Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewica vs dziewica

Polecane posty

Gość PseudonimKafe
Wezmę nie dziewicę bo nie idę z tokiem rozumowania że cnota jest taka i taka.Ktoś sobie tak upodobał i reszta w to wierzy :D Dlaczego muzłumanie mają na tym punkcie schizę?No właśnie :) To się nadaję do leczenia.Do przygodnego seksu nic nie mam jeżeli Kobieta mojego życia miała go kilka razy,nic mi do tego:).Ale jeżeli robiła to za pieniądze to musiałbym się dłuuuuuugo zastanowić nad związkiem z Nią.Jestem wyrozumiały i normalny a nie psychiczny jak niektórzy co mają schizę na tym punkcie.Mam 30 na karku i wiem jak jest w życiu.

Gość gość
Tylko k****arz, przegryw weźmie niedziewicę

Gość PseudonimKafe
Tak że Kobiety pamiętajcie dziewictwo nie jest najważniejsze!Nie dajcie sobie tego wmówić przez jakiś hipokrytów którzy chcą Wami drygować tylko brońcie się:*.Nie jesteście lalkami żeby mieli od was chcieć dziewictwa.Nie jesteście niczyją własnością i należycie do Siebie samych ;) Pozdrowienia dla Nie dziewic i dla Dziewic

Gość gość
uzywana baba nie jest zdatna do uzytku zawsze zdradzi

Gość gość
dziewictwo jest bardzo ważne po tym oceniamy człowieka czy się szanuje czy k***i

Gość gość
gość dziś Tylko k****arz, przegryw weźmie niedziewicę xx Tylko psychol tak piszę!Kobiety to nie są rzeczy psychiczny Ty jesteś?Dziewica,nie Dziewica,YEEEBAĆ.To weź sobie szmatę dziewicę co jest chamem i suką.Powodzenia

Gość gość
normalny weźmie dziewicę,******cz zawsze niedziewicę

Gość gość
normalny zawsze zwraca uwage na dziewictwo tak samo kobieta na prawictwo

Gość gość
gość dziś uzywana baba nie jest zdatna do uzytku zawsze zdradzi gość dziś dziewictwo jest bardzo ważne po tym oceniamy człowieka czy się szanuje czy k***i xxx Psychiczny prawiczku wartości nie ocenia się przez to z kim kto sypia!To co jak twoja kobieta dziewica będzie chamidłem i szmatą dla innych to ją weźmiesz?Jak tak jesteście tak samo obłudni.Ludzi się nie ocenia,ale to że jesteś szmatką bez życia to już twój problem.Jedyne co osiągniesz to założenie rodziny,sranie i jedzenie.Dobrze napisał chłop wcześniej że dziewictwo nie jest najważniejsze.A ty idź się zabij bo takich psychopatów nie potrzeba na świecie.Jesteś psycholem!

Gość gość
ja ci sie ruchac co chce to mozesz miec wyjebane na dziewictwio, ale dlla normalnego mezczyzny dziewictwo jest bardzo wazne

Gość gość
gość dziś Kochana Ty się tak nie denerwuj ;) Dno zawsze dnem będzie.Jeżeli ktoś tak piszę to jest nie zdrowy psychicznie.Spokojnie popieprzony prawiczku znajdziemy twoje IP i pójdziesz siedzieć za pisanie pierdół w internecie

Gość gość
gość dziś To jak ocenić dziewice, która ma w dupie dziewictwo i ci da?

Gość gość
ocenia sie czy z kims sypial w kosciele tez potepiaja niedziewice

Gość gość
gość dziś ja ci sie ****** co chce to mozesz miec wyj**ane na dziewictwio, ale dlla normalnego mezczyzny dziewictwo jest bardzo wazne Drogi Kolego.Są większe wartości niż to co mamy między nogami.Wiadomo jak partnerka z każdym by poszła bo jej się morko zrobi to jest chore.Ale nie pisz mi o tym że jak miała 1 czy kilku których mocno kochała to jest zła.Są takie przypadki że mężczyźni są nie w porządku do kobiet i sam wiesz.Nawet nie przypadki tylko częstotliwość.Jeżeli dziewica ma być w czymś lepsza to chyba w tym że jest naiwniejsza i łatwiej ją zmanipulujesz.Boli Cię że co?Że jestem normalny i cywilizowany?Jak masz takie poglądy przejdź do islamu który jest religią psychiczną i wymyśloną przez jakiegoś zakompleksionego mahopeta.Szkoda mi na ciebie czasu i prawdopodobnie zdechniesz sam także żegnam

Gość gość
gość dziś A tobie sie niby nie chce ruchać dziewicy? :D hipokryta

Gość gość
tylko k*****y uprawiaja sex przed slubem z kazdym w ktorym sa w zwiazku

Gość gość
gość dziś Dużo księży to Pedofile są a sam kościół nie jest tak samo zdrowy. gość dziś Racja są większe wartości niż dziewictwo.Pozdrawiam :).

Gość gość
jak sie kochala z kilkoma to sie nie nadaje do zwiazku

Gość gość
najwieksza wartosc jest dziewictwo, blona dziewicza

Gość gość w dom bóg w dom
Prawiczek

Gość gość
gość dziś tylko k*****y uprawiaja sex przed slubem z kazdym w ktorym sa w zwiazku xxx Kurwy robią to za kasę ty faszystowska świnio!Won z czata! gość dziś jak sie kochala z kilkoma to sie nie nadaje do zwiazku xX Skąd taka teoria?Co ty wiesz jak Ty kobiety nie miałeś?

Gość gość
Do dziś Nie jestes normalny tylko psychicznie chory, który szuka niedziewicy. Normalny chce tylko dziewice i nigdy nie wezmie przechodzonego towaru po jakis c*****h co ******* twoja babe.

Gość gość
gość dziś To po co chcesz go pozbawiać?

Gość gość
Cycki są fajne

Gość gość
tylko kurvvvy uprawiaja seks pod pretekstem zwiazku jebac uzywane babe bez blony dziewiczej

Gość gość
Jezu słodki ale mam nie miłosierną bekę z tego jak to czytam.Mam Kobietę nie dziewicę która jest wspaniała i kocha całym serduszkiem.Świetnie gotuję i jest dobrą Kobietą <3.I nie zamieniłbym jej na żadną dziewiczke od siedmiu boleści :( Prawiczek który tu piszę to szmata i tchórz.Twoje teorie są błędne,a Kościół to pieprzy od rzeczy.Wierzę w Boga ale do Kościoła nie chodzę bo Kościół za bardzo ingeruję w życie prywatne.Co do Cnoty nie jest to podstawowa wartość człowieka.Są inne,ważniejsze

Gość gość
Ps.Piszcie dalej swoje teorie ale pamiętajcie Baby to nie są ubrania czy auta a oceniając je tak pokazujecie jak słabym i tępym narodem jesteście.JW totalnie hipokryci

Gość gość
tylko przegryw wezmie niedziewice

Gość gość
gość dziś Więcej niż dziewictwo, o człowieku mówi jego stosunek do innych. Ktoś, kto traktuje innych jak rzecz, nie zasługuje nawet na chomika.

Gość gość
gość dziś tylko k*****y uprawiaja seks pod pretekstem zwiazku j**ac uzywane babe bez blony dziewiczej XXX Zgadzam się!Kobieta ma się szanować:)A tak na serio to idź się zabij bo nie potrzeba nam więcej na świecie takich psów jak ty:)Zdychaj w męczarniach.Pozdrowienia od grzesznej dziewicy:*.