Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co facet po pieszczotach idzie do łazienki?

Polecane posty

Gość gość

tylko sie calujemy i dotykamy. za kazdym razem pozniej chwile siedzi na lozku i idzie do lazienki. po co? moze wam sie to pytanie wyda dziwne, ale to moj pierwszy facet i nie mam doswiadczenia w tych sprawach.

Gość gość
Skarbie idzie zrobic sobie dobrze reka:)

Gość gość
ale tak na 2-3 minuty to mu wystarczy? przez tak krotki czas jest w stanie to zrobic?

Gość gość
Jesli odpowiednio go podniecisz:) czemu sie nie kochacie?

Gość gość
Oczywiście - czasem wystarczy kilka ruchów jak facet jest dostatecznie pobudzony - 2-3 min. to całkiem dużo w takiej sytuacji.

Gość gość
aa, rozumiem :-) on ma doswiadczenie, ja nie, jesstem jeszcze dziewica. dla mnie to jeszcze troche za szybko na seks. ale nasze przytulanie, pieszczoty postepuja. moj facet powiedzial, ze nie zrobi niczego na sile, chcemy sie ze soba oswoic, nauczyc bliskosci, swoich cial itd.

Gość gość
Do poznawania swoich cial i pieszczot najlepsze jest pieszczenie sie reka na poczatek:)

Gość gość
musze sie nauczyc bardziej smielszego dotyku, bo jak na razie to glaszcze/dotykam go po glowie, wlosach, karku, plecach, brzuchu. ale jakos nie mam jeszcze odwagi zejsc nizej, czasem dotykam przez spodnie jego ud, krocza. widac miedzy nami roznice, ze on ma doswiadczenie, a ja nie. bo wie jak i gdzie mnie dotknac, zeby mi bylo przyjemnie, dotyka/caluje moje plecy, brzuch, piersi, uszy. czy dla faceta tez jest podniecajacy taki sposob, ktory go dotykaam, czy jest mu wtedy przyjemnie? wiem, moze dla Was moje pytania sa banalne i glupie, ale naprawde nie mam doswiadczenia :-)

Gość gość
Sa przyjemne ale tez w pewnym.sensie to tortura, duza przyjemniej byloby mu gdybys piesca.go reka, do tego ttzeba wprawy wiec powinnas sie zaczac uczyc:) ile masz lat?

Gość gość
Osiemdziesiąt trzy i pół

Gość gość
pewnie by bylo mu duzo przyjemnej. ale z jednej strony chcialabym sie tego nauczyc a z drugiej troszke mi glupio, przy nim kompletnie nie wiedziec co i jak , jak dotknac, zeby bylo mu dobrze ito. czy jesli go zapytam, o to jak go piescic, by bylo mu dobrze, to glupio wyjdzie? mam 22 lata :-)

Gość gość
Inaczej nie dowiesz sie czy robisz to dobrze, wazne zebys byla delikatna ale zdecydowana, w pieszczotach reka nie ma.wielkiej filozofii, licza sie checi:)wow 22 letnia dziewica, zazdroszcze chlopakowi, dzis ze swieca takich porzadnych kobiet szukac ttzeba:)

Gość gość
tak wyszlo, bo zawsze chcialam zrobic to z kims odpowiednim i z milosci :-) ok, to musze sie powoli tego uczyc przy jego malej pomocy :-) a dlaczego facetowi tak bardzo lubi sie na mnie klasc? mi tez jest wtedy przyjemnie, czuje jego cieplo, jest bardzo blisko, ale jemu zawsze sprawia to ogromna przyjemnosc.

Gość gość
Pewnie poczucie bliskosci,a moze jestes tak piekna i masz tak ponetne ksztalty, ze.rekompensuje sobie tym brak seksu:)

Gość gość
moze mu o obie rzeczy chodzi :-) pieknoscia nie jestem, zwyczajna dziewczyna, ale wiem, ze jemu sie podobam. tak samo czesto lubi wciskac swoje udo pomiedzy moje az w moje spojenie lonowe, tu mu tez o bliskosc chodzi?

Gość gość
Predzej o podniecenie Ciebie, niby czeka ale pragnie seksu i liczy, ze wreszcie mu pozwolisz:) skad tak w ogole jestes?

Gość gość
Niekoniecznie idzie się zaspokoić,może wychodzi ochłonąć...

Gość gość
okolice Krakowa :-) no nie powiem, jest to dla mnie przyjemne. a czy mezczyzna jest w stanie kontrolowac erekcje, wytrysk?

Gość gośćAdrian
jest możliwe by facet nauczył się kontrolować wytrysk a brakiem doświadczenia się nie przejmuj jego podnieci to że dopiero się uczysz :-) mnie by podniecilo. :-)

Gość gośćPitupitu
Pisać samemu z sobą, to dopiero KRETYŃSTWO ! Paranoja!