Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dosyć czuje sie wykorzystana

Polecane posty

Gość gość

Odkąd Pamiętam zawsze pomagałam siostrze przy jej dziecku nawet jak pracowałam czesto brałam urlop zeby zostać z jej dzieckiem.. ferie, wakacje itd nie traktowałam tego jak obowiązek tylko jak coś naturalnego wszak moj ukochany siostrzeniec a ja byłam jego ukochaną ciocią. To sie między nami nie zmieniło tylko teraz ja też mam dziecko niby jedno ale ciągle jestem z dwójką. Siostra nie pracuje wciaz tylko jezdzi po sklepach, fryzjerach czy musi zrobic sobie paznokcie a ja nawet do lekarza z wlasnym dzieckiem nie moge swobodnie sie wybrać bo siostra ciągle podrzuca mi dziecko juz nie wspomne o tym ze kursuje przy dzieciach jak sluzaca. Odkąd urodziłam dziecko nie mialam nawet jednego dnia wytchnienia czuje sie wykorzystana ja tez bym chciala zrobic sobie paznokcie czy posprzatac normalnie bez nerwow i stresu. Czemu o mnie nikt nie pomyśli. Mam dosyć :(

Gość gość
Dlaczego tego nie powiesz swojej siostrze, teraz zmiana, moje dziecko tez potrzebuje czasem opieunki.

Gość gość
No dokładnie, mówisz że, jutro twoja kolej na opiekę bo ja muszę jechać tu i tam. Jaki ty widzisz problem żeby powiedzieć jej że będziecie się naprzemiennie zajmować dziećmi, a jak jej to nie odpowiada to niech zabiera swoje i cześć.

Gość gość
Sęk w tym ze ona nie ma nigdy czasu a pozatym zawsze mi przywizi rozne rzeczy i glupio mi tak powiedziec