Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją jeszcze jakieś kobiety którym można ufać

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie tylko zdradzają uganiają się za żonatymi, doją kasę, robią problemy, utrudniają życie jak mogą. To widze w moim otoczeniu.

Gość gość
Istnieją, chyba.

Gość gość
ja jestem taka jak opisal autor, nie mozna mi ufac, ale czyja to wina??? MEZCZYZN!!!!

Gość gość
Najlepszy wyjście to zwalic wszystko na mężczyzn :)

Gość gość
Czy są jeszcze mężczyźni którym można ufać??? Czy niektórzy są wierni bo maja zasady i nie chcą zdradzać, mimo ze MAJA do tego okazje???

Gość gość
Autorze jestem przykładem na to że istnieją.Ani jeden punkt do mnie nie pasuje a raczej pasuje do faceta z ktorym jestem.s

Gość gość
Ja jestem taka. Wyszłam za faceta ze szczerej miłości, żył na mój koszt mimo, że pracował to nic mi nie dawał. Do tego mnie oklamywał, gapił się non stop na inne, chodził na imprezy za moimi plecami, zostawiał mnie samą na całe noce, gdy się pokłóciliśmy to poszedł na d***** i przez dwa lata żył jakąś niezrozumiałą żądzą zemsty bo powiedziałam mu w tej kłótni kilka przykrych słów. Ciągle flirtował z innymi przez internet, z jedną laską miał nawet wirtualny romans, a obydwoje udawali, że się tylko kumplują. Nie spał z nią, ale się całowali i spotykali za moimi plecami. Mimo tego nie przestanę być sobą i nie zniżę się do jego poziomu.

Gość gość
10.39 u mnie było dokładnie tak samo tylko mój sie przespał ..z kilkoma.s

Gość gość
10.39 Na prawdę misiu tak to wygląda z twojej strony czy chciałbyś być tak wyglądało?:P

Gość gość
10:44 Tak to wygląda. Nie uważam, że byłam święta, często przesadzałam z zazdrością, nie byłam dobrą żoną, no ale gdyby Twoja żona gapiła się na innych, waliła teksty typu "ale on ma mięśnie", "powiększ sobie wacka bo masz małego", "nie wyglądasz jak facet tylko jak pipa" to czy miałbyś ochotę na jakieś słodkie słówka i miłostki. ;)

Gość gość
11.00 fuj co za obrzydliwe teksty to mi mojego przypomina .Jak wypomniałam mu zdradę to mi przy swoim koledze wykrzyczał "a co zazdrościsz to idź wypiąć doopw i idź sie doopczyć"masakra skąd sie takie chamskie i wulgarne teksty ludziom biorą.?Koszmar.s

Gość gość
Tak istnieją,ja jestem uczciwa i lojalna mimo ze wiele razy zostałam oszukana ale nie znize sie do niczyjego poziomu i pozostane sobą

Gość gość
ile amsz lat

Gość gość
A czy istnieją jeszcze jacyś faceci, którym można ufać?? Którzy są wierni, nie uganiają się za innymi kobietami?? Skoro jest równouprawnienie to kobiety zachowują się tak samo jak wspaniali mężczyźni.

Gość gość
ja tez uważam się za osobę lojalną , nie umiejącą kłamać pomimo tego że będąc w ostatnim związku została oszukana pan sobie trzy lata prawie z nami dwiema się umawiał , obie poznał równo i był sobie w dwóch związkach zasłaniając się widzeniami z dziećmi . Plan idealny ale do momentu kiedy obie panie dowiedziały sie o sobie ....to jest męski typ lojalności ...był lojalny ale wobec dwóch a może i większej liczby kobiet jednocześnie ;)

Gość gość
Wobec 4, z 5 tylko mieszka:P, najmniej lojalny jest i tak wobec siebie, ale głąby tak mają:P, niszczą sobie a potem rozpacz, dlaczego tak mu źle:P

Gość gość
Wobec 4, z 5 tylko mieszka:P, najmniej lojalny jest i tak wobec siebie, ale głąby tak mają:P, niszczą sobie a potem rozpacz, dlaczego tak mu źle:P

Gość gość
Ojej jacy wy wszyscy biedni i pokrzywdzeni misie. Tylko te kobiety źle i okropne. Aż mi szkoda was :D

Gość gość
im dalej od patologii, alkoholu, biedoty z podstawowym wykształceniem, żyjących z mopsów, panienek i panów po zawodówkach - tym mniejsze prawdopodobieństwo spotkania się z tym co opisujecie w tym temacie. Im niżej, tym prymitywizm i patologia jest bardziej akceptowana. Wspołczuje wam jesli w takich kręgach się obracacie