Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewica vs dziewica

Polecane posty

Gość gość
gość dziś tylko przegryw wezmie niedziewice XXX I tak zostaniesz sam.Co za różnica KURRRWO JEBANNA zdechniesz siedzę z kolegą tutaj obok i piszę że jak by cię spotkał to by ci wszystkie zęby wypadły.WYPIEEERDALAJ BO JAK CIĘ ZNAJDZIEMY TO... ;).

Gość gość
dziewictwo mowi o czlowieku jaki jest

Gość gość
dziewica sie szanuje, niedziewica k***i sie

Gość Ostry w słowach człowiek
dopiero co tu wszedłem a tu znowu o dziewicach:( myślałem że to się kiedyś skończy:/najbardziej śmieje się z tego prawiczka co tu piszę i każdy wie że to on piszę te wszystkie bluzgi o nie dziewicach :D wiesz co prawiczku w sumie nudny jesteś i nie życzę ci śmierci,życzę ci gorszych rzeczy bo jesteś zerem totalnym zerem i narzucasz komuś swoje morale które są nie do końca zdrowo przemyślane;)żebyś do piekła poszedł brudasie prawiczku obślizgły dobrze ze cie nie znam bo bym ci przestawił to i owo;) i dla mnie cnota nie ma wiekszego znaczenia no chyba ze bym byl prawiczkiem to by byla moze troche:)

Gość DZIEWICASIESZANUJE
PRZECHODZONY TOWAR NIE JEST ZDATNY DO UZYTKU

Gość gość
KTO BY CHCIAL KURVVVE CO DALA D**Y PRZED SLUBEM

Gość gość
i jeszcze jedno błąd dziewictwo gówno mówi o człowieku;)znałem dziewice i niektóre z nich to były dziewice na pokaz jakie to one nie są,a były tępymi sukami które o świecie nie miały pojęcia:)dziś jedna z nich ma 3 dzieci i jest po rozwodzie bo mąż poszedł do kochanki a druga nie wiem co robi:) w każdym razie po cnocie kogoś ocenia to tylko płytka osoba bo ważniejsze jest serce i uczucia a nie jakaś cnota:)

Gość gość
DZIEWICASIESZANUJE dziś To na chuj chcesz używać dziewicy hipokryto nieprawiczku?

Gość wOJREGMKGJR
PRAWICZKU WYPIEPRZAJ STĄD BO ZNAJDZIEMY CIĘ I CIĘ DOJEDZIEMY.

Gość gość
nie piszcie do tego prawiczka:)to jest psychol,zgłoszona sprawa będzie niedługo i szczekać będziesz w celi z kolegami psychiczna małpo:)pozdrowienia z Katowic od dobrego kolegi ps nie-dziewice kocham Was a dziewice nie jesteście lepsze od nie dziewic

Gość gość
gość dziś Jak mam nie reagować jak mnie wkurza.Dużo tu mężczyzn pisało tak pięknie a on pierrrdzieli dalej swoje.Wkurza mnie ten typ i coś z tym zrobię,może do UWAGA TVN go zgłosimy i znajdziemy :D ?

Gość Damianoss
Nie dziewice są zajebiste,konkretne i fajne.Nie trzeba się krępować a argumenty że to że tam to są dla cipeczek męskich.Na żonę też nie dziewica,nie jakaś rozpustna czy coś ale na pewno nie-dziewica normalna i konkretna:)Ważne że ja będę jej ostatnim:)Nie-dziewice dajcie wodzy fantazji ale nie z byle kim a zacofanych polaków nie słuchajcie bo to zazwyczaj się kończy rozwodem i pogrzebanym życiem;)

Gość gość
GROZBY SA KARALNE POZDRAWIAM

Gość gość
wyrazilem jedynie opinie tylko dziewica sie szanuje

Gość gość
Damianoss dziś I to mi się podoba. gość dziś Myślisz że nie Wiemy kim jesteś?Ty psycholu jesteś tu sam i każdy prędzej czy później Cię stąd wypędzi.Ciesz się że piszę ''CIE'' z dużej,chodź na to nie zasługujesz.Pamiętaj też że to co dodawałaś o islamie,i inne takie rzeczy są zapisane i za to Ty pójdziesz siedzieć.Prowokujesz ludzi sam pamiętaj.

Gość gość
gość dziś wyrazilem jedynie opinie tylko dziewica sie szanuje yyy Nie wyrażasz tylko narzucasz komuś swoje poglądy.Nie k***iu pieprzony,nie-dziewice też się szanują.Nie trzeba ślubu wystarczy długi związek.I tak nikogo nadal nie masz i zostaniesz sam za swoje spaczone poglądy.Jesteś przegrańcem życiowym i żadna kobieta nawet ta twoja wymarzona ''dziewiczka'' cię nie zechcę.Skreśl z tego słowa ewica i dopisz wka.Na taką tylko zasługujesz stulejarzu.

