Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewica vs dziewica

Polecane posty

Gość gość
dziewice sa najlepsze,dobre partnerki do zalozenia rodziny,tak na prawde tylko do tego sie nadaja:o wole kobiete ktora miala chodzby 1 gora 5 i jest dobrze :classic_cool: ja mialem tylko 3 partnerki które uwielbiałem i kochałem w tym druga była dziewicą ale za często robiła mi awantury,ale dziś ma męża i dzieci i na dobre jej to wyszło;)najlepiej wspominam 1 dziewczyne po mimo ze miala za soba 2 partnerow to czulem sie z nia jak w niebie ale nie byla wtedy za dobra kobieta :( tak ze biore nie dziewice :classic_cool:

Gość gość
nie dziewice kocham <3

Gość gość
tylko dziewice :) dla prawiczków ;)

Gość gość
Dziewice nie lubią prawiczków nie lubimy wybrakowany towar.

Gość gość
Dziewicę :)

Gość gość
niedziewice sa lepsze o niebo i z nimi jest niebo <3 1 raz jest przereklamowany :/

Gość DamaZGrodu
Ja nie jestem dziewicą i jestem dumna że zrobiłam to po ślubie z mężem prawiczkiem i możecie się śmiać ale od 7 lat wszystko gra ja mam 30 lat on 40 i kochamy się nad życie ;)

Gość gość
Jak tam prawiczku :)?:DDDDD BEKAAAAAAAAAAAA

Gość gość
Bekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XD

Gość gość
Dziewice są przeciętne , cały urok tworzy ta błona , tyle ;/ to nie tyle co szacunek do siebie ale uważanie się za ''lepszą'' bo nie tkniętą , ale to bez sensu bo niczego to nie zmienia czy ją straci czy też nie :)

Gość Kręcą mnie
Normalne kobiety a nie psychokatolickie.Nie chciałbym dziewicy i nie ma to dla mnie dużego znaczenia ilu miała Kobieta partnerów,chodziarz nie chciałbym partnerki która np.W wieku 20 lat miała więcej niż 5 partnerów seksualnych,cielesnych.Mam 32 lata i powiem szczerze że dziewictwo to nie jedyna wartość którą kobieta może nam zaproponować.Rozpusta nie jest zła jeżeli nie jest za częsta.Czasy się zmieniają a peerdolenie w kółko o wartościach jest monotonne.Od to ;)

Gość gość
Kręcą mnie dziś A ja nie znam mężczyzny który by na to patrzył jak nie wiadomo na co.Tutaj siedzą takie tłuki jak ten popieprzony prawiczek,dobrze że masz chodziarz ty normalne podejście bo w takim kraju to gruba rzadkość.

Gość gość
Prawiczek chce wszystkich wrzucić do piekła bo nie może dziewicy swojej znaleźć.

Gość gość
ty no nie wiem jak tam twoja szmaciura j****a zrogowaciala niedzwiedzica co sie k***i pod mostem za wojaka i siada k***a na butle od vanisha i k***e w taczce pijana wozili po osiedlu wiesz o co chodzi mnie nie przegadasz bo mi sperme z paly zjadasz frajerze zrogowacialy frajerska chmuro chuj ci na matule i j***c ci starego !!!!

Gość gość
15:45 sam się przyznał ze go kobieta do założenia rodziny nie interesuje czyli dziewica, jak komuś chce się roochać to pewnie ze mu to obojętne ilu miała kobieta przed nim a jak myśli poważniej to będzie zazdrosny o każdego byłego