Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z dziewczyną 18 lat młodszą

Polecane posty

Gość gość
nie chce zalotow podstarzałego męzulka swojej zony :D a to ci niespodzianka :D

Gość gość
A może jest nieśmiała? Może ma kompleksy? Ja tak właśnie mam, odrzucam nawet i najlepszych zalotników :( Na początku sama prowokuje, uwodze a potem jak widzę pozytywny odbiór to się wycofuje :(

Gość gość
a kto ma byc tym niby najlepszym zalotnikiem

Gość gość
Na pewno nie starzec po 40-tce.

Gość gość
Pisze że ja mam tak że odrzucam NAWET najlepszych :(

Gość gość
Tak chora dziewczynko (vel lekarko), już dużo twoich dyrdymałów tutaj słyszeliśmy, teraz się okazuje, że odrzucasz najlepszych zalotników, hahahaa, jebłam i pozdrawiam z podłogi

Gość gość
Jak kobieta chce mężczyznę, to choćby była mega nieśmiała, to na pewno go nie odrzuci, co najwyżej spuści głowę i się zarumieni, co dla faceta jest też sygnałem "za" a nie "przeciw". Więc weź już kup ten lek o nazwie "niep*****l" i używaj systematycznie

Gość gość
12:40 No nie masz racji, ze mną jest właśnie inaczej, fakt ze później żałuję ale nie potrafię nie przemoc.

Gość gość
12:38 Jebnął to cię koń w dzieciństwie i to nieraz jak widać :) Jak to dawno nie czytałas lekarki wypowiedzi? Przecież widzisz ją w każdym poście :D

Gość gość
Nie ma tu tak p********h lasek jak ty "lekarko", jak widzę takie wpisy (i nie tylko ja), to jedyne co nasuwa nam się na myśl to: p******a lekarka z pociągiem do geriatrii buhahaha

Gość gość
Co za ludzie tu siedzą... szkoda słów :o

Gość gość
"Nieśmiała" lekarka, nie mająca litości (a już tym bardziej nieśmiałości) w wyzywaniu starszych koleżanek (o zaledwie parę lat starszych, bo już 30-stek) od starych zużytych rur itp

Gość gość
To może jakbyś tak nie zwodziła tego starego dziadzia lekarko, to by cię teraz nie olewał? hahhahahaha normalnie leżę i kwiczę...

Gość gość
Na tym temacie siedzą przeważnie sfrustrowane 30,40 , które zazdroszczą młodszym koleżankom młodości bo same juz nieciekawie wyglądają.Do tego są samotne, po przejściach z przychówek i szukają takiego bogatego w ich wieku lub starszego ale nie mogą znaleźć bo mężczyźni wola młodsze i ładniejsze, dlatego wyzywają młode dziewczyny od dzi/wek, prostytutek, galerianek.

Gość gość
Co za ludzie tu siedzą... szkoda słów pechowiec.gif x Same odpady genetyczne.

Gość gość
NIe wiem czy ta pani jest taka mądra...mądry to był prof. Religa, a ta pani to jakaś zwykła dziennikarzyna, w zasadzie każdy copywriter może sobie walnąć taką epicką przemowę w imię przekonania do własnych poglądów. Nomen omen wszystkie te związki oparte są na ogromnym bogactwie panów szanownych

Gość gość
Przecież w tym artykule wypowiada się prof. Zbigniew Lew-Starowicz :D Nawet czytać nie potrafi :(

Gość gość
hahaha no ale jajaja, no kuwa nie potrafi czytać stara zagrzybiała kuwa....niech żyją młode dupki, stare do śmieci. Ale wy jesteście tępe, widać 30stka to już śmierć idiotki poebane. Stare głupie krowy, tylko młodość się liczy! My najlepiej dajemy dooopy i mamy z tego korzyści, was już nikt nie zasponsoruje i wam żal stare dooopska ściska hahahhahahahahhahahah

Gość gość
jakie patologiczne słownictwo, jaka wulgarna wypowiedź :o

Gość gość
Ale patolki tu siedzą... w sumie co się dziwić, w końcu obrończynie prostututek...

Gość gość 49lat
Znajomość rozwijała się całkiem dobrze. Szczegółów nie zdradzę....Jakiś czas temu postąpiłem tak, że miała prawo poczuć się bardzo niekomfortowo. I teraz są tego skutki.

Gość gość
Tak jak ktoś napisał, traktowała cię po przyjacielsku (jak wujka), a ty zacząłeś się dobierać, to uciekła gdzie pieprz rośnie... Pomyśl, jakbyś się czuł gdyby miała na ciebie ochotę kobieta o 30 lat starsza od ciebie i w dodatku czyniłaby ku temu podchody? Czujesz to? 80 letnia prababcia i ty? Myślę że ona się jakoś tak mniej więcej poczuła...Pomyśl: sex z osiemdziesięcioletnią babcią...pewnie cię zemdliło...no ją (tą młodą) pewnie w tamtym momencie też

Gość gość
20:18 znowu schizolka atakuje :D

Gość gość
rzeczywiscie zeschizowana stara dooopa, szmata y*****, k************a

Gość gość 49lat
Napisałem wcześniej-były sygnaly, ze chce....Nie rozwinę tego ale wiem co było. Ciało i oczy swoje mówią.

Gość gość
Powiem Ci jedno, ludzie zachowują się różnie w zależności od sytuacji. To że kiedyś mogła dobrze się przy Tobie czuć a nawet słać jakieś sygnały nie oznacza ze tak jest nadal. Mogło zwyczajnie przestać odpowiadać jej Twoje towarzystwo. Ludzie nie są robotami które myślą i czują wciąż to samo, bo mają wbudowany jeden program. Wystarczy czasem przekroczyć czyjeś granice by już więcej ta osoba nie chciała kontaktu i straciła sympatię. To co było kiedyś może juz nie mieć żadnego znaczenia.

Gość gość 49lat
do gościa z 08.58 - Dzięki za normalną, sensowną odpowiedź.....No właśnie tego się obawiam. W wieku 20 lat kilka m-cy to wieczność. Coś tam zepsułem kiedyś i to mogło zaważyć na wszystkim. Oby tak nie było.

Gość gość
10.40 To raczej Cię nie pocieszy ale u mnie tak niestety było, starszy znajomy tak usilnie mnie podrywał że aż stało się to niesmaczne w odbiorze. Przestało to być przyjemnym dla obojga flirtem a stało atakiem napalonego samca. Dopiero teraz wiem ze nie broniłam wystarczająco swych granic. Może rzeczywiście należało dać z liścia? Dziś jest dla mnie obcym człowiekiem.