Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewica vs dziewica

Polecane posty

Gość gość
BIERZCIE PRZYKLAD Z 106 LETNIEJ DZIEWICY

Gość gość
gość dziś Bo ty mi każesz czekać? Nie mam obowiązku robić złych, nieczystych rzeczy ani teraz, ani po ślubie.

Gość Gościówaaa
Nie trzymajcie cnoty,g****o mnie obchodzi co powie ten prawiczkowy przegraniec życiowy,wiem jedno że nie warto bo się znudzicie i was rzucą i rozwód,dzieciaki i tyle z życiowych osiągnięć.Chcecie tego?Nie słuchajcie debili ani Kościoła bo oni chcą żebyśmy się mnożyli na potęgę i to jest ich mierny plan wegetacja i tyle w temacie to nie jest życie to nie wolność to dno i ciągłe to samo

Gość gość
gość dziś To sie zdecyduj, czy trzymać do śmierci, czy dawać obłudnikowi rozpustnikowi mężowi co zdradzi po ślubie?

Gość gość
Jak chcecie być kurami i maciorami rozpłodowymi to proszę bardzo potem nie płaczcie że nic nie mogłyście zrobić bidulki od rodzenia bachorów a wasze córki to samo będą miały,chcecie?Normalny człowiek do przynajmniej 21 roku życia się bawi i korzysta (nie mylić z puszczalstwem facetów i kobiet) a nie myśli o rodzinie.Rodzina to nie jest piortytet.Ludzie nie mają zajęć to się żenią i robią dzieci.Nudne to już jest :/

Gość gość
ZNUDZI SIE DZIEWICA TYLKO NIEPRAWICZKOWI

Gość gość
gość dziś A kim jest facet, który uprawia seks? Prawiczkiem?

Gość gość
I jeszcze jedno są granice.Można się napić,można po palić papierosy albo zioło ale bez przesady.Jak ktoś nie ma umiaru niech się nie bierze.A ten prawiczek jest szarym człowiekiem który jest nie robem i siedzi w internecie bo żadna Go nie chcę.Dlatego że ma chore poglądy i jest psychicznie upośledzony.Módlcie się za niego albo życzcie mu zdrowia bo to musi być biedny człowiek :(

Gość gość
PRAWICZKI SIE SZANUJA TO JEST JASNE JAK SLONCE

Gość gość
bawia sie tylko dzieci w piaskownicy nie dorosli ludzie

Gość gość
niedziewice, nieprawiczki powinny sie przebadac na choroby weneryczne

Gość gość
gość dziś Prawiczki się szanują to jest jasne jak słońce X No i co z tego że się szanują?G****o mnie to interesuję :) Wierzę w Lucyfera i co zabronisz mi?Kocham imprezować,palić papierosy i czasami zielsko ale nie puszczam się z żadnym.Dużo chłopaków mnie lubi i szanuję bo po mimo imprez nie jestem idiotką ani nie jestem głupia.Cnoty nie mam bo straciłam z byłym którego rzuciłam bo był obsesyjnie zazdrosny ale nie żałuję.Mam drugiego i jest wspaniały a ja jestem jego 1 i on to akceptuję.A ty nie masz nic bo jesteś nikim!

Gość gość
sprobuj sie niedziewico nawrocic moze jeszcze szansa dla ciebie

Gość gość
gość dziś Nie szanuje, bo chce zboczyń od dziewycy !

Gość gość
gość dziś sprobuj sie niedziewico nawrocic moze jeszcze szansa dla ciebie XX Wiesz co ja nie będę kurą domową i nie będę rodzić dzieci.Życie nie polega na prowadzeniu tylko i wyłącznie rodziny czy chulaszczego trybu życia.Wolę być grzesznikiem z zasadami bo to że nie puszczam się z każdym ani nie przeginam to znaczy że mam zasady niż być wycofanym ze społeczeństwa DEGENERATEM JAK ty który próbuję się dowartościować.Wiesz co?G****o masz z życia i wróżę ci kiepskie życie.Pewnie masz 30 na karku i co g****o masz haha idź się zachlastaj cweliku bo już mnie wkurzasz i nie mam do takich jak ty tolerancji psychokatolu żegnam papapapa

Gość gość
ja nigdy nie palilem zielska bo nie chce zeby mnie szatyn opetal

Gość gość
za 5 lat sie nawrocisz jak jeden grzesznik codziennie juz chodzi do kosciola, pielgrzymke

Gość JGKREWDKJFRNGT
ale nocne rozkimny haha <3 ja jestem dziewicą i czekam do ślubu :* tylko z jedynym!dziewczyny,szanujcie się!i nie wstydźcie się z cnoty:) htjirekoddefrtghyujkiuyjhgtrfdeswaqswderfgthyjukijuhygtfrdesaswdefrgthyjuuhygtfrdeswasdfrgthyjukjhgfdsaswderftgyhjukjyhtgrfdwesdfrgthyujhtgrfdswfgrbnhjmkt//////Aż tak mnie nie pop******* żeby być idiotką :D Nie dawajcie byle komu ale nie uważajcie się za lepsze bo cnotę i tak stracicie a są ważniejsze wartości.

Gość gość
gość dziś ja nigdy nie palilem zielska bo nie chce zeby mnie szatyn opetal XX szatyn?czyli jesteś pedałem ale się boisz pedale prawiczku pfuuuuu zaraz na grupie napiszę że jesteś pedałem :)

Gość gość
gość dziś A szatyn pali zylsko?

Gość gość
zasady ma tylko osoba ktora czeka z seksem do slubu tacy sa normalni

Gość gość
gość dziś za 5 lat sie nawrocisz jak jeden grzesznik codziennie juz chodzi do kosciola, pielgrzymke xxx Spadam stąd,wiesz że ciągle piszesz z innymi ludźmi na zmianę?Pozdrawiam i sam się nawróć masz się za lepszego bo jesteś katolikiem?Katolik jest dobrym człowiekiem i ma inne wartości niż dziewictwo.Peeerdol się i zabij się najlepiej zrób przysługę pójdziesz szybciej do nieba ahhahahaahaa Bóg już na ciebie czeka mówił mi to objawił mi się rozumiesz?Zabij sie prawiczku bedziesz zbawiony zrób to dla Boga :)

Gość gość
Ja jestem dziewicą i prędzej naszykuję niespodziankę w postaci gwoździa w pochwie na takiego erotomana niby prawiczka co ciągle o seksie pitoli, niż się tak zhańbię.

Gość gość
gość dziś zasady ma tylko osoba ktora czeka z seksem do slubu tacy sa normalni xxx zasady to są różne a cnota jest tylko jedną z wielu.zrozum to i nie oszukuj siebie i innych bo to co piszesz wola opomste do nieba zygam jak cie czytam,zniszczą cię i znajdą pamiętaj ludzie szybko nie zapominają

Gość gość
gość dziś Jak z góry zakłada, że będzie wymagać seksu po ślubie, to ma takie zasady i jest tak konsekwentny, jak moja świnka morska. Chociaż nie, akurat ona rozumie, że jak coś uznaje za zło, to tym złem jest zawsze, a nie w zależnosci od widzimisię.

Gość gość
Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?

Gość u6a8a8 n2 t0 c0 robisz
Prawiczku który walczysz tu jak zajadły pies jesteś w 3 grupach i zna Cię już ok.20 tyś ludzi i są zbulwersowani tym co piszesz,nawet Katolicy to czytali i już niedługo wyślemy to do Księdza Rydzyka który Cię odwiedzi i da Ci spowiedź za obrazę ludzi,grzeszników też się nie obraża.Czekaj na wizytę telewizji,ludzi,i na prasę a na koniec księdza.Będzie ci tak wstyd że wyjedziesz z kraju i internet ci odetną masz to u mnie zagwarantowane!!!Mam w pi*** znajomości i cię mogę zniszczyć i to nie jest groźba bo już dużo ludzi cie zna,ciesz się że kilka osób dostało link do tego bo byś popełnił samobójstwo jak byś usłyszał co o tobie piszą.Nie masz pokory i pójdziesz do piekła prawiczku bo jesteś nie miłosierny i nie pokorny i sklej wary i ręce żeby ci ktoś tych rąk nie obciął i nie pisz nic więcej bo mamy cię na oku.

Gość gość
gość dziś Wiem, że to cytat, ale akurat pudło :D Mężowi niby na seksie nie zależy? :D

Gość hrabiadoskonaly
Już wiem co zrobię jak będzie karnawał.Przebiorę się za prawiczka z kafeterii ahahahhahahahahahhaha :D Siema tu Marcin pozdro pozdro kolejna osoba mamy już 3 tyś screenów tego co pisze ten prawik wytępimy cie odmieńcu