Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniaaaa123123123

Pomocy spóźnia się okres

Polecane posty

Cześć mam pewien problem spoznia mi się okres 9 dzień... czuje się jakbym miała dostać bolą mnie piersi ,podbrzusze , mam rano wzdęcia i zaparcia ... dzień po płodnych razem z moim chłopakiem uprawialiśmy stosunek przerwany , jak on sam twierdzi miał suchego a doszedł poza mną Dukaczając ręką ... dodam że ostatnią miesiączkę miałam 22 lipca trwała cztery dni tak jak zawsze Pod koniec lipca wróciłam z wakacji odbyłam podróż samolotem a później samochodem i to spory czas Proszę o pomoc

Gość gość
Jesteś facetem bo napisaleś ' odbyłem '

Gość gość
pewnie podczas lotu ktoś cie przeleciał

Gość gość
zostałaś zapłodniona:)

Gość gość
Autorko po naukę do ksiązek,a w piz.ę ogórek

Gość gość
Zrób test!

Gość Gośćnastówę
Czy wy nie wiecie że wszystkie niebieskie Nicki to osoby które dostają hajs za wstawianie tematów im więcej ludzi wciągną w rozmowę tym kafe więcej im zapłaci więc wymyślają tematy prowokację z d**y wzięte

Gość Gośćnastówę
A autor tego tematu to grubas po 40 z mikro penisem mieszkający z mamusią widziałem przez jego kamerkę

Gość Cleo1976
Na wszelki wypadek.Normalnie opóźnienie okresu powyżej 7 dni może wskazywać na ciążę.Jednak w tym przypadku prawdopodobieństwo jest niewielkie.A lot samolotem może zaburzyć cykl.

Gość gość
Serio nie krytykują naprawdę nie mogę się nadziwić na taki brak edukacji seksualnej. Po kiego grzyba chceschcesz uprawiać seks nie mając o nm pojęcia. I kwestia co to za seks bez dojścia. To nie jest zdrowe dla faceta. Co do ciąży to w pierwszej kolejności zrób test. Jeśli to nie zrobiłaś to jesteś mało myślała osobą I Nie, nie pisze tego złośliwie ale naprawdę ręce i cycki opadają. I to bałaganie o pomoc. W czym mamy Ci pomóc? Będzie ciąża to trzeba będzie ponieść konsekwencje niemyslenia.

Gość Cleo1976
I jeszcze jedno.Skąd wiesz, że było to akurat "dzień po płodnych"?.Bo jeśli ich nie obserwujesz, tylko wyliczasz-to NIE DZIAŁA!

Gość gość
Jeśli obawiasz się, że jesteś w ciąży i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić - skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.