Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna kobieta dla 30 latka to max 21 latka a nie raszpla 30 lat

Polecane posty

Gość gość
Powtarzam: kto może wybierać niech wybiera. Stąd się biorą te pary z różnicą wieku, nieraz szczęśliwe. Ale facet, który poświęca czas na mówieniu babom przez neta że są za stare nie ma żadnego wyboru - jeśli napiszesz że idealną kobietą jest pięciooka Marsjanka to masz taką samą szansę zrealizować te marzenia. Ja - wyznam Ci - fantazjuję o pewnym gitarzyście z USA. I kogo to obchodzi?? Nikogo - to sfera fantazji, bez usprawiedliwienia pseudonaukowego.

Gość gość
"mówieniu babom przez neta że są za stare nie ma żadnego wyboru " - to twoja imputacja. Maja wybór, ale ograniczony dośc mocno. Także nie twierdzę, ze ktoś jest za stary w tym wieku, to twoje wczyty, irrelewantne w temacie. 30 latek zadbany ma jak najbardziej lepsze pole niż zużyte po bad boyach laski w tym wieku. Ściana nie ma litości.

Gość gość
Nie chodzi o starzenie się, ale funkcje biologiczne, włącz mózg rycerzu... U facetów jest prostolinijny wzrost o ile dbasz o swój rozwój i zasoby. Jeżeli dbasz o to, wzrost jest prostolinijny aż do wieku powiedzmy 60 lat. Później to po co baba facetowi? No po co? Tak, nawet 60letni, zadbany, dbający o zdrowie facet może być atrakcyjny i jest dla wielu nawet sporo młodszych kobiet. Zwłaszcza jeżeli dysponuje podnoszącymi jego atrakcyjność zasobami. Nie ma co udowadniać tego, wystarczy rozejrzeć się dokoła w życiu, przykładów masę. Facet (wysportowany i zadbany, dobrze ubrany) po 50stce jest nadal seksualnie atrakcyjny dla kobiet. Kobieta w tym wieku no.... w sumie też ale dla wybitnych smakoszy .....

Gość gość
Chcesz powiedzieć że zadbany 30-latek, który może właśnie teraz uprawiać seks z piękną 21-latką woli wejść na kafeterię i pisać to co ty piszesz? A ona co? Przygotowuje Wam teraz gorącą kąpiel z bąbelkami? 30-latka zadbana też ma większe pole niż niejedna "zużyta" 21-lata. To kwestia osobnicza. Istnieją faceci (znam takich), którzy nawet mając już 60 lat i siwiznę są pociągający. Tych jest ok. 20%. Imputuję tyle, że Ty do nich nie należysz. Ale nie znaczy to, że nie masz innych zalet.

Gość gość
gość dziś " świstak siedzi i zawija w sreberka" - tak tak ,walnij jakimś tekstem z reklamy, na pewno podtrzyma twoje wymysły usmiech.gif Spokojnie znam ludzi -pod 40 tkę którzy mają laski 20-30stki. Wiekszość kobiet traci swoje smv (uroda) po 35 roku błyskawicznie, wystarczy pooglądać zdjęcia na portalach randkowych, profile pod względem wieku. Różnice miedzy 25 latkami 30 stkami są mocno widoczne. Wystarczy też poczytać tematy na kafeterii, gdzie panny żalą się jak trudno kogoś poznać w wieku 30 lat... Nie każda sobie zdaje z tego sprawę, że od pewnego momentu w zyciu będzie tylko tracić atrakcyjność , ale to problem przerośniętego ego. xxxx Jasne, problem z przerośniętym ego ma autor tego wątku, a nie te panny po 30. Argumenty z kapelusza wyjęte. Najlepiej siedzieć na kafe i tworzyć swoją rzeczywistość. Jałowe, żałosne. Nic dziwnego, że te wolne tak wybrzydzają, nie dziwię im się. Niby przed kim miałyby się otworzyć? Przed ujadającym i wytykającym ich atrakcyjność zgorzkniałym kawalerem, którzy powtarza jakieś farmazony? Popieram te wolne w 100 procentach.

Gość gość
dziewiędziesiatjeden dziś Ty chyba 30 letniego faceta na oczy nie widziałeś. BTW mój kolega ze studiów miał już sporą łysinę w wieku 24 lat.

Gość gość
Jestem po 30 i męża znalazłam bez problemu, w sumie to on mnie. Autor jest zgorzkniałym kawalerem, któremu jakaś 30stka utarła nosa, stąd ten żal.

Gość gość
To kwestia genów, a nie dbania o siebie.

Gość gość
dziewiecdziesiatjeden - :D towar deficytowy to chłop. kobieta ma czas najpóźniej do 30 roku życia aby przekonać Samca do siebie. Później traci swoją atrakcyjność, wypiera je młodsza konkurencja, traci powoli zdolności dania zdrowego potomstwa. Chłop wręcz przeciwnie. Kobieta to nie jest towar deficytowy. Jest tego masa. Można wybierać. I ma się na to czas. Dużo czasu. Wolny i bez zobowiązań, w miarę ułożony facet po 30stce chcący w ogóle wstępować w związek formalny z kobietą to towar wysoko deficytowy. Natomiast takich kobiet po 30stce nie brakuje, runek nimi jest zasypany.

Gość gość
Ja się zgadzam, że 30-latek może chcieć być z kobietą 20-letnią. Tylko chcieć a móc to 2 różne sprawy.

Gość gość
Mam 27 lat a moja ma 35

Gość gość
Wiek mężczyzny również wpływa na zdrowie potomstwa. Po 30-35 roku życia ojca wzrasta ryzyko chorób u dziecka.

Gość gość
Kobieta w tym wieku może przebierać w facetach, a facet musi desperacko szukać kobiety x Ha ha ha, co za jełop.

Gość gość
To Twoje zyczenia, moze zainteresuj sie czym innym poza soba to wtedy dostrzezesz jak kreci sie swiat

Gość gość
Panowie masowo odchodzą do lepszego świata w okolicy 55-60 lat. Jak już przeżyją 65 lat, to prawdopodobnie mają dobre geny i będą żyć długo. Więc pisanie o sypiących się kobietach po 30 r. ż. to żart. Kobiety drodzy panowie żyją dłużej i starzeją się znacznie wolniej. Wy zużywacie się zbyt wcześnie - smutne to, wiem :(

Gość gość
To dlaczego 20latki maja najwiekszy poped? Oni sa najlepszymi kochankami. 30 juz nie tez wzwod. A takiego dziada 40 to juz musi zdradzac kazda zona mlodsza czy rowiesnica :)

Gość gość
30 letni prawik :D Wszystko jasne :)

Gość gość
Wejdzie na strone banku spermy. Wymagania : sperma od max 35 latka. I co lyso wam? 🌻

Gość gość
autor/ka postu to stara frustratka i raszpla:D Idealny mezczyzna dla 30 latki to max 21 latek a nie raszpla:D