są istotą tego sakramentu, a ty taka chrześcijanka i tak chamsko się o ludziach wyrażasz smutas.gif Po co wam te sakramenty w ogóle? Flejostwo to by było jakby dziecko było brudne w brudnych podartych ciuchach. Już wam całkiem na te łby padło widzę smutas.gif xxxx "Już wam całkiem na te łby padło widzę" - zwracasz uwagę, a sama ludzi obrażasz. Mi to obojętne, dziecko mogło iść nawet w pampersie :) :)

Gość gość
Non Sun musk zwykle biale body a do register kamizelke I spodbie dlugie tyle że białe. Taraz mam świetnego pajaca który imituje garnitur i uważam że to rewelacyjna sprawa. Dziecko źle się czuje w takich eleganckich ciuchach.

Gość gość
Moja miała sukieneczkę zrobioną na szydełku przez moją mamę. Zostawię ją dla potomnych. Może będę miała kiedyś wnuczkę.

Gość gość
gość dziś Ee wierzycie, że ktoś przyniósł do Chrztu dziecko w różowych bawełnianych barchanach w sukience z szarego lnu? Bo ja nie. xxx sukienkę lnianą to miała jej mama i owszem wierzę, że nie wszystkim padło na mózg, i że nie wszyscy uważają, że strój jest tego dnia najważniejszy. Dziecko czyste, zadbane i tyle w temacie.

Gość gość
Goraco jest w p**du, dobrze zrobili.