Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za kobieta !

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o ten temat tutaj. Bogaty maz, wolny czas i jej zle bo w mieszkaniu ximnozimno i pusto i choinkę sama musiała na świata ubrać. Autorko tamtego tematu chętnie zamienię soe z Tobą. Bo draznisz mnie. Facet zacharowuje się dla ciebie a ty tak traktujesz.

Gość gość
Nawet nie mam ochotę komentować. Zrozumiesz jeśli kiedyś będziesz w podobnej sytuacji.

Gość gość
Jej za dobrze to wymyśla sobie Problemy dla rozrywki.

Gość gość
Cieszę się że mój mąż jest ze mną codziennie od 16 po pracy i weekendy ma wolne. Może i się nam nie przelewa ale sobie radzimy a dzieci wiedzą że mają tatę.

Gość gość
Ej ale serio uważacie że skoro żyje w pustym mieszkaniu i ucieka od problemów z samotnością w ćwiczenia fizyczne po 3 godz. dziennie na silowni aż zdrowie jej siadło za nieistniejące problemy?

Gość gość
Uważam że owe problemy z samotnością są przesadzone. Ona ucieka Nie wiadomo przed czym. Facet zaprasza ją na obiad a ta focha się bo jej godziny wyznaczyl.

Gość gość
A w pustym mieszkaniu nie zyje. Zyje w mieszkaniu swoim i swojego męża, prawda ? Laska ma kasę, facet tyra na nią i jeszcze w odpowiedzi dostaję fochy.

Gość gość
Ona marzy o dziecku a nie może mieć.

Gość gość
Może jej pada na głowę z braku dziecka i przyjaciół? bo skoro czas wypełnia jej siłownia to chyba na niewiele osób w życiu może liczyć... Może zapracowany mąż i duże mieszkanie to tylko przykrywka innych prawdziwych problemów. A może to 2/10.

Gość gość
Według mnie ona nie zna prawdziwych problemów.

Gość gość
Jeszcze szlaban na seks mu dała.

Gość gość
To laska jest pusta jak pustak.

Gość gość
Przesada w żadną strone nie jest dobra. Jak by facet był w domu 24 na dobe to też szybko by sie okazało, że jest to koszmar. Wy macie na styk facetów pracują te 8 godzin a potem wracają do domu to ją krytykujecie. Widać że facet sie zaharowuje ale nie dla niej tylko dlatego że jest pracoholikiem. Tylko drugi pracoholik będzie wymyślał że to dla niej te niby poświęcenia, a tymczasem facet sie uzależnił od kontrolowania tego co w pracy w niemal każdym kwadransie dnia codziennego a od domu ucieka. Tu nie ma sie z czego cieszyć. Tak nie wygląda szczęśliwy związek dwojga kochających ludzi.

Gość gość
" Tylko drugi pracoholik będzie wymyślał że to dla niej te niby poświęcenia" albo ktoś kto wyjątkowo wielbi pieniądze i są one dla niego największą świętością

Gość gość
20.39 przeczytaj sobie na 4 str tematu jak ona go potraktowała. Zmienisz zdanie. Ta dziewczyna nie ma przyjaciół. Ma straszny charakter.

Gość gość
Chce żeby miała wszystko a oan tego niw docenia.

Gość gość
dobrze go potraktowała, on się zachował jak cham. "dobra, niunia, odłoże telefon i cię przelecę, poznaj łaskę pana"

Gość gość
A ona bierze go na ilość,,rozpłacze się to może nie starace jego pieniędzy".

Gość gość
a ja myślę, że ona po prostu chce mieć męża

Gość gość
Chce meza i pieniądze a tego nie da sie pogodzić. Ciągle nawija o dziecku.

Gość gość
Że tak powiem zal mi jej. Wymyśla problemy bo jej nudno.

Gość gość
A Wy co zazdroscicie jej pieniedzy? Kazdy ma swoje problemy! A tu jakas wredna ropucha zalozyla o dziewczynie watek maaaasssaakraa

Gość gość
Meza też jej zazdroszczę.

Gość gość
A Ty sie zacznij uzalac nad swoim zyciem bo z tego co widze jest beznadziejne jak tak przezywasz jej problem.

Gość gość
Biedny facet wybrał kobietę z tak tragicznym charakterem.

Gość gość
A Ty ja znasz osobiscie? Kobieta ma prace, ma swoje pieniadze. To wy sie wezcie do roboty a nie tylko ojojoj jak ja to bym chciala bogatego. Aaa dupa blada samej tez trzeba pracowac a nie tylko na kafe jechac po ludziach!

Gość gość
Nie znam, skad wiesz ze ma pracę? Nawet jeśli ma to mało wymagająca bo jej nudzi sie. Ona będzie winna jeśli będzie rozwód. To jak zachowała sie dzisiaj tylko pokazuje jaka jest próżna. Facet rzuca telefon w kąt chce zająć się żona a on foch.

Gość gość
Kobieta oczekuje uwagi i uczucia a nie pieniędzy a oni tylko o tragicznym charakterze, kafeteryjne cwaniaczki.

Gość gość
Do 23.04 czytaj uwazniej caly temat. A Ty co swojego faceta caly czas calujesz po stopkach? Oj biedny mezus masz tu obiadek a moze piwko ooo tak? Juz lece opss skonczylo sie to ja pobiegne do sklepu to nic ze jest 23 tam na togu jest jeszcze otwarty...

Gość gość
Facet ostro charuje i nie zasłużył sobie na dzisiejsze fochy