Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
dziś Chyba oceniasz innych według siebie, bo ja ani nie zazdroszczę Gosi, bo nie mam powodu, ani jej źle nie życzę. Przeciwnie. Ale ty sobie moją wypowiedź interpretuj po swojemu, że jak dla mnie Paweł nie jest "ciasteczkiem" to z pewnością mówię tak z zazdrości, eheee. A co do charakteru, to napisałam przykład, że może się okazać ciepłym kluskiem, a nie że na pewno jest. Tak samo jak może się okazać hazardzistą, albo... ideałem. Ogólnie chodziło mi o to, że liczy się całokształt, a nie wygląd, ale jak ty to odczytałaś, to już twoja sprawa. Widać masz ze sobą jakiś problem skoro tak negatywnie wszystko odbierasz;)

Gość gość
Ja bym tak nie umniejszała urody Gośce, może na żywo wygląda dużo lepiej -wiecie jak to jest z kamerą i zdjęciami, nie każdemu służy

Gość gość
09:42 dokładnie, kiedyś już to pisałam, że skoro jej kandydaci są Gosią tak zachwyceni, to może na żywo wygląda dużo korzystniej; sama niejednokrotnie się przekonałam widując znane z TV osoby, że na żywo wyglądają ładniej i subtelniej aniżeli z telewizji

Gość gość
Ej ludzie ludzie, co tu dyskutować na temat urody? Nie jest ładne to co jest ładne tylko to co się komuś podoba, a tu dalej pokutuje wizja Barbie i Kena. Jednemu się będzie podobał nos jak guzik a drugiemu jak klamka od kościoła. To od czego dostajemy motyli w brzuchu to nie nos, ani nie zęby, bez znaczenia są tu nadwaga, trądzik, czy nawet brak dłoni. Pod kątem urody wybiera głównie pustak, bo liczy się żeby on/ona pasował jak para butów. Pod kątem majątku wybiera człowiek interesowny, ważne żeby jeszcze coś zyskać. A miłość nie wybiera, ludzie chcą kochać i być kochani, reszta jest mniej ważna.

Gość gość
najpiekniejsza byla PANI kanapka i ta druga z tluistym klakiem z korpo:):):):) hahahaha dwie miss pasztetu

Gość gość
najpiękniejsze to one wszystkie są:-D urodziwe polki,przecież tam nie było jeszcze w żadnej edycji ani jednej dziewczyny ,która robiła by wrażenie,ani jednej,gdzie te k***a słynące z urody poleczki :-D

Gość gość
polska właśnie to kraina takich pań kanapek,sar,justyn,małgoś i tym podobnych,chociaż media i powielane stereotypy,usiłują wmówić wszystkim,że jest inaczej czyli zupełnie odwrotnie

Gość gość
Ludzie a wy nie macie swojego życia?

Gość gość
albo brzydkie,albo fałszywe,zakłamane,zawistne albo wszystko naraz:-D i ten program elegancko prezentuje narodowe cechy płci "pięknej "

Gość gość
I tak nagorsi są faceci w tym programie-pijaki i lalusie

Gość gość
pisanie bezmyślnych, wulgarnych i prostackich komentarzy nie przyniesie wam ulgi i nie zapewni wam miejsca po bożej prawicy. wyobraźcie sobie, że cała polska trąbi o tym, że miełyