Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani zakompleksiona

Mąż gapi się na inne

Polecane posty

Gość pani zakompleksiona

Jestem załamana, bo ja zawsze uważałam go za najlepszego i nigdy nie podobali mi się inni nawet jeśli byli przystojni. Zawsze, gdy gdzieś razem wychodzimy to mąż gapi się na inne, nawet bezczelnie przy mnie się odwraca. Często też je komentuje, mówi, że nie jestem seksowna ani kobieca tak jak one. Gdy przeglądamy razem internet to zawsze klika w filmy, gdzie są duże tyłki, ciągle też mówi jak bardzo uwielbia kobiety z dużymi pośladkami, a ja dla niego wyglądam jak nastoletni chłopiec. Raz nawet zasugerował mi operację plastyczną żebym w końcu wyglądała jak kobieta. Często się przez to kłócimy, prosiłam go żeby przestał, nawet przez pewien czas to ignorowałam, ale nic się nie zmieniło. Potem z zemsty to ja zaczęłam gapić się na innych facetów, komentować jak bardzo są przystojni, ale nic go to nie nauczyło. Owszem był zazdrosny, ale sam nie zmienił swojego zachowania. Co robić?

Gość gość
Rozwiesc się, na co ci taki idiota ?

Gość gość
po co od razu rozwód po prostu rób mu częściej loda :p

Gość gość
a co jest z Twoją figurą nie mogłabyś przytyć ?

Gość gość
Nie wiemy co zrobić nasi mężowie są normalni.

Gość pani zakompleksiona
12:16 Jestem naturalnie szczupła i zawsze taka byłam. Próbowałam przytyć, robić ćwiczenia, ale nic to nie dało. Nagle teraz się obudził, że lubi wielkie tyłki?

Gość gość
Dlaczego ona ma przytyć czy schudnąć ? Bo on tak chce ? To niech se wacka da powiększyć

Gość gość
Wg mojej żony ja też podobno patrzę się na inne ciągle i bezczelnie nawet o tym nie wiem a nigdy jej nie zdradziłem

Gość pani zakompleksiona
12:49 Niestety u mojego męża na patrzeniu się nie kończy, doczytaj cały wątek

Gość gość
Co zrobić jak ktoś nas nie szanuje? Jeśli to obcy to uśmiechnąć się z politowaniem i olać, jeśli bliski to postawić wyraźne granice. Jeśli on celowo Cię upokarza to nie przestanie, bo Tobie z tym niemiło. Niektórzy faceci lubią ranić.

Gość gość
12,49 zadko mąż jest wierny,chyba zbyt krótko jesteście razem.

Gość gość
Szczególne faceci zakompleksieni lubią kobiecość swoich partnerek porównywać z innymi kobietami. Masz chronić siebie. Myślisz, że on ma rację? Nie ma. Robi to, bo mu na to pozwalasz. Najlepsze co możesz zrobić to uwierzyć w siebie, pokochać siebie i zadbać by żaden facet nie podważał Twojej kobiecości. Facet który porównuje Cię z innymi kobietami? Uważasz, że ma do tego prawo? Kim on jest? Co sobą reprezentuje?

Gość gość
A co powiesz na 25 lat wierności i patrzenia na inne podobać się może

Gość gość
14,26 tyle lat i nie zdradziłeś?ale na inne gapisz się i pewnie chciałbyś puknąć.

Gość gość
Nie chodzi tu o patrzenie tylko ślinienie się na obce tyłki przy swojej kobiecie.

Gość gość
Co za durna baba gapi sie bo ma oczy

Gość Kamila9002lbn
myślę , że każdy facet lubi patrzeć się na inne ładne kobiety. To jest normalne. Problemem jest to, że ostentacyjnie ogląda się i KOMENTUJE w Twoim towarzystwie. Tutaj nie ma Twojej winy czy jesteś za gruba, czy za chuda PROBLEMEM jest jego brak kultury, chamstwo i buractwo. Kochana Twój facet to chamidlo i komentując inne rozkoszuje się tym, że sprawia Ci przykrość. To toksyczny facet. Proponuje nie reagować na jego zachowanie tylko sie uśmiechać. Zadbaj o siebie zacznij zwraca uwage innych facetow i zmien stopniowa na lepszy model.

Gość gość
Właśnie olej jego gapienie się na inne. Sama idź w tym kierunku i obserwuj innych facetów. Jesteś szczupła fajna babka i nie przejmuj się mężem. Rób swoje. Trochę więcej wiary w siebie. Jak będziecie się kochać to dla żartu powiedz imię zmyslone przez ciebie ciekawe jak zareaguje czy dalej będzie taki chętny na inne.

