Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka z pracy ma 45 lat i jest w ciazy...ma dorosle dzieci juz.

Polecane posty

Gość gość
21.14 dałaś kolejny problem .One są albo zlewające albo nadopiekuńcze zwł. z jakiegoś powodu szczególnie dla chłopców . Masakra jak do tego stary ojciec zejdzie/rozchoruje się w stopniu uniemożliwiającym wychowywanie i taka wiekowa mama bierze się do wychowania syna . Wychodzi z tego albo maminsynek albo rozpuszczony zniewieściały gej .

Gość gość
Ile ty masz lat trollewno? :) Pięćdziesiątlatka nie zna się na smartfonie? :D:D:D Mam wrażenie, że napiszesz wszystko, byle wytoczyć swój jad. Zastanawiam się tylko gdzie twój kompleks, że tak nienawidzisz innych. ;)

Gość gość
gość dziś 21.14 dałaś kolejny problem .One są albo zlewające albo nadopiekuńcze zwł. z jakiegoś powodu szczególnie dla chłopców . Masakra jak do tego stary ojciec zejdzie/rozchoruje się w stopniu uniemożliwiającym wychowywanie i taka wiekowa mama bierze się do wychowania syna . Wychodzi z tego albo maminsynek albo rozpuszczony zniewieściały gej . X :D Błagam, pisz dalej. :D

Gość gość
Dla mnie to dziwne komuś na stare lata chce sie bawić z pieluchy , kupki , zupki , choroby , wywiadówki itd itd

Gość gość
Po prostu ma 2w1 dziecko i wnuka :D za jednym zamachem...