Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Gośce jakieś erotyki z młodym się juź śniły ;)

Gość gość
11:00 co to za fejk?

Gość gość
11.09 To się dopiero okaże czy fejk czy nie fejk.

Gość gość
Brunetka tak jak chciał.

Gość gość
Czyli jak dziewczyny były u niego już romansował z Jagodą.

Gość gość
w ciagu 5 dni rozkochał w sobie Justynę ( i szybko odkochał) całował sie i tulił z Sara, a z trzecią miał internetowy kontakt. Do feralnego ranka miał 100% ze to Sara, niemal do przyjazdu Marty był tego pewien , jednak z chwilą przyjazdu Marty zmieniał zdanie-i stwierdził ze jest jeszcze jagoda przecież. A na koniec w zapowiedzi odcinka widzimy karola z listami....

Gość gość
Ta Jagodą wygląda na taką dumą.

Gość gość
Z kolei Marta u Karola była wyraźnie zażenowana nim i jego postawą, owszem musiała być miła,ale jej miny mówiły co ona naprawdę o tym myśli

Gość gość
Trochę demonizujecie sytuację z Mikołajem. Od razu powiedział prowadzącej, że nie jest pewny i potrzebuje czasu, ale musi wybrać. Myślę, że poza kamerami powiedziałby Teresie jakie ma zamiary wobec niej i Janki. A tak naprawdę to mam wrażenie, że wciąż myśli o tej, która sama odeszła. Widziałyście jaką miał minę jak Manowska spytała dziewczyn czemu tamta sama odjechała, one troszkę zaczęły ją obgadywać, a Mikołaj spuścił głowę.

Gość lg82
Co tak jedziecie na tego Mikołaja? Dziwi mnie, że niektórzy postrzegają go tylko jako napalonego gościa. Moim zdaniem, człowiek ma apetyt na życie, duże poczucie humoru (fakt, momentami dość rubaszne), jest pozytywny i wg mnie miał dał się poznać raczej z dobrej strony. Zaskoczył mnie pozytywnie gdy przyszło do wyboru, widać że miał wyrzuty sumienia, że musi jedną z pań odrzucić. Co do tych furtek jakie sobie zostawił to przyznaję że nie wiem, co o tym myśleć... wg mnie był to wybór typowego wzrokowca, bardziej pasuje do niego Janka.

Gość gong82
Co tak jedziecie na tego Mikołaja? Dziwi mnie, że niektórzy postrzegają go tylko jako napalonego gościa. Moim zdaniem, człowiek ma apetyt na życie, duże poczucie humoru (fakt, momentami dość rubaszne), jest pozytywny i wg mnie miał dał się poznać raczej z dobrej strony. Zaskoczył mnie pozytywnie gdy przyszło do wyboru, widać że miał wyrzuty sumienia, że musi jedną z pań odrzucić. Co do tych furtek jakie sobie zostawił to przyznaję że nie wiem, co o tym myśleć... wg mnie był to wybór typowego wzrokowca, bardziej pasuje do niego Janka.

Gość gość
Karol to d**ek. Dziewczyny mają szczęście że je nie wybtał. Kto by chciał być z takim facetem. Mameja jedna. Pijak który chciał sie zabawić kosztem dziewczyn.

Gość gość
ta co se tego młodszego ogiera zostawiła mi się podoba bo wie co robi, wychowa se takiego śpika, a i w łóżku pewnie jest dobry bo konina konkret

Gość gość
Karol - totalnie niedojrzały bawidamek-manipulant, z tą pogr***** z tamtą pogr***** ale bez zobowiązań, to taki, co lubi szukać, ale nie po to, by znaleźć. Mikołaj obraził Janeczkę i przy okazji pokazał, jakim jest prostakiem. Odrzuca kobietę przez kalkulację, sądził, że Teresa na pewno nie pójdzie na taki układ, że po odwiedzinach u Janeczki wpadnie do Teresy, więc oszacował szansę, że Janeczka może być bardziej skłonna się zgodzić, by go przyjąć poza kamerami. Jedyną uczciwą była w tej edycji Gośka, nie grała, nie kombinowała poza kamerami i ma szansę na fajny związek

Gość gość
Współczuję matce Karola-wstyd na wsi sie pokazać, syn bawidamek i alkoholik

Gość gość
Oj weźcie już skończcie co niektóre. Jak nie Mikołaja, to Karola się czepiacie. Byłyście tam? Widziałyście całą akcję na własne oczy, by nazywać go alkoholikiem i bawidamkiem? Zbyt pochopnie oceniacie innych.

Gość gość
13:55 Ci co byli się zmyli. To wystarczy.

