Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta hcg

Polecane posty

Gość gość
Ale nie nie! Chodzi mi oto ze niby dni niepłodne i dlatego, rozumie Pani?

Gość gość
Bo Twoje dni płodne już mineły.

Gość gość
A w ciąży podobno jest dużo śluzu Wiec czas się ogarnąć. Wiec ja testuje w poniedziałek, jak ktoś się interesuje tym wątkiem to na wieczór dam znać proszę obserwować a Pani ginekolog bardzo dziękuje, szkoda ze nie można z Panią jakoś złapać kontaktu :(

Gość gość
W jakim sensie?

Gość gość
No mieć z Panią jakiś stały kontakt w razie czego, a turaj to każdy się może pod Panią podszywać :(

Gość gość
A czasami porozmawiać z kims kto się zna to naprawdę podnosi na duchu :)

Gość gość
Pamietam cie, juz kilka miesiecy temu bylo to samo, 20 tematow o domniemanej ciazy, te same 'objawy'. Mysle, ze pojdziesz na bete, ktora będzie negatywna, nastepnie dostaniesz okres, ktory wezmiesz za plamienie i zalozysz kolejne 10 tematow o swoich objawach, wrzucisz tez kilka zdjec testow ciazowych rozebranych na kawalki. I to wszystko po seksie, ktorego praktycznie nawet nie bylo... I nie zaprzeczaj, wiem, ze to ty. To chyba bylo w kwietniu? Wtedy pisalas, ze juz sobie seks odpuscisz, ze nie jestes gotowa na to, trzeba bylo w tym wytrwac... Tak od siebie dodam ze beta 9 dni po stosunku nie bedzie raczej miarodajna, najlepiej robic po terminie spodziewanej miesiączki. Zrob tak 14 dni po stosunku, nawet mimo okresu zrob, wtedy ten wynik bedzie prawdziwy na 100%.

Gość gość
Jaki nie całkowity stosunek? I jaki kwiecień? Owszem jestem na Kafe ale to od wczoraj dodaje tematy. A na betę pójdę w pon bo i tak już wszystko Brdzie jasne, a to będzie dla mojego spokoju

Gość gość
gość dziś z komunikatorow mam tylko skype :)

Gość gość
Rozumiem, a możemy się umówić, ze będzie tu Pani w poniedziałek o jakiejś komteketmej godzinie?

Gość gość
No idz, jesli tylko cie to uspokoi to idz, ale watpie. Moze to byl luty:) w kazdym razie te same tematy, ten sam styl, wtedy mialas okres, ale sie upieralas, ze to moglo byc plamienie implantacyjne... Na pewno nie tylko ja to pamietam. No a stosunek byl pelny skoro piszesz obrazowo, ze chlopak machnal 6 razy a doszedl 10 minut pozniej w innych okolicznosciach? Dla mnie seks troche inaczej jednak wyglada, ale nie wnikam, nie to jest przedmiotem pytania. Ja tylko dobrze ci radze, zaczekaj do piatku, bo tylko kase stracisz a ze swoim usposobieniem i tak bedziesz wymyslac i sie nakrecac.

Gość gość
Do kobiety która uważa mnie za kogoś innego, akurat to ze mnie z kims pomyliłaś jest mało ważne. Chodzi oto, czy 27 dc test już będzie wiarygodny? W sensie beta? Bo nie jestem jakaś idiotka żeby ciagle powtarzać jak mi już wyjdzie.

Gość gość
To będą pieniądze wywalone w błoto bo nie sądzę że jesteś w ciąży to raz. Dwa, wyjdzie Ci beta 2,3 i będziesz zakładać wątek czy nie za wcześnie bo wyczytałas ze ktoś tam bla bla bla... czekaj do terminu miesiączki. Spóźni się dzień - dwa wtedy betę zrób.

Gość gość
Ale niestety nie jestem z miasta mam daleko i szanse będę mieć właśnie w pon, to będzie 1 dzień przed planowana miesiączka. Zakres u mnie w lboratorum mniej niż 2 a jk jest więcej to już pokazuje Dokldnie .

Gość gość
No to jedź i zrób. Jak jesteś w ciąży to Ci ona nigdzie nie ucieknie..

Gość gość
Co nie ucieknie? Po prostu chce spać spokojnie, ale już powinno choć trochę być widoczne ze ciąża chociaż 5 coś...

Gość gość
gość dziś obstawiam ze ok 18 godziny, czasu polskiego :)

Gość gość
Dobrze dobrze pani Doktor. Ale niech mi jeszcze Pani powie iść czy nie? Bo nastraszyły mnie ze może jeszcze nie wyjść ciąża

Gość gość
Eh. Nie. Moim zdaniem nie bedzie wiarygodna i nie chodzi o 27 dzien cyklu a o to, ze bedzie to 9 dni po stosunku i jajeczko jeszcze moglo sie nie zagniezdzic. Wiem, ze chcialabys sie uspokoic, w poniedzialek wynik bedzie najpewniej negatywny, ale moim zdaniem jeszcze nie miarodajny. Zakladajac ze owulacja ci sie przesunela na 19dc i moglas zajsc to beta bedzie wiarygodna (wiarygodnie negatywna) jak dla mnie od ok 33 dnia cyklu (oczywiscie pozytywna moze byc juz wczesniej).

Gość gość
To ja już nie wiem co robić, kolejna noc nieprzespana

Gość gość
Ciaza Ci nie ucieknie. Ty w niej chcesz być czy nie?

Gość gość
W tej chwili nie chce być w ciąży

Gość gość
Ja z 21:59 to kobieta, ktora uwaza cie za kogos innego:)

Gość gość
Wiem wiem, ze to Pani ;) Naprawdę teraz nie wiem co robić

Gość gość
Czekać na okres.

Gość gość
Dobrze

Gość gość
Matko boska co za idioci sie tu wypowiadają. Widac, ze chcecie tylko dziewczyne nastraszyc.

Gość gość
Nastraszyć tzn co? Czyli są szanse na ciąże czy nie ma? Bo nie poszłam w końcu na ta betę tylko czekam spokojnie na okres

Gość gość
01:41 i widzisz, nastraszylas ja:) nikt nie chce nastraszyc, sugerujemy sie wstrzymac zeby za te kilka dni podczas okresu lub bety miala pewnosc ze nie jest w ciazy, bo inaczej by sie dziewczyna nakrecala, ze jednak za wczesnie zrobila i by znowu te tematy zakladala.

Gość gość
Nie byłam dziś ale boje się strasznie ze jestem w tej ciąży ;)