Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode małżeństwo, ciągłe telefony, brak czasu.

Polecane posty

Gość gość
Ja ma jedno natręctwo- ciągle ruszam stopami kiedy śpię, ale on o tym wie. Zazwyczaj kolację jemy na mieście i nie ma wyliczonego czasu. Ale jest trojkąt - ja, on i telefon i noga pod stołem stukająca. Podchodził chciał mmie przytulić, ale powiedziałam, że ma się nie zbliżać. Teraz siedzi struty i ogląda sufit.

Gość gość
Nigdy nie wyciągnełam do niego pierwsza ręki.

Gość gość
Daj juz spokoj przeciez nie macie po 15 lat. Ty sie denerwujesz i on tez po co? Im dluzeg wzlekasz tym wieksza zlosc w Tobie bedzie narastac.

Gość gość
Ale skoro po 20ej nie spojrzał w tel to chyba dokonał już wyboru? To za co ta kara w tym momencie bo już nie wiemy?

Gość gość
To wyciagnij przelam sie wkoncu nic takiego nie zrobil. Kiedys on moze zaczac okewac Twoje dasy bo sie poprostu do nich przyzwyczaji. Zycie jest zbyt krotkie. Kochasz go? To idz z nin pogadaj

Gość gość
Daliście mi do zrozumienia, że jego zachowanie może oznaczać zdradę. A ja nie potrafię wybrazic sobie tego. Nie dam sobie rady, sama nie jestem zdolna do zdrady i nie chce być zdradzana. Za bardzo kocham go i wiem, że będę cierpieć.

Gość gość
Poszedł kąpać się.

Gość gość
Ja czytalam tylko Twoje wypiwiedzi i zdrada mi nie przyszla do glowy. Sluchaj ja jestem nezatka 7 lat roznie bywalo, tez jestem uparta ale nauczylam sie, ze takie zachowania jak teraz Twoje przynosza wiecej szkody niz pozytku. Liczy sie szczerosc, spokoj. Jak Cie martwi zdrada powiedz nu to wprost. Moim zdaniem jak bedziesz sie tak zachowywac to on moze jeszcze wiecej pracowac aby odreagowac i zajac czyms glowe. Ktos tutaj dobrze napisal moze zacznijcie spedzac czas aktywnie?

Gość gość
Kiedyś spędzaliśmy czas aktywnie, ale w pewnym momencie mój mąż przestał mieć czas. Jak wyjdzie z wanny to porozmawiam z nim. Pierwszy raz w życiu wyciągne pierwsza rękę na zgodę.

Gość gość
Mam nadzieje, ze rozmowa przebiegnie gladko. Trzymaj sie i panietaj spokoj i opanowanie to klucz do sukcesu. Zycze wam wszystkiego dobrego!

Gość gość
Dziękujemy. Czasami nie potrafie być spokojna i opanowa halo halo czy ja bywam spokojna i opanowana :) ;). Zaczęłam martwić się tą zdradą i to teraz będzie tak siedzieć we mnie. Chciałbym mieć męża, a nie obrączkę na palcu.

Gość gość
Wyobraznia czasami daje nam w kosc . Nie mysl i tym bo sie tylko nakrecasz ;)

Gość gość
Tak właśnie mam nakręcam się i nie mogę pozbyć się myśli.

Gość gość
Zaczęłam martwić się tą zdradą i to teraz będzie tak siedzieć we mnie. x Oj nie, przestań, to tylko na początku tak wygląda a potem łatwo dojść do wniosku że to zwyczajne połączenie pracoholizmu z jakąś postacią adhd. Zamiast nad możliwościami zdrad zastanów się jak przekonać go do rezygnacji z angażowania się w kolejne czasochłonne projekty, wyluzowania i powrotu do Waszych korzeni odnośnie aktywnych form wypoczynku.

Gość gość
Pewnie weźmie go na litość jak wszystko.

Gość gość
Tutaj ludzie czesto glupoty wygaduja. Zamiast pocieszyc, pomoc to czesto tylko chca zdolowac wiec sie nie przejmuj i nie bierz komentarzy do serca.

Gość gość
On nie zdradza, tylko musi przestać pogrążać się w pracy, z czegoś zrezygnować by mieć więcej czasu dla żony chociaż 2/3 tego co wcześniej jej poświęcał, gdy czuła się z nim szczęśliwa.

Gość gość
On ją zdradza inaczej zachowałby się kiedy nie miałby nic na sumieniu. A w zasadzie bogaty gej może mieć każdą, ona zakrecila się dla kasy i ma przykrywke.

Gość gość
inaczej zachowałby się kiedy nie miałby nic na sumieniu x Sprecyzuj, chodzi o to że nie reaguje agresją na wyrzuty co dopiero jest znakiem rozpoznawczym każdego kłamcy?

Gość gość
Nie wiem jak przekonać go. Tyle razy prosiłam, ale straciłam rachubę. On ma milon pomysłów na minute co chwilę wymyśla kolejne inwestycje. Plany ma do 2025 roku.

Gość gość
Jakie wyrzuty ? Ona rozpłaka się a on tylko - nie rycz. On jej nie kocha. Kręci się bo pewnie ma inny telefon dla kochanki.

Gość gość
Autorko, co tu się oszukiwać, kafeteriankom już ślina pociekła na klawiatury, każda rozmarzona jak to by było mieć takiego męża. Stąd ta agresja w Twoim kierunku ;)

Gość gość
Autorko mialas isc porozmawiac z mezem.

Gość gość
A to że cena bywa zazwyczaj taka jak Autorka opisuje to już żadnej nie interesuje :P A Wy nie macie wspólnych znajomych? Spędzacie czas wolny tylko we dwoje?

Gość gość
Mój mąż zasnął zanim zdążyliśmy porozmawiać. Wyszedł nago z łazienki więc chciałam poczekać aż założy coś na siebie. Wchodzę a tu śpi.

Gość gość
Takich wspaniałych mężczyzn nie ma, ktoś bardzo mocno pracuje nad tym prowo z nudów.

Gość gość
To idz go przytul i do spania. Pamietaj dobro oddaje dobro, zlosc budzi agresje.

Gość gość
Wspólnych znajomych mamy więcej niz osobnych. Ale jakoś tak się złożyło, że lepiej nam we dwoje. Mój mąż nie jest wspaniały. Nie wiem skąd taki pomysł. Jakby był wspaniały to nie byłoby tego tematu.

Gość gość
Tak, tak prowokatorze ruszyłeś gula całemu stadu kafeterianek, zostawiasz je z obrazem Męża Wspaniałego wyciągniętego nago na łóżku a teraz lulu, do spania suczyska :D

Gość gość
Wiem dlaczego wyszedł nago chciał sprowokować mnie.