Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie Magdalena dla corki?

Polecane posty

Gość gość

Co o nim myslicie? Bo mi sie bardzo podoba i zastanawiamy sie z mezem. Oczywiscie bedziemy mowic Madzia lub Magda.

Gość gość
przepiękne!

Gość gość
piękne i mało będzie rówieśniczek o tym imieniu, bo teraz julki, hanki, antosie, marysie albo dźesiki i wanessy

Gość gość
Jako posiadaczka potwierdzam, obecnie rzadkie imie, za to w moim pokoleniu co druga to Magda. Ale teraz super :)

Gość gość
BRZYDKIE IMIĘ

Gość gość
Moja kuzynka ma tak na imię byłoby Ok gdyby jej matka nie kazała wszystkim mówić Magdalenka. Laska ma obecnie 18 lat i dalej jej tak mówi obciach na całej lini

Gość gość
Śliczne, moja mama mówiła do mnie Magdusia ❤️

Gość gość
A na mnie Magdalenka mówił pan, który uczył mnie jazdy na L miałam wtedy 23lat i absolutnie nie uważam tego za obciach!

Gość gość
ja też mam na imię magdalena, lubię swoje imię i też uwielbiam jak mąż mówi do mnie magdusia :-) nie zastanawiaj się.

Gość gość
Moja 10 miesięczna córcia ma na imię Magdalena. Mówimy Madzia, Magda. Przepiękne imię hehe. Daj tak i się nie wahaj. Imię Magda nie jest tak popularne jak Lena Hania Julia. Kiedy radzisz?

Gość gość
Uważam, że na obecną chwilę to bardzo ładne imię. W moim pokoleniu co druga to Magdalena lub Monika. Ja akurat noszę drugie imię. Nawet się nie zastanawiaj. Ja mam dwóch synów, ale gdyby któryś urodził się dziewczynką, to byłaby Joanna. Proste, można ładnie skrócić, nie jest śmieszne, ani w chwili obecnej oklepane.

Gość gość
Przebrzmiałe imię, ale ujdzie.

Gość gość
Wszystkie Magdy ktore znam sa przebojowe. Ladne imie.

Gość gość
ładne ale w wersji Magdalena

Gość gość
Hej gościu przebrzmiale imię?? A jak ty się zwiesz? Dawaj Magda i już. Imię spoko

Gość gość
piękne imie zawsze ponadczasowe zawsze chciałam Magde ale mam 2 synow

Gość gość
Dzięki takiemu "normalnemu", zwyklemu imieniu będzie wyjątkowa! No aktualnie to bardzo rzadko spotykane imię wśród dzieci - wiem, co mówię - pracuję w przedszkolu ;)

Gość gość
do pani w przedszkolu - jakie ładne imiona nie są jeszcze popularne wśrod maluchów?

Gość gość
Autorka. termin porodu mam za 2 tygodnie. A to imię od zawsze mi się podobało, mężowi też się podoba. Od początku mówiłam, że jak będzie dziewczynka to chcę by małą Madzie, mężowi podoba się jeszcze Kasia, ale ja do tego imienia nie jestem do końca przekonana. A wy jak uważacie? Magda czy Kasia ładniejsze?

Gość gość
bardzo dobry pomysł, imię uniwersalne pasujące do osoby w każdym wieku, podobnie jak Joanna, Aleksandra, Ewa. U mężczyzn Jan, Maciej, Wojciech.

Gość gość
Wy wiecie najlepiej.

Gość gość
Magda ładniejsze od Kasi. Też jestem z pokolenia, gdy było to bardzo popularne imię, w licealnej klasie było ich 5! Moim zdaniem, to bardzo ładne imię i pasuje dziewczynce i dorosłej kobiecie.

Gość gość
Piekne imie. Sama mam tak na imie :D

Gość gość
Bardzo ładne, choć ostatnio zasłynęło złą sławą, ale mniejsza o to, mój brat właśnie nadał takie imię swojej córce a ja jestem jej chrzestną :)

Gość gość
Autentycznie wszytskie Magdy jakie znam sa nienormalne niestabilne emocjonalnie i mimo ze imie mi sie podoba to jestem tak zrazona ze nigdy bym tak dziecku na imie nie dala