Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BLW dziecko nie chce wziąć jedzenia do rączki

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Zacznij podawac malemu jedzenie w kawalkach, spokojnie mozesz go sama karmic. Dzieki temu nauczy sie gryzc. Tu chodzi tylko o zmiane konsystencji posilku. Ja tez karmilam sama. Potem do raczki jakis chrupek czy kanapka pokrojona w mala kostke. I tez nie na zasadzie maszi sama jedz. Karmilam ja, dziecko samo tez zaczelo probowac. X Dzięki, tak zrobię. Może po jakimś czadie załapie i sam będzie chciał łapać kawałki i wkładać do buzi.

Gość gość
gość dziś Teraz rozumiesz? Sama zacznij zmieniac postac posilkow na mniej papkowate. Dziecko nie chce samo jesc, to nie zmusisz. Ale nauczysz gryzc. A o to chyba Ci chodzi. X Tak, zależy mi na tym, żeby dziecko nauczyło się gryźć. Wydawało mi się że blw jest do tego w sam raz.

Gość gość
to może hardcor i orzeszki podaj? jprdl...niektóre dziewczyny mają rację,slepo podążać za modą,jakims trendem..po co? na co? Powstrzymam się od epitetów,bo trochę kultury mam,ale samo ciśnie się na usta... 7czy 8 m-cy ,a ta już schizy dostaje,bo nie chce brac do rączki...łomatko kochanooo.... W CV to wpisze,kiedy po raz pierwszy samo zjadło czy jak?