Gość gość
Ja sobie go trollowałam, ale jak nie widzi nawet w ewidentnym wyolbrzymianiu jego fetyszu, to tylko ręce załamać idzie.

Gość gość
NIC NIE NAPISALEM O ISLAMIE

Gość gość
LUDZIE MAJA ROZNE OPINIE JEDEN WOLI DZIEWICE DRUGI NIEDZIEWICE

Gość gość
ale pato psychol gościu prawiczku jesteś dodany na grupe na facebooku która ma 20 tyś ludzi , zaraz się dowiemy kim jesteś i sprawa pójdzie do telewizji,jesteś spalony i sramy na dziewicę,inteligencji się nie traci z cnotą,a z kobiet nie robimy krów rozpłodowych tak jak ty prawiczkowy śmieciu:)pozdrowienia i mamy z ciebie taki ubaw że szok będziesz żałował za to co pisałeś jak w tvn będziesz:D I nie dziewice górą a ty prawiczkowy śmieciu jesteś zerem mniej niż zerem i gównem będziesz bo żeś jest gówno

Gość gość
gość dziś Trzeba go znaleźć i wywiad zrobić.Jak taki mądry to proszę bardzo.Nadaję się do dupnej religii o nazwie ''islam''.Tylko ta religia jest szmaciana tak jak to co piszę ten prawik.Mam nadzieję że go zniszczycie w necie.Sam sobie na to zasłużył.

Gość gość
I wywalone na opinię katolskich psychicznie chorych ludzi.Nie dziewica czy dziewica co za różnica.Ważne co kto ma w sercu a ludzie to nie są własności.Jasne,warto mieć wartości,ale nie każdy zawsze ich przestrzega,twoje życie to Ty wybieraj.Nie umoralniaj i się nie wpieniaj.Nie dziewica nie kiedy lepsza niż zawistna dziewica.Pozdro dla kumatych ludzi.

Gość gość
O kurrr XD ALE BEKA XD Już wszędzie są te wpisy tego prawiczka XDD Dla sprostowania nie bronimy k******a czyli dawania każdemu/na imprezie/za kasę/zajętemu ale Kobieta która miała kilku na układ f**k friend albo bo ich kochała to co innego :) Nie mam nic do tych co lubią dawać sa nawet spoko ale lepiej jak dają chłopakom a nie obcym albo jak mają typa na układ ;) I tak jest normalnie a to że dla kogoś to dewiacja bo to bo tamto to jest zacofany umysłowo XDD POZDRAWIAMY PRAWICZKA MAMY Z CIEBIE BECZKĘ XD

Gość gość
NIE DZIEWICE SĄ NAJLEPSZE <3

Gość gość
GIMNAZJALIŚCI PISZĄ XD BECZKĘ

Gość JarosławKwaczyński
kochamy nie dziewice i nie jesteśmy tępymi c*****i :3

Gość gość
BECZKE MAM Z CIEBIE GOSCIU POZDRAWIAM XD xd XD XD XD

Gość Adminzgrupynafb
Komentarz od Krzyśka 17 lat z grupy na FB : Cytuje ''dla mnie jesteś zagrzybiałym śmieciem którzy narzuca moralność drugim ludziom,obyś został sam do końca życia,bo takie świry jak ty powinny tak mieć za to co piszą'' Komentarz Dominik 16 lat z grupy na FB : ''Może mam 16 lat ale na pewno tak zacofany umysłowo nie jestem.Polacy i polski rap próbują udowodnić wyższość nad kobietami i sprowadzić je do rzeczy a nie ludzi ale ja tego nie kupuję.Nie chcę Kobiety która miała dużo partnerów(Bez urazy dziewczyny)Ale na pewno nie będę ich zniżać do poziomu krów rozpłodowych i macior XD.Nie jestem zepsutym pokoleniem bo nie ćpam,nie piję,czasami tylko zapalę papierosa :) I nie będę cipką która rucha a wymaga,beka z takich ludzi,szkoda że w moim kraju jest więcej takich psycholi XD.'' Widzisz jak ludzie z Ciebie szydzą hahahahahahahahha beka z ciebie debilu :) Ciesz się że linka dałem kilku osobom bo tak to by tu spam był od młodzieży 14-19 lat i od młodych dorosłych +20 i byś miał przeje****

Gość gość
ludzie dodawajcie to co psychol piszę na fb wszędzie jeszcze w wyszukiwarce co pisał o islamie ten oszołom

Gość gość
hahaha ale smieszne gimnazjalisci moga sie tak jarac