Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z dziewczyną 18 lat młodszą

Polecane posty

Gość gość
zrób sobie nick na hasło, to nie będziesz musiał się tłumaczyć... i tak słabe jest to co robisz..żona, 30 lat różnicy... nie pisz o Kondracie, bo Tośka jest nieatrakcyjna i pewnie nie miała powodzenia wśród rówieśników

Gość gość
A ona nikogo nie ma?

Gość gość
12:00 Flak nie jest flakiem kiedy podniecenie duże usmiech.gif a brzydka stara żona to tylko obrzydza a nie podnieca x W okolicach 40-tki to podniecenie osiąga najwyżej na widok golonki :P

Gość gość
...taaaa... co najwyżej, jak mu proktolog 2 palce wsadzi :P

Gość gość
Flak nie jest flakiem kiedy podniecenie duże usmiech.gif a brzydka stara żona to tylko obrzydza a nie podnieca x A brzydki stary mąż przyprawia o wymioty, ale kto by tam nadwerężał przewód pokarmowy, po prostu shrek porożem żyrandole strąca :P

Gość gość
"A myślisz, że jak to działa? Nie miałam starszego niż 30 " No trudno by wibrator działał dłużej niż 30lat x Widać spore rozeznanie w temacie, zapewne stały użytkownik/ użytkowniczka. Uwierz, że z mężczyzną to dużo bardziej satysfakcjonujące :P

Gość gość
A brzydki stary mąż przyprawia o wymioty, ale kto by tam nadwerężał przewód pokarmowy, po prostu shrek porożem żyrandole strąca jezyk.gif the best :) :) :)

Gość gość
Ty, 49-latek, znajdź sobie jakąś 35-latkę, też młoda i jędrna, a przynajmniej nie będzie Ci wstyd wśród ludzi że się z dzieckiem zadajesz...

Gość gość 49lat
do gościa z 17.39 - ona nie ma nikogo, koledzy ze studiów traktują ją jak kumpla-wyjść na piwko, pomoc w nauce, ewentualnie impreza w dużym gronie na stancji.

Gość gość
Czyli rozumiem, że jest nieatrakcyjna? No to masz szanse, tak myślę...Proste - nie może znaleźć faceta wśród rówieśników, więc szuka gdzie indziej...

Gość gość
No ale czego ona niby "szuka", jak on żonaty?? Jak na moje, myślała, że ma fajnego wujka, ale jak się zorientowała, że wujkowi na jaj widok staje, to nawiała. I dobrze zrobiła.

Gość gość
Co fakt to fakt

Gość gość
"nie pisz o Kondracie, bo Tośka jest nieatrakcyjna i pewnie nie miała powodzenia wśród rówieśników" x Bez przesady, aż z ciekawości sprawdziłam (nie interesują mnie plotki, więc nie jestem w temacie), i jakoś nie widzę, żeby Antonina była "nieatrakcyjna". Ciekawe, co w takim starym dziadku widzi, i w dodatku z nim zaciążyła o_O

Gość gość
Tak, wybrałaś jej najlepsze ujęcie pewnie 150 razy przerobione i ulepszone... Normalnie jest opasłą ubierającą się jak stara babcia nieładną dzołchą, zobacz inne zdjęcia... Zero sexapilu, w sam raz dla dziadka, bo młody raczej się nie obejrzy, chyba że pryszczaty grubasek :)

Gość gość
Napisałam, że się zapuściła, czyli roztyła. To, jak się ubiera, nie wpływa na jej atrakcyjność, zawsze się może ubrać inaczej, albo rozebrać ;) Chciał ją podobno za żonę niejaki milioner Likus, ale go zostawiła. Szczerze to jestem więcej niż pewna, że nie masz ładniejszej kobiety, o ile w ogóle (wątpliwe).

Gość gość
Lepszy już Kondrat, który ma niezłe biznesy niż pryszczaty grubasek bez kasy

Gość gość
gość dziś "gość dziś A mnie zawsze podobali się starsi. Jak miałam naście lat, na rówieśników nie zwracałam uwagi, podobali mi się 30 latkowie jezyk.gif Potem po 20stce i obecnie podobają mi się panowie w średnim wieku i dojrzali, nawet szpakowate włosy dodają im uroku oczko.gif x zacznij się leczyć dziewczyno" xxx Wiesz, znajomy psycholog powiedział mi, że nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani ;) więc może zacznij od siebie :D Dodał, że leczyć powinni się ci którzy mają ze swoim życiem problem, ja nie mam :) ty ewidentnie masz, z tolerancją :)

Gość gość
gość dziś Helloł? Jestem kobietą :) Wiem na co lecą młodzi: szczupłe blondyneczki o delikatnej urodzie i ładnym biuście, umiejące ubiorem podkreślić swoje atuty :) Wiem to tym bardziej, odkąd przefarbowałam się na blond :) nieintencjonalnie, ot tak, dla odmiany :)

Gość gość
Słuchaj, ten cały Likus ją zdradzał! Mam taką teorię, że z rozpaczy rzuciła się w pierwsze lepsze ramiona, które ją chciały!

Gość gość
@gość dziś Nie wiem, szczerze nie interesuje mnie to, kończę temat, szkoda czasu na ploty ;)

Gość gość
Słuchaj, wybierasz najlepsze zdjęcia, szkoda mi czasu, ale wrzucę ci swoje "typy": http://www.plotek.pl/plotek/51,78649,18950167.html?i=0 https://www.google.pl/search?q=antonina+turnau&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiv2_K1qqjYAhViCZoKHXhmD6IQ_AUICigB&biw=1280&bih=635#imgrc=zPBuXGi8d2S8dM: dla mnie totalnie aseksualna, ale sama wyglądam o 180 stopni inaczej (a mam spore branie) i pewnie stąd mi nie leży....

Gość gość
no nic z tego, nie umiem wrzucic linku, na którym brzydko wygląda (a jest ich sporo), pewnie dlatego że jestem cycatą blondi hahaa i nie znam się na komputerach, hahahaha

Gość gość
proszę cię, daruj sobie...wrzucasz najlepsze ujęcia... wystarczy wygooglować żeby zobaczyć jej "atrakcyjne inaczej " zdjęcia...

Gość gość
pierwsze 5 zdjęć na hasło antonina turnau....i wszystko w temacie...

Gość gość
pierwsze 5 zdj? na 2 lafdnie wyglada w golfie czarnym i tej fryzurce, a w marynarce na stojaco byloby ok gdyby schudla. kazda z nas bez makijazu wyglada srednio - jak chora :D