Gość pani zakompleksiona
Tu autorka. Przecież napisałam w pierwszym poście, że ignorowałam jego komentarze i zaczęłam oglądać się na innych, ale to nic nie dało. Co prawda był na chwilę zazdrosny, ale po kilku godzinach znowu dowalił mi jakąś przykrością. Mówiłam mu też otwarcie, prosiłam żeby przestał to dostałam odpowiedź: Każdy facet patrzy, a to chyba lepiej żeby dotykał. Zero refleksji nad tym, że mi to sprawia przykrość i w dużej mierze psuje nasze relacje. Ja jestem chętna do seksu, ale po takich komentarzach coraz częściej wyobrażam sobie innych kochając się z nim. Kiedyś był dla mnie ideałem i myślałam tylko o nim, teraz bardzo często fantazjuję, że uprawiam seks z innym facetem. Już sama nie wiem co robić. Albo on to robi specjalnie, albo jest na tyle głupi, że nie zauważa jak pogarszają się nasze stosunki.

Gość gość
po prostu ma na ciebie wywalone

Gość gość
Myślę że jest głupi. Żyj swoim życiem olej gbura. Może trafisz lepiej. Macie dzieci? Jeny skąd w facetach taka głupota. Rozumiem że każdy zwraca uwagę na inne osoby brzydsze ładne ale żeby odrazu tak perfidnie i chamsko o tym mówić. Echh no nie wiadomo autorko co ci doradzić. Poprostu bądź cierpliwa i sama rozglądając się za jakimś przystojniakiem.

Gość pani zakompleksiona
Mamy dziecko. Problem jest taki, że ja sama się zmuszam żeby patrzeć na innych bo nie czuję takiej potrzeby. Mam zasadę, że gdy jestem w związku to nie zwracam uwagi na innych, bo po co psuć relację. Dlatego tym bardziej nie rozumiem jego zachowania. Nabawiłam się przez niego ogromnych kompleksów, choć zanim go poznałam też nie byłam pewna siebie.

Gość gość
Ciężki temat. Nie chcesz psuć relacji a on może psuć ci psychikę. No ja jestem inna. Chyba bym olała sytuacje i wogle nie zwracała uwagi. No ale mówisz że to nie działa. Nic ci tu nie poradzimy bo męża masz nie fajnego.

Gość pani zakompleksiona
Jestem przy nim cały czas zestresowana bo np ostatnio chodziłam po domu w stringach, on się patrzył i potem skomentował "czemu ty nie masz tyłka?" Albo przyszłam do niego bez stanika w koszuli nocnej to powiedział niby dla żartu "myszy przyszły jak spałaś i zjadły Ci piersi". i cały czas takie komentarze lecą. Nawet jak obok niego przechodzę to odwracam się przodem żeby nie oglądał mojego tyłka i żeby znowu czegoś nie palnął. Ja go akceptuję takiego jakim jest, a przecież gdybym szukała na siłę to wyszukałabym mu z tuzin wad, jednak nie chcę zniżać się do tego poziomu.

Gość gość
Przed ślubem nie dawał oznak jaki jest, że nie odpowiadasz mu taka jaka jesteś? Ja bym z takim facetem nie chciała przebywać nawet kilku sekund.

Gość pani zakompleksiona
Przed ślubem nic takiego nie było. Dopiero kilka miesięcy po ślubie się zaczęło.

Gość gość
Dosadnie mu powiedz co myslisz o jego uwagach. I żeby z tym skończył raz na zawsze, bo masz tego dość. I że to chamstwo i brak kultury. Te rady "olej" i "nie zwracaj uwagi", tylko spowodują, że się jeszcze bardziej rozkręci, a może też na innych polach. Chyba widziały gały co brały i tyłek Ci nie odpadł znienacka, tylko zawsze taka byłaś. Jak mu nie pasuje to nich spada do jakiejś kobyły z wielkim zadem. Bliskim też trzeba stawiać granice i wymagać od nich. Nawet bardziej niż od obcych.

Gość pani zakompleksiona
No przecież nie raz mu dosadnie mówiłam. Mieliśmy z tego powodu wiele awantur, prosiłam, groziłam i nic.

Gość gość
Mój mąż po 3 latach po ślubie to tylko mówi że w końcu ma za co chwycić. Dupka troche urosla ale akurat kręci go to. Nie przejmuj się. Tacy sa faceci. W domach mają piękne panie a i tak na zewnatrz szukają. Powiedz mu dosadnie i już. Chyba jesteś zbyt cicha i zestresowana. Boisz się goo??

Gość pani zakompleksiona
Przecież ciągle piszę, że już wszystkiego próbowałam i nic. Czuję do niego niechęć, nawet nie mam ochoty się przy nim rozbierać.