Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z dziewczyną 18 lat młodszą

Polecane posty

Gość gość
Gdyby była szczupła, wyglądałaby naprawdę atrakcyjnie. Dla mnie nie ma się do czego przyczepić. A skoro jesteś taka wybredna, to pokaż swoje foty, ocenimy, czy wyglądasz lepiej od Toski ;)

Gość gość
tak, już wrzucam, haha

Gość gość
No właśnie, jestem pewna, że lepiej nie wyglądasz.

Gość gość
Tośka nie jest atrakcyjna, a już na pewno nie dla młodych atrakcyjnych mężczyzn

Gość gość
gość dziś zważywszy właśnie na to, że wyglądam z***biście, nie będę z tobą polemizować

Gość gość
sam fakt, że Tośkę uważasz za atrakcyjną świadczy natomiast o twojej "atrakcyjności", a fakt, że mi się ona zupełnie nie podoba wiele mówi o tym jak ja wyglądam... To chyba logiczne, że jeśli jesteś piękna to osoby przeciętne uważasz za nieatrakcyjne? I na odwrót, jeśli do pięknych nie należysz Tośka będzie dla ciebie ładna... Logika prosta

Gość gość
Ale mi pojechałaś :D Widać, że nawet farbowany blond robi swoje ;) Na tym zakończę tę jałową polemikę, szkoda czasu i atłasu na nierozgarnięte dzieci.

Gość gość
sama zaczęłaś, że pewnie lepiej nie wyglądam....... napisałam jak jest...dla ludzi pięknych Tośka będzie brzydka, dla brzydkich ładna lub nawet piękna.... i to żadna filozofia

Gość gość
Najczęściej jednak bywa zupełnie odwrotnie, im kto brzydszy, tym ma większe wymagania względem innych, a krytykanctwem próbuje się dowartościować ich kosztem ;) Ot, żadna filozofia ;)

Gość gość
Co? Tak, to na bank lekarka, bo sobie dopisuje teorie z dooopy byle tylko wyszło na jej :)

Gość gość
A ty na bank blachara buahaha

Gość gość
Ale długo dosyć myślała, zanim na tą "mądrość" wpadła, hahha Czyli idąc lekarki tokiem myślenia, brzydcy mężczyźni wybierają piękne kobiety, żeby się dowartościować, a atrakcyjni mężczyźni Tośki wybierają... Lekarka z choinki się urwała, albo jeszcze nie wytrzeźwiała :)

Gość gość
Blachara ubiera się wyzywająco i tandetnie, ja mam seksowne ciuchy najlepszych marek, a to że rozjaśniłam włosy o niczym nie świadczy :)

Gość gość
gość dziś Helloł? Jestem kobietą usmiech.gif Wiem na co lecą młodzi: szczupłe blondyneczki o delikatnej urodzie i ładnym biuście, umiejące ubiorem podkreślić swoje atuty usmiech.gif Wiem to tym bardziej, odkąd przefarbowałam się na blond usmiech.gif nieintencjonalnie, ot tak, dla odmiany x Blond nie uroda, kijem bym nie tknął. Tylko fertyczne brunetki.

Gość gość
Ta wyżej - klasyczny dowód na "intelekt" blondynek.

Gość gość
Blondynki farbowane masz na myśli? I gdzie jej intelekt szwankuje? W którym wpisie? Klasyczny przykładzie złamasa co nie ma nic do powiedzenia

Gość gość
Nasza blondi ma już rozdwojenie jaźni ;)

Gość gość
Bo? NIczym nie popierasz swoich z dooopy teorii

Gość gość
Nie denerwuj się tak, bo ci rzęsy odpadną :D

Gość gość
Dobra, nie dyskutuję z brzydkimi chłopcami :) Miłego wieczoru

Gość gość
Ma tipsy, doklei raz - dwa :P

Gość gość
Blondynki farbowane masz na myśli? I gdzie jej intelekt szwankuje? W którym wpisie? Klasyczny przykładzie złamasa co nie ma nic do powiedzenia x Naprawdę sobie złamałeś? Jak do tego doszło? :D

Gość gość
Blachara ubiera się wyzywająco i tandetnie, ja mam seksowne ciuchy najlepszych marek, a to że rozjaśniłam włosy o niczym nie świadczy x To w Radomiu otworzyli już jakąś sieciówkę? :P

Gość gość
kobieta po 30 swój najlepszy czas ma już za sobą, więc chyba coś ci się pomyliło. W kwiecie wieku smiech.gif chyba w chwaście x Ktoś kto "najlepszego czasu" nigdy nie miał i miał nie będzie nie powinien się wypowiadać w temacie, o którym nie ma bladego pojęcia.

Gość gość
Hahahaha :D

Gość gość
pedofile won

Gość gość
Sygnały to są zawsze sygnały i nie zawsze odczytywane są prawidłowo, często właśnie są nadinterpretowane. Jeżeli po tych sygnałach próbowałeś zbliżyć sie do niej a ona zmieniła front to znaczy, złe je odczytywałeś a ona teraz daje Ci wyraźnie do zrozumienia, ze nic z tego. Możesz walczyć ale jeżeli teraz jest na nie to masz nikłe szanse.

Gość gość
Niekoniecznie. Na własnym przykładzie mogę powiedzieć że odrzucanie zalotow, brak pozytywnej reakcji na nie nie jest jednoznaczne że mężczyzna mnie nie interesuje. Czasami wręcz przeciwnie.

Gość gość
interesuje cie zawartosc jego krocza

Gość gość
Gdyby jej zależało, to nie unikała by go czy też zbywała (nie wiem jak tam jest). Każda kobieta wie, że żaden "zalotnik" nie jest nam dany na zawsze i prędzej czy później pan się znudzi tymi nieodwzajemnionymi podchodami i znajdzie inny obiekt. Więc jeśli unika to ma cię po prostu gdzieś. Można zwodzić, ale umiejętnie, tzn udawać obojętność, a za chwilę dawać nadzieję :) na tym polega ta gra :) a jeśli kobieta (chociaż w tym przypadku to raczej dziewczątko, co jest smutne proszę pana...) unika a nie daje żadnych nadziei, to znaczy że po prostu nie chce...