Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedłużanie włosów

Polecane posty

Gość gość

Wreszcie dojrzałam do tego, aby sobie przedłużyć włosy. Co myślicie o laserowym przedłużaniu?

Gość gość
Ja zdecydowanie jestem za. Jeśli mogę coś zasugerować, to polecam Laser Nano, to najlepsza metoda przedłużania! Zobacz tutaj: http://www.miraflores.pl/

Gość Angela556
Zdecydowanie polecam Ci metodę Great Lengths multi lub ultrasonic. Ja przedłużałam u nich włosy jakiś czas temu i wyszły cuda ;) Jestem zadowolona i bardzo dowartościowana - zawsze miałam kompleksy na punkcie swoich włosów.

Gość Alinka760
Jeśli chcesz naprawdę być zadowolona z efektu to polecam Great Lengths! Najlepszy sposób, by cieszyć się pięknymi włosami przez długi czas. Kolor idealnie dopasowany do moich naturalnych i efekt, który zaskoczył całą moją rodzinkę

A ja jestem przeciw. Takie przedłużanie włosów nie będzie im służyło

Gość BasiaKrzyw

Ja się przekonałam do przedłużania i robię to już 3 raz. Na początku metodą ultrasonic, a teraz GL Tapes i sprawdza się super. Nie niszczy włosów i wygląda bardzo naturalnie

Gość Sandraa

Ostatnio też się przekonałam, a tylko dlatego, że poszłam na darmowe konsultacje do jednego z salonów Great Lengths. Pani wyjaśniły jakie są metody, jak należy pielęgnować włosy, dobrze, że są salony profejsonalistów. Warto też pamiętać o jakości tych włosów 🙂