Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez was nie udało mi się złożyć dziś wniosku, czemu was tyle przylazło? SPADÓW

Polecane posty

Gość gość

Spadówa, że się tak wyraże. Poprzyłaziłyście z matkami swoimi i dziećmi, oczywiście babcie zajmują sie waszymi dzieciakami a wy krowy czekacie w tej kolejce jak matrony. JA BYŁAM SAMA zdzieckiem małym, trzeba było mnie przepuścić, bo miałam trudniej od was, musiałam stać w kolejce z płaczącym dzieckiem a wy krowy nic, was to nei obchodzi bo waszymi dziećmi zajmuje sie biedna babcia i macie wyrąbane. Niecierpię was, jutro rano spóbuje drugi raz, mam nadzieje, że to przeczytacie i jutro was tam tyle w kolejce nie będzie. ostrzegam

Gość gość
No wpieprz się w kolejkę bez pytania, ktoś wychodzi to Ty z płaczącym smarkiem w drzwi, pobicia się nie boisz chyba.

Gość gość
Może krowo weź się do roboty a nie będziesz brać od państwa ?

Gość gość
A co mnie interesuje, że Ty z ryczącym dzieckiem przylazłaś. Nigdy nie przepuszczam nigdzie, bo stoję w kolejce tak samo jak Ty. Tylko, że ja nie stoję w kolejce do mopsu i nie wyciągam ręki. W sklepie bym Cię nie przepuściła, bo skoro idziesz tam to jesteś taka sama klientka jak inni.

Gość gość
Powinni zabronic przebywania w miejscu publicznym z dracymi morde bachorami. Dlaczego mam tego wrzasku wysluchiwac??! Powinni wprowadzic zakaz tak jak z tymi qrewskimi palaczami i ich smierdzacymi papierochami. :D

Gość gość
I jeszcze te pretensje obesranych mamusiek myslacych ze z bachorami to wszystko im wolno i ze sa swiete chyba. To niedopuszczalne! :D

Gość gość
Haha, to prawda, przechodziłam pod moprem w Kielcach (bodzentynska) mamusie w kolejce w budynku i na murku pod budynkiem, a dzieci krzyczą na pół ulicy.

Gość gość
Ale jaki wniosek? 500? To trzeba było złożyć przez internet, np.przez stronę swojego banku. Ewentualnie internetowo umówić się na konkretną godzinę w urzędzie, jak cywilizowany człowiek, zamiast spędzać czas w kolejce jak za czasów komuny hahaha.

Gość gość
Zawsze przepuszczam matki z dziećmi i kobiety w ciąży.

Gość gość
14.04 W urzędach nie ma umawianych wizyt a i nie wszystko da się załatwić przez internet.

Gość gość
Ja złożyłam dzisiaj przez stronę banku.Na drugie nic nie trzeba donosić.

Gość gość
Dlatego pytam o jaki wniosek chodzi. Rok temu składałam wniosek o becikowe i 500+ umawiając się wcześniej na wizytę przez internet a w tym roku złożyłam wniosek o 500 przez www bez wychodzenia z domu. Co prawda wniosek uproszczony, ale jestem pewna, że na pierwsze dziecko też można składać przez neta. Ps. W moim mieście do wszystkich urzędów poza US obowiązuje rezerwowanie wizyty przez neta. Nie wierzę, że w innych miastach nie.

Gość gość
U nas w urzędzie miasta nie ma umawianych wizyt, zamawiasz kolejkę i czekasz około 2 godziny. Najbardziej mają przechlapane te co przed pracą załatwiają. Jak byłam to jedna kobieta stała prawie 2 h na marne, bo musiała już iść do pracy. Ja akurat nie tylko 500+ załatwiałam, więc nie dało się przez internet, nie wiem jak autorka.

Gość gość
bo głupia pracuje, zamiast napieprzyć bachorów i siedzieć w domu

Gość gość
bo bez tego 500 plus zdechna z głodu.Mnie przysługuje,ale wniosek złozę sobie we wrześniu,jak będe miała urlop i nie będzie kolejek.dla normalnego człowieka przestój 2-3 mc nie sprawi że bedzie gryzł tynk ze ścian.Akurat sie skumuluje na grudzień i dorzucę synom do lokaty.

Gość gość
Przedemną nóg nie rozkładałas nie mam wobec ciebie ani twojego rozdartego dzieciaka żadnego sentymentu żebym miał się czuć w obowiązku cie gdziekolwiek przepuszczać. Inni mogą stać? Ty też możesz Pierd...@@ lone roszczeniowe spoleczenstwo Ile jeszcze pokoleń musi minąć żeby się takie zero pokory nauczyło

Gość gość
a chcesz abym rozłożyła, mądry i ładny jesteś, bo ja chcę mieć mądre i ładne dziecko

Gość gość
i będzie wajcha w górę, wajcha w dół

Gość gość
Nie masz z kim zostawić dziecka? a rodzice, teściowie, dziadkowie? Nigdy nie idę załatwiać z dzieckiem spraw urzędowych.

Gość tuś
Jak czytam niekture wpisy to aż boli. W Polskich urzęfach to jakaś masakra. Nie dość że urzędnicy niekompetentni i nieuprzejmi to jeszcze "współstacze" to ludzie bez serca. A wystarczy wprowadzić automaty z numerkami. Dostajesz numerek wiesz ile osób jest orzed tobą i jaki jest przewidywany czas oczekiwania. Albo chociaż w czasie gdy składa się wnioski otworzyć więcej "okienek"

Gość gość
to sie kuźwa zatrudnij i obsługuj petentów. W ogóle to jeszcze i tak za dobrze obsługują, bo dostając wynagrodzenia ok. 1700 zł gdzie wy za pieprzenie eis i rozmnażanie dostajecie więcej za darmo i chcecie jeszcze żeby was elegancko obsługiwano, porąbało ciebie

Gość gość
do gość dziś - kolejna idiotka, babki do dziecka, dostajesz 500+ za darmo to sobie najmij opiekunkę

Gość gość
Trzeba było składać wcześniej a nie czekać na ostania chwilę, teraz to najlepiej przez stronę banku.