Gość śliczna i piękna i chudziutka
no to może ja się wypowiem. Zacznę od karola. Od początku było widać że jest gejowaty. Justyna od początku widać,że manipulantka i jakaś nie tego ma coś z głową. Co do upadku sary to fakt prawdziwy facet powinien jechać do tego szpitala. Nawet jeśli karol nie pije na codzień to doskonale zdaje sobie sprawę że skoro jutro wybór to nie powinien pić więcej niż zwykle. Więc ja obstawiam że on jest alkoholikiem i lubi zabawe. Nawet ruchy ma takie typowe dla imprezowiczów i osób które brały kiedyś narkotyki. To udowodnione naukowo że osoby które brały mają inne ruchy bo narkotyki uposledzaja uklad nerwowy sa to roznice subtelne ale dla kogos kto nie bral bardzo widoczne. Mikolaj to bylo do przewidzenia. On ma agroturystyke i winiarnie udzial w programie byl tylko promocją. On umie grac. Typowy cwaniak. Chyba jego zona byla nie byla zbyt piekna bo takiego syna mu dala... Piotr ewidentnie znal sie z kaska dlugo przed programem. Ona mowi do niego no dobra już chodz tu i caluje go a on usmiecha sie do niej i odwzajemnia pocalunek jakby robili to juz milion razy. Chyba slepy by tylko nie zauwazyl ze tam seks dawno juz byl. Rysy jej twarzy wskazuja na to ze jest w ciązy. ma opuchniete policzki i buzie ogolnie a od tego zawsze sie zaczyna potem ramiona i w dol sie puchnie Gosia nie... ona i mlody pawel totalnie do siebie nie pasuja on ma tylko potrzebe rywalizacji i wygrywania tyle. na tysiac procent nie szuka zony. znam ten typ. Ona wyglada jak jego matka. jak zobaczylam ze maja roznice wieku typu 4 lata to nie wierzylam wygladaja na conajmniej 14 lat. Ona jest lepiej zbudowana od niego wyzsza tezsza i on wyglada przy niej jak jeszcze wieksze dziecko niz jest. Zreszta po wyborze jakos zaje+iscie szczesliwy nie byl. "Postaram sie dac jej pierscionek" nie to samo co dam jej pierscionek chocby dzis. I nie ma tu czego zazdroscic gosce wyjda na ulice i kazda sie bedzie ogladac za takim jurnym szpanerzykiem co da sie lubic. Nawet gdyby mi ktos doplacal to bym go nie chciala za dobry aktor. Sorry ale on nawet podupczyc jej nie chce ten program da mu wieksze mozliwosci i tyle. Ta gosia gdyby nie makijaz to jest ochydna. Ten wladczy wyglad. Moglaby zagrac krolowa sniegu. Jeszcze te miny wiecznie niezadowolone a jak już się usmiecha to ma sie ochote powiedzieć "a darowanemu koniowi to sie w zeby nie zaglada" Co do zbycha to uwazam ze sam sobie jest winny. Chcial gosciowe co to bedzie go do ludzi wyciagala a potem nie chcialo mu sie starac w dodatku gotowy na zmiany a nie wie ze podstawowa jest usamodzielnienie sie i odciecie pepowiny. Matka mega chamska ja już znam takie ciu ciu ciu ciu a jak co do czego to podle to wredne i syna potrafi manipulowac tak zeby cale zycie byl sam.

Gość gość
dziś Może jednak trzeba było się powstrzymać i nie wypowiadać??

Gość gość
Karol nie jest rolnikiem. Nie obrażajmy rolników. On jest wieśniakiem który chciał się zabawic z laskami. I jeszcze ten jego głupi uśmieszek.

Gość gość
14:06 jeśli to był jakiś wywód psychologiczny to marnej jakości i strasznie męczący. Proszę już unikać takiej zabawy w telewidza psychologa.

Gość gość
dla mnie również matka Zbigniewa nie jest taka do konca krystaliczna jest w jej spojrzeniu i tekstach coś dołującego nie jest kobietą taką jak choćby mama Piotra co to człwoiek od razu wie że dla syna w ogień wskoczy i ma go za najpiekniejszego najmądrzejszego i najobroniejszego na wsi :D i nie wiem czy to nie ten brak ręki a własnie matka tego Zbigniewa tak "rozmemłała"....

Gość gość
zauważcie że mama Piotrka powiedziała że synowa dobrze jakby umoała gotować bo wszystko inne Piotrek umie od mamy Zbycha się raczej syszało, "przecież Zbyszek nie jest w stanie"

Gość gość
śliczna i piękna i chudziutka pojechałas po kazdym możesz być z siebie dumna pewnie samoocena ci podskoczyła i to bardzo...

Gość gość
Och Karol. Narąbać się w deskę przy kandydatkach? Nie wiadomo czy to ze stresu, czy to norma. Co te panny miały myśleć.? A że nie pojechał do szpitala. Może nie dał rady. Toż na drugi dzień było widać- kac gigant;)

Gość gość
nie będę pisać wywodów, ale czepiacie się tego karola, to co na siłe miał którąś wybrac żeby was zadowolic jak nie czuł do zadnej nic, był justa i sara zauroczony i tylko tyle, fajny facet i nawet przystojny, i widać ze jednak nie pije, poprostu ma słaba głowę , rzadko pije i sie upił, ja go i tak lubie, ciekawe czy wy macie takich krystalicznie czystych i dobrych mężów którzy to nigdy nie byli na kacu,i tacy wasi męzowie sa super i zawsze dobrze dokonywali wszelakich wyborów, jak tak to fajnie i tylko pozazdroscic!!!!!!!!!!!

Gość gość
14:33 obierz kilo ziemniaków jedną ręką to pogadamy

Gość gość
nawalacie na tego Karola ze bawidamek , rozumiem ze wy dla waszych męzów i wasi męzowie dla was byli pierwszymi chłopakami/dziewczynami, ze u was wszystkich były miłoscie od pierwszego wejrzenia, że wy nie szukałyscie długo, -no napewno nie i u karola tez tak było, szukał ale nie czuł chemi no wiec bedzie szukał dalej, takie jest zycie

Gość gość
Ale,żeby z guzem od razu do szpitala ? To musiał być guz gigant ;)

Gość gość
A ja, patrząc na twarze Zbyszka i jego rodziny, odniosłam wrażenie, że coś się tam kiedyś stało, jakaś rodzinna tragedia, oprócz utraty dłoni.