Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewica vs dziewica

Polecane posty

Gość gość
to załamujące, że można traktować swoją czystość i seksualność jako kawałek mięsa, pewnie cała dyskoteka miała z tego mięsa już uciechę, załamana

Gość gość
gość dziś Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda? xxx Koń się zaśmiał.A miałaś inne zajęcie w życiu niż wychowanie dziecka?No właśnie,to chore namawianie do zakładania rodzin to jest dopiero patologia.Bo ludzie nie mają co robić tylko rodzić i zakładać rodziny.Pasja Polaków leczcie się bo to się nadaję do qrwa patologii

Gość gość
to załamujące, że można traktować swoją czystość i seksualność jako kawałek mięsa, pewnie cała dyskoteka miała z tego mięsa już uciechę, załamana

Gość gość
gość dziś a jak inaczej traktować, skoro nawet prawiczki chcą seksu?

Gość gość
PATOLOGIA UPRAWIA SEX PRZEDMALZENSKI

Gość gość
maciory rospłodowe i puszczalskie imprezowiczki tylko debile jak ten prawiczek nie widza nic prócz białego i czarnego trzeba wszystkiego próbować ale nie naraz a cnota jest nasza i g****o do tego Bogu niestety taka prawda moje życie mój wybór a nie Boga Chodź Go szanuję to nie ma prawa negować W co wbijam albo komu się rozchylają kobiety AMEN AMEN AMEN AMEN AMEN AMEN AMEN AMEN AMEN AMEN AVE AVE PRAWICZKU PISZ CO CHCESZ MAMY W TO GŁĘBOKO W DUPSKU TAK ŻE TEGO NIE WIDAĆ A TY BĘDZIESZ NIEDŁUGO MIAŁ PROBLEMY WSZĘDZIE TAKŻE IDŹ SIĘ POMÓDL I NABIERZ POKORY BO ZAGLĄDANIE KOMUŚ POD MAJTY TO GRZECH.PS.ZABIJ SIĘ BÓG NA CIEBIE CZEKA :)

Gość gość
problemy to wy bedziecie miec nieprawiczku co uprawia sex przedmalzenski

Gość gość
No właśnie,to chore namawianie do zakładania rodzin to jest dopiero patologia.Bo ludzie nie mają co robić tylko rodzić i zakładać rodziny.Pasja Polaków leczcie się bo to się nadaję do qrwa patologii No właśnie,to chore namawianie do zakładania rodzin to jest dopiero patologia.Bo ludzie nie mają co robić tylko rodzić i zakładać rodziny.Pasja Polaków leczcie się bo to się nadaję do qrwa patologii PATOLOGIA TO PŁODZENIE BACHORÓW JAK NA SRAKE PATOLOGIA TO PŁODZENIE BACHORÓW JAK NA SRAKE PATOLOGIA TO PŁODZENIE BACHORÓW JAK NA SRAKE PATOLOGIA TO PŁODZENIE BACHORÓW JAK NA SRAKE WY KURRRRRWY PRAWICZKI ZNAJDE WAS I ZNISZCZE PRAWICZKU ZDECHNIJ KURWO J****A DLA MNIE JESTEŚ ZEREM

Gość PATOLOGIA TO
patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake patologia to płodzenie bachorów jak na srake

Gość gość
NIE JEDEN TUTAJ PISZE O DZIEWICACH

Gość gość
weź te artykuły w dupę se wsadź jesteś kolejnym miernym człowiekiem który pragnie rodzinę założyć bo nie ma innych ambicji szmato jak cię znajdę to nie wiem co ci zrobię albo wiem zdjęcie ci zrobię i dowiemy się kim jesteś prawiczku śmieciu prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie

Gość gość
nienawidze j******h nieprawiczkow ktorzy uprawiaja sex przedmalzenski

Gość Prawiku idź
prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie

Gość gość
TYLKO PATOLOGIA UPRAWIA SEX PRZEDMALZENSKI

Gość gość
gość dziś nienawidze j******h nieprawiczkow ktorzy uprawiaja sex przedmalzenski XXXXXX prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie

Gość gość
nieprawiczek to przegryw zyciowy co mysli tylko chujem

Gość gość
nienawidze j******h nieprawiczkow ktorzy uprawiaja sex przedmalzenski

Gość gość
IDE STAD TUTAJ SAMI GRZESZNICY SIE WYPOWIADAJA

Gość gość
gość dziś nieprawiczek to przegryw zyciowy co mysli tylko ch*jem xx To tylko ty tak sądzisz,dorabiasz ideologie ty szmato kurrrwwo jebananaaaaa zdychaj nas kobiety chcą a ciebie się brzydziły,brzydzą i będą brzydzą.Jesteś ścierwem żadna cię nie ze chcę i dobrze nie dawaj swojego spieeeerdolonego genu nie potrzebni nam psychole już ich dużo mamy w Polsce

Gość gość
gość dziś Ide tutaj sami grzesznicy sie wypowiadaja xxx Typowy katolik uważa się za lepszego a ma być dobrym człowiekiem jesteś gównem

Gość gość
prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie prawiczku zakompleksiona qrwo idź się zabij Bóg czeka na ciebie

Gość gość

Gość MuslimBoy
Ale beka z tego tematu xD HAHAHAHAHA

Gość MuslimBoy
Wiadomo że nie dziewica,dziewice są głupie i przeżywają to całe zajście XDDD Wolę być jej ostatnim,Darlin ty jesteś psychiczny z tymi dziewicami XDDD

Gość gość
Wolę dziewicę bo jestem prawiczkiem.Nie chodzi o religię mam 20 lat miałem 3 dziewczyny ale na lizanku się skończyło.Jedna raz miała ochotę to robiłem jej minetkę :) Trochę mi głupio i też chciałbym laskę dziewicę ale taką która robiła loda czy coś żeby miała ciut doświadczenia:P

Gość nie doświadczony jestem i
dziewicę

Gość gość
Ja nie jestem dziewicą i miałam 1 raz seks układ i nie żałuję;)Seks z 3 partnerami których kochałam i jeden z układu to i tak nie dużo,mam 25 lat i żałuję że nie było na układ ich więcej ale to nic jestem jeszcze bardzo młoda i póki mi 30stka nie uderzy to jest dobrze :)

Gość gość
dziewice sa najlepsze,dobre partnerki do zalozenia rodziny,tak na prawde tylko do tego sie nadaja:o wole kobiete ktora miala chodzby 1 gora 5 i jest dobrze :classic_cool: ja mialem tylko 3 partnerki które uwielbiałem i kochałem w tym druga była dziewicą ale za często robiła mi awantury,ale dziś ma męża i dzieci i na dobre jej to wyszło;)najlepiej wspominam 1 dziewczyne po mimo ze miala za soba 2 partnerow to czulem sie z nia jak w niebie ale nie byla wtedy za dobra kobieta :( tak ze biore nie dziewice :classic_cool:

Gość gość
Wiadomo że nie dziewice,i nie chodzi tu o jednego partnera,co najmniej żeby miała 5 dokładnie 5 na koncie a nawet 15 i była zdrowa :) Nawet założyłem temat : http://f.kafeteria.pl/temat/f1/kocham-nie-dziewice-doswiadczone-p_6854703 A dziewice to idiotki,suki i ogółem pasztety które nic nie osiągną prócz założenia rodziny i śmieszy mnie to nie miłosiernie :D