Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chce mi robić ass to mouth

Polecane posty

Gość gość

wiecie o co chodzi, mój chłopak cały czas mnie przekonuje abym brała bo buzi za kazdym razem jak wychodzi z tyłka, zdazyło się to czasami ale ja tak nie lubie bo smak kupy nie jest fajny.

Gość gość
w sexie do niczego się nie zmuszaj! on nie ma prawa cię do niczego zmuszać. alternatywą to niech wchodzi analnie w prezerwatywie, potem sxybko zdejmije prezerwatywe i wchodzi usta albo rób lewatywe przed

Gość gość
ty tak na poważnie? czytałam kiedyś że nawet gwiazdki filmów wiadomych niechętnie to robią i biorą dodatką kasę za to...przecież nawet przy zachowaniu zasad higieny to jest niebezpieczne,bakerie z o***tu i okolic przedostają się do dróg oddechowych...brr. Zapropouj mu ,że najpierw aby cię zachęcić zabawicie się dildo i to on je przyjmie ;-)

Gość gość
podobno ass to mouth jedt bezpieczne bo bakterie z tego samego organizmu ale groźne jest a d**y do c**y i to jest bardzo grozne tak powiedz że chcesz mu włożyć dildo w d**e i niech je wylize

Gość gość
podobno to na Marsie jest życie. Ktoś chyba zapomniał do czego służy doopa ...ale jak chcesz poczuć się jak Sasha Grey to twoja sprawa i tyłek.

Gość gość
więć może zacznij myć anus brudasico obrzydliwa przed analem a nie obsrane kakao wystawiasz !!!

Gość gość
14:38 w prawdziwym ass to mouth o to właśnie chodzi...BY JAK NAJBARDZIEJ UPODLIĆ osobę bierną. To klimaty bdsm i pytanie dlaczego koleś nalega właśnie na takie praktyki. Najbardziej obrzydliwe jest to,że ludzie mają wielu partnerów i w każdym ''związku'' mogą robić tego typu rzeczy. btw to nie umiesz przygotować się do seksu analnego by być czysta czy to koleś nalega abyś czysta nie była??

Gość gość
ja miałem kolezanke w klacie co przy analu mozna było dowoli jej do ust wkładac z tyłka nawet jak było brudno hehe. dobra jest w tym