Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia1999

nds24 Niezależni dziennikarze śledczy

Polecane posty

Gość Monia1999

proszę Was o opinię na temat sposobów działania dziennikarzy śledczych z nds24.pl

Gość Inga sier
Opinia negatywna. Przez ich publikację niby rzetelnego programu w tvn mój ojciec zbankrutował. Program to była farsa. Wymyśleni podstawieni klienci. Z ojca zrobili złodzieja.

Gość ola1967
może i są skuteczni, pytanie czy etyczni? Jedno jest pewne są bardzo aroganccy. Mój sasiad nazwijmy go A.K prowadził bardzo dużą firmę (zatrudniał ponad 250 osób) Jakoś dziwnym tajemniczym sposobem, ktoś na niego doniósł, że niby zanieczyszcza środowisko, zatrudnia na lewo, i wiele tam innych. Śledztwo wykazało, tak przynajmniej pokazali w programie, że tak było. A.K. poszedł siedzieć i nie byłoby tematu, gdyby nie jedna rzecz. Dziennikarze, zniszczyli "przy okazji" życie całej jego rodzinie, bo wplątali jego siostrę co prowadziła kwiaciarnię, że niby nie wystawia paragonów, potrafili chodzić po sąsiadach, po sklepikach obok kwiaciarni i wypytywać o takie rzeczy, że głowa boli. Do kuzyna A.K. potrafili podjechać do przedszkola jego córki i wypytywać o takie rzeczy, że ten nie wytrzymał i wyprowadził się z miasta. Zrobili z niego pedofila, złodzieja, tylko dlatego, że nie chciał wsypać A.K zadawali takie pytania, że masakra. Jeden z dziennkarzy potrafił zapytać się w przedszkolu przedszkolanek, czy nie podejrzewa że wykorzystuje seksualnie swoja córkę. Ta spanikowała zadzwoniła po policję, kuzyn przechodził przez piekło. Uniewinniony został ale ludzie i tak swoje wiedzą. To mi się w nich nie podoba, że tu wskażą przestępcę i to jest dobre ale przy okazji zniszcza innych. ach szkoda gadac

Gość wiolka1975
Zabawna historia. U nas w urzedzie miasta działy sie historie, ze az biło po oczach korupcja protekcja. gdy przyjechali z kamera burmistrz zamknal sie w schowku na mopy takim dla sprzataczek a oni i tak go tam dopadli i stali tak do 15.30 az musieli wyjsc bo zamykali urzad a on tam siedzial z sekretarka i asystentem przez kilka godzin

Gość Natalia Wodnicka
dzięki takim uczciwym i naprawdę rzetelnym dziennikarzom w Polsce zaczyna się robić uczciwie. Miałam tam staż i widziałam na własne oczy ile oni trudu wkładają w każdy temat. Wszystkie afery o ktorych się dowiadujecie to dzięki takim ludziom jak oni

Gość skalnamisia
może i uczciwi, ale ile niewinnych osób przez nich cierpi nie wie nikt. Mój dziadek był prezesem działek w Tychach i tak się uwzięli na prezesów działek, że zrobili z niego oszusta. Dziadek zrezygnował, bo się po prostu ze wstydu spalił, nic n ie zrobił a dostał rykoszetem, bo inni prezesi kręcą lody

Gość krzysztof Wa.

chyba ostatnio w polsce robi się modne nagrywanie z ukrycia w restauracjach. Naszą pania wielce uczciwa burmistrz Grazynę P. nagrali jak w restauracji kolorowa wraz z  wojewodą, panem prokuratorem  i panią sędziną ustalali sobie przebieg procesu. Wczoraj dziennikarze z kurtkami z napisem nds24.pl wpadli z kamerami jednoczesnia jak jakaś policja do sądu do prokuratury i do wojewody. Podobno Pani sędzina tak uciekała, że wywinela orła na parkingu przed sadem. Nareszcie koniec układu. Dobrze, że rzadzi pis bo rozwali całą tą mafię

Gość marlenasosnowiec

Już wielokrotnie się do Was zwracałam mailowo z prośba o pomoc i przyjrzenie się działalności spółdzielni mieszkaniowej Jagiellonka w Sosnowcu. To co się tam dzieje woła o pomstę do nieba. Wszystko macie na mailu, zajmijcie się tym w końcu

Gość gościówa

Zajmijcie się w końcu tym co sie dzieje w Zusie w Katowicach. Jak pan kierownik molestuje swoje pracownice

Gość mandzia

oglądaliście tvn o baronie narkotykowym z Gdyni?  To nie wszystko to ma powiązania z panami z CBŚ, którzy zlikwidowali niewygodnego podstawionego ćwoka. A prawdziwa mafia to oficerowiz z cbś z górnej półki. Dziennikarze z nds 24 coraz bardziej sie kreca  po odpowiednich osobach i pewnie juz niedługo w tv zobaczymy efekty ich pracy

Gość szklany taras

powinniście się zając deweloperami, to dopiero są oszuści, kretacze. Mam odpowiednia wiedze na temat pewnego dewelopera z Rzeszowa Pawła P. i jego powiązania z panem prezydentem Tadeuszem F

Gość pinilafit

dziwne , bo dzwonił do mnie jakiś gość i wypytywał o fitnessworld w którym pracowałam jakiś czas temu, pytał o rożne nieprawodłowości. Moja koleżanka, co była tam na recepcji ale jakoś się znimi nie lubiła spotkała się z nimi. Wypytywali o wszystkie brudy