Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroNka gurgul

hej jestem tu nowa na kafe cała prawda o mnie i moim blogu

Polecane posty

Gość weroNka gurgul

Weronika Gurgul autorka bloga Jestem miłośniczką psów, czekolady i muzyki. Pierwszego bloga założyłam mając 13 lat (na szczęście nie pamiętam jego adresu) i tak już tworzę w sieci od dekady. Lubię pisać. Lubię też robić zdjęcia, uwieczniać na nich ładne rzeczy i wartościowe momenty. To dwa główne powody, dla których postanowiłam założyć bloga i dzielić się na jego łamach swoją pasją. Blog Baba za klawiaturą powstał w 2013 roku pod wpływem impulsu. Postanowiłam stworzyć swoje miejsce w sieci, gdzie będę mogła wyżyć się twórczo, czego nie mogłam robić w życiu codziennym, studiując prawo. Na początku tylko ja znałam jego adres i wstydziłam się komukolwiek go pokazać. Blog ujrzał światło dzienne zupełnie przypadkiem i na początku jego czytelnikami byli moi przyjaciele i rodzina. Dziś mam swoich wiernych czytelników w całej Polsce, blog staje się coraz bardziej popularny, a ja nie wyobrażam sobie jakby to było bez niego. Blogowanie z niewinnego hobby stało się prawdziwą pasją i ważnym elementem mojego życia. Poza tym uwielbiam malować, piec ciasta, a moim mottem życiowym jest: "Od jutra będę ćwiczyć".