Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode małżeństwo, ciągłe telefony, brak czasu.

Polecane posty

Gość gość
Jeśli to prawda, małżeństwo jest udane a mąż super musi tylko spasować z pracą bo trochę się zapędził.

Gość gość
Miło pomarzyć, prawda autorze wypocin? :)

Gość gość
Dla mnie moje małżeństwo było udane na samym początku, teraz jestem samotna, trochę mało szczęśliwa.

Gość gość
On nawet nie umie Cię przekonać do seksu gdy jesteś naburmuszona z powodu jego zaniedbań. Woli się wykąpać i szybciutko zasnąć zanim się do niego dobierzesz. Ale może był zmęczony czekaniem na ruch z Twojej strony.

Gość gość
Kretynowi o homo sklonnosciach pisanie debilnych prowo na damskim forum nigdy się nie nudzi.

Gość gość
Dobrze wie, że w takiej sytuacji jak dziś ochota na seks spada mi. I nawet nie dobierałabym się do niego. Nie jest gejem. Wiem z kim i jak kocham się.

Gość gość
ten temat założyła ta sama osoba co o tej yebnietej sektretarce... ten sam styl narracji, a wy łykacie jak pelikany!

Gość gość
Hejka ja Cię rozumiem,mam swoje lata i znam życie.On jest uzależniony od pieniędzy ,biznesu i tego wszystkiego.To tak jak z alkoholem.śmieszne ale prawdziwe.Jeżeli chcesz być z nim szczęśliwa czeka Cię trudna droga.Możesz porozmawiać z psychologiem ,terapeutą jak gorąco z tego wyrwać.Ale on to musi zrozumieć i tego chcieć.Ty nie jesteś jego własnością aby Cię wyciągał do firmy.To nie jest .miłość.Jeżeli teraz ulegniesz będziesz zawsze na drugim miejscu A nie o to chodzi.

Gość gość
Muszę jeszcze dodać ,że jeżeli rozmawiasz z nim to zawsze spokojnie,trzeba zacisnąć zęby ale krzykiem,obrażaniem się nic nie wskórasz.Zapytaj czy wziął ślub z Tobą czy telefonem.A z kierownikami,dyrektorami można się umówić aby telefonowali np.do 19 tej.W końcu do tego nie trzeba wyższych studiów aby to zrozumieć.Potem mielibyście czas tylko dla siebie.Ale on musi tego chcieć.Powodzenia.

Gość gość
Pogodziliśmy się. Na początku był trochę zimny, ale przeszło. Znowu pojawił się temat dziecka z jego strony. Mąż obiecał rezygnację z kilku projektów. Dokładnie jest uzależniony od pieniędzy i biznesu. Pójdziemy na terapię może coś to są. Teściowa i teść są lekarzami, więc on pochodzi z zapracowanego domu, wychowywany przez nianie. Chociaż teściowa bardzo kocha swoje dzieci to miała mało czasu dla nich. A ja nie chce tak wychować nasze dzieci.

Gość gość
On jest pracoholokiem i albo on to zmieni albo ty odejdziesz od niego, ja miałam kiedyś taki związek i zostawiłam goscia a on i tak się nie zmienił, wziął ślub z inną i się rozwiódł bo tamta żona tez tego nie wytrzymala

Gość gość
Ty to przepraszasz a jego kochanka Brechta z tej sytuacji i ma ubaw.

Gość gość
Ten facet nie jest pracoholinkiem tylko kochanka zabiera czas.

Gość gość
Sprawdź jego telefon.

Gość gość
Jak on chce dzieciaka to daj mu. Zawsze to jakies zabezpieczenie dla ciebie.

Gość gość
Mój mąż taki sam jak twój. Mimo że ja i syn jesteśmy najważniejsi dla niego czasu ma bardzo mało. Kiedyś tak jak ty byłam samotna nie rozumiałam tego jak można kochać i nie interesować się mną domem synem. A on dając nam wszystko prócz swej obecności dawał nam do zrozumienia że nas kocha. Znajomi z zazdrości plotkowali o nas. Śmiali się że wciąż jestem sama. Ze mąż woli pracę ode mnie, bo woli trzymać się z dala ode mnie. A tak nie było i nie jest. Mając swój biznes trzeba dbać o firmę jak o własne dziecko. Taka jest prawda. Sąsiedzi znajomi z zazdrości tylko czekają aż podwinie się noga i pójdzie coś nie tak.

Gość gość
Twój mąż zdradza Cię albo nie kręcisz go.

Gość gość
Na 100 procent nie zdradza kocha mnie i naszego syna. Inne kobiety go brzydza rozumiesz a w szczęśliwego te które lecą na jego kasę.

Gość gość
Nie Twój tylko autorki mąż zdradza ją.

Gość gość
To małżeństwo jest niesamowicie nieszczęśliwe. On swoje, ona swoje. Nie widzicie tego? Czemu nikt nie napisze jak to wygląda z boku, żeby dziewczyna wiedziała na czym stoi.

Gość gość
Przestałam czuć się najwazniejsza. Wiem, że mając swoją firmę trzeba dbać o nią, ale póki byla tylko firma by też czas. W momencie nowych inwestycji, kolejne udziały w innych firmach. Mojego męża cieszy cały czas coś nowego. Tu rozwija swoją firmę, tu inwestuje w inne. Miał 20 lat jak otworzył swoją działalność, rodzice dali mu pieniądze na start. Rzucił medycyne po roku.

Gość gość
ja miałam kiedyś taki związek i zostawiłam goscia a on i tak się nie zmienił, x Fakt, czegoś takiego nikt nie wytrzyma.

Gość gość
Mój ojciec jest biznesmenem i w takim domu się wychowywalam. Męża też mam biznesmena i rozumiem co to jest mieć własną firmę. Ktoś z zewnątrz nie mając własnej firmy nigdy tego nie zrozumie ile trzeba czasu poświęcić firmie. Dlatego tak bym chciała żeby ludzie przestali gadać o mnie jako samotnej nieszczęśliwej kobiecie, bo tak nie jest. Kiedy mąż wraca zmęczony siadamy sobie obok siebie i nawet słów nie trzeba by wiedzieć, że to jest miłość. Miłość nie na pokaz. Nie muszę się dowartościować miłością na pokaz. Moje drogę koleżanki znajomi mam wszystko Miłosz rodzinę zdrowie i pieniądze.

Gość gość
Ale autorka nie jest kochana przez męża.

Gość gość
Skąd ta pewność, że nie jest!

Gość gość
Zdradza ją albo woli facetów. Ucieka od niej, odbiera telefony nawet wieczorem, nie chce kochać się z nią, wczoraj zasnął przed nią.

Gość gość
To widać.

Gość gość
Ja bym odeszla. Ale wcześniej zaszła w ciążę żeby mieć lase.