Gość dominik Napisano Luty 2, 2020 Chyba Siedlce u mercedesa. Tam generalnie możesz podjeżdżać z każdym problemem/pytaniem a oni i tak Ci pomogą ze wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darsonka444 0 Napisano Marzec 4, 2020 ja jeżdżę ze swoją toyotą aygo do serwisu toyoty w salonie carolina toyota włochy tam sprawnie zajmują się wszelkimi usterkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaka0 0 Napisano Marzec 29, 2020 WaCar to bardzo dobry zakład samochodowy gdzie są tanie naprawy, polecam. Warszawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawiarenkowa 0 Napisano Październik 14, 2020 Serwisuję samochód wyłącznie w ASO, mój serwis forda daje mi bardzo dobre warunki. Na przegląd można się nawet umówić online przez stronę, tak więc na przegląd przyjechałam bez kolejki na konkretny termin nawet na promocję się załapałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Październik 16, 2020 (edytowany) ... Edytowano Październik 16, 2020 przez Flanela zdublowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Październik 16, 2020 (edytowany) ... Edytowano Październik 16, 2020 przez Flanela zdublowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telimena345 1 Napisano Listopad 19, 2020 Auto-Widawski w Warszawie na ul.Estrady. Jeżdżę tu gdzieś od 11 lat. Nigdzie nie ma lepszych mechaników, a ceny konkurencyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Listopad 30, 2020 Dnia 14.10.2020 o 21:05, Kawiarenkowa napisał: Serwisuję samochód wyłącznie w ASO, mój serwis forda daje mi bardzo dobre warunki. Na przegląd można się nawet umówić online przez stronę, tak więc na przegląd przyjechałam bez kolejki na konkretny termin nawet na promocję się załapałam Też byłam u nich ostatnio na Akcji Jesień. Serwisowanie przed zimą jest bardzo ważne. Za 69zł zrobili mi kompletny serwis zawieszenia, płynów, a nawet smarowanie uszczelek w drzwiach i zamków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JolaNik 0 Napisano Luty 28, 2022 Ja akurat co serwisu Auto Res w Rzeszowie jestem zadowolona, już kilkukrotnie korzystałam i zawsze auto było do odbioru na czas. Wolę mieć pewność że mój Hyundai i20 jest w dobrych rękach i będzie zrobione wszystko co musi być bez naciągania mnie na dodatkowe niepotrzebne koszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daria44 0 Napisano Kwiecień 2, 2023 Na pewno warto postawić na zaufany salon samochodowy z rozbudowaną ofertą także aut używanych i najlepiej jak będą jeszcze na gwarancji. Na pewno warto zwrócić uwagę na wysoki poziom obsługi klienta również w przypadku dalszego serwisowania, także jeśli chodzi o Rzeszów to możecie wybrać się do Auto Res. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach