Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie dlaczego nie odchodzicie od żon

Polecane posty

Gość gość

Jeśli nie kochacie jej, znudziła się,nie czujecie pociągu seksualnego,dajcie powody dlaczego kobiety żyją w nieświadomości,nie mają o niczym pojęcia.

Gość gość
bo nie chcemy zostawic dzieci, wyjsc na tych najgorszych i skazac sie na potepienie, w koncu bo nie stac nas na drugi dom i alimenty :)

Gość gość
Ty wyżej nie jesteś facetem, więc nie pisz bzdur.

Gość gość
Uważam że brak wam odwagi, powiedzieć żonie,do odważnych nie należycie.

Gość gość
A po co mówić żonie o tak mało istotnej sprawie.

Gość gość
Nie wierzę,przerazasz mnie.facet jednak potrafi.

Gość gość
Bo faceci są strasznie wygodniccy. Szaleją na boku. W domu zazwycZaj ogarnięte, obiad podany. Po rozwodzie podział majątku alimenty i to ich przeraża. Albo ze z kochanką jednak nie wyjdzie i zonk.

Gość gość
bo kochanki są do walenia w różne dziurki i to wszystko. nie będę dla jakiejś szmaty odchodził od żony.

Gość gość
gość dziś bo kochanki są do walenia w różne dziurki i to wszystko. nie będę dla jakiejś szmaty odchodził od żony. xxx Szkoda mi twojej naiwnej,tępiej żonki dziewicy.I szkoda mi że taki gen obłudnika jest rozsiewany przez Ciebie.Synka też takiego nagannego zachowania będziesz uczył?

Gość gość
21:03] oczywiście. żona jest na całe zycie, a dziura jak sie sama nasadza to niech sie sama martwi. nie odchodzimy od żon bo nie ma dla kogo.

Gość gość
Jeśli nie kocha nie pociąga go i nie odchodzi to znaczy, że nie ma czegoś co warte by było odejścia.

Gość gość
Po co odchodzić od żony jak można mieć i żonę i kochankę? Te układy są stare jak świat. Tylko naiwniacy rzucają żonę i rodzinę żeby sobie coś nowego za/ru/chać.

Gość gość
Tylko że kochanki twierdzą że kochacie je.

Gość gość
Odpowiedź sobie na pytanie kim jest kochanka skoro on woli spędzać czas z kobietą której nie kocha. To nie takie trudne.

Gość gość
Nie jest Wam żal własnych żon przecież oszukujecie je.

Gość gość
A jak ty sobie wyobrażasz romans bez słowa kocham. Po co komu zimna ryba, musi być gorąco.

Gość gość
otóż to, nawet najciaśniesza nie zastąpi żony chyba, że po pijanemu albo w delegacji. nie odchodzimy bo nam sie nie chce. lenistwo wrodzone obiadem rodzinnym okraszone. a wy wichrzycielki, idzcie sie p.ć.

Gość gość
Gdyby kochanka była kimś ważnym nic bym żonie nie powiedział tylko od razu zobaczyłaby pozew.

Gość gość
słowo "kocham" facet mówi jak mu sie chce rypać. po rypaniu się odwraca albo wychodzi.

Gość gość
Faceci boją się żon,ich reakcji, awantur,rozpowiadają po rodzinie i nie chcą ranić żon,poczucie winy u faceta powoduje że często wtedy żałują że tak wyszło.

Gość gość
Kobiety są wredne! Gorsze od facetów!

Gość gość
Jakim cudem kobieta z jakiegoś tam romansu ma wygrać z kobietą której się oświadczyłem.

Gość gość
A gdyby było odwrotnie?chcielibyście wiedzieć że żona boki robi?

Gość gość
o tak, do szanowania to jest żona, do szmacenia kochanka.

Gość gość
Ja już tu nie wchodzę. Można w depresję Wpaść. Chorzy ludzie bez uczuć...

Gość gość
Mam w d***e kto mnie teraz pojedzie,no to lecę.Po 1 Polacy rodacy robacy jak na większość z was patrzę to mam ogromny wstręt.Jesteście biedakami wymagającymi luksusu i bogactwa.Jesteście zakompleksieni i sami to pokazujecie nie raz(jak nie w internecie to na żywo).Po 2 ten temat jest argumentem tego iż potwierdza się to co piszę i tego jak będę postępować w moim dalszym życiu.Po 3 jesteście gówniakami którzy płodzą dzieciory,żrą,pierdzą i tyle mają od życia,więc zatruwacie życie ludziom NORMALNYM (dla każdego to inne znaczenie ale dla mnie normalny to ten co nie wpierrrrdala się w życie drugiego).Po 4 wasze jedyne życiowe osiągnięcie to znalezienie frajerzycy która jest dziewicą i przyjmie was po mimo waszego ''męskiego'' k******a i urodzi wam bachorzyska.Baby nie są gorsze,to wy jesteście.ZAWSZE macie jakąś wymówkę,wam nigdy się nie dogodzi bo to źle bo tam to.W gębie jesteście pierwsi żeby się odzywać ale tak na prawdę nic nie osiągneliście w waszym ujowym,nędznym i żałosnym życiu.Utwierdzacie mnie w przekonaniu ze nie warto mieć męża Polaka bo większość z was chce rządzić światem i kobietą.I p**************e co ktoś zaraz tu napiszę.Teorię o zwierzętach zostawcie dla debilek.Mam w d***e Polaków bo dla mnie to jepane hipokryty i cweliki.Jesteście setkę razy gorsi od kobiet.Kiedyś się to skończy.Głupie qrwy szukacie dziewic a potem wiecznie narzekacie.Debile i snoby.PS.Prośba do hipokrytów,nie uczcie tego samego Synków.Nie pozdrawiam dla mnie jesteście gorsi niż najgorszy człowiek na świecie.Dno i mół,a nawet gorzej.Wolę być wolna niż mieć takiego męża i mu się oddawać,oby was dopadła sprawiedliwość.Nie zasługujecie na dzieci i dom.

Gość gość
Wypad trolu..

Gość gość
gość dziś Wypad trolu.. xxx Jestem kobietą to po 1 a po 2 stul japę faszystowska świnio.Jak was czytam to krew mnie zalewa,nie dziwię się że jesteście samotni,sami się na to skazujecie.Idźcie dalej tropem waszych rodzin a daleko nie zajedziecie.Jedyne wasze osiągnięcie założenie rodziny,znalezienie frajerki,sranie i wpiiiierdalanie.Powodzenia:)

Gość gość
Chodzi o zaufanie!czyli facetowi nie można ufać.

Gość Iga z Kalisza
gość dziś xxxx Nogami i rękami się podpisuję po tym co napisałaś.Polaczki to debile,nie doceniają co mają i szukają wrażeń;).Pokazujecie że nie warto trzymać cnoty:D.I tak też nikomu jej nie oddam.Pieprzcie się!