Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie że w Opolu będzie sesja parlamentu europejskiego ?

Polecane posty

Gość gość

Opole będzie gospodarzem sesji Europejskiego Parlamentu ... Nowa Trybuna Opolska-2 godz. temu W Opolu na sesji spotkają się uczniowie szkół średnich z opiekunami, a także studenci - nie tylko z Polski i Europy. Będą wśród nich również ...

Gość gość
Kołbuc wstał. :O

Gość gość
kiedy wreszcie pojmiesz, że ta prowincjonalna dziura pełna cyganów i folksdojczów nikogo nie obchodzi??????

Gość gość
Prowincjonalna dziura tak?gdyby Opole było prowincjonalną dziurą to w Opolu by nie było sesji parlamentu europejskiego w Opolu a jest ps Opole to nie jest dziura ani zadoopie ile razy mam ci to powtarzać że Opole jest bogatsze niż miasta których nie uznajesz za dziury Opole jest bogatsze niż kraków Katowice łódź Gdańsk Poznań Szczecin czy Bydgoszcz

Gość gość
Gdyby Opole było prowincjonalną dziurą to w Opolu by nie było sesji parlamentu europejskiego a jest a ty dalej twierdzisz że Opole to dziura tak? A byłeś kiedyś w Opolu nie nie nie nie nie x milion nie byłeś i o Opolu możesz sobie pomarzyć w Opolu nie ma Cyganów a Niemcy mieszkają idioto nie w Opolu tylko w gminach pod opolem rasisto jak goofno wiesz to zamknij ryj

Gość gość
dziura i dobrze o tym wsiowy głupku bez szkoły wiesz :D imbecyl, którego nawet ze szkoły specjalnej wypyerdolili :o

Gość Namysłów opolskie miasto
Idioto nie jestem imbecylem Opole nie jest dziurą to po pierwsze po drugie nigdy nie byłem w szkole specjalnej a po trzecie chyba lepiej wiem czy Opole to dziura czy nie dziura bo w przeciwieństwie do ciebie setki razy byłem w Opolu i również we Wrocławiu wiele razy byłem i mam porównanie i Opole nie jest ani dziura ani zadoopiem

Gość Namysłów opolskie miasto
up

Gość Gość miasteczko krapkowice
Up

Gość Miasto prószków opolskie wojew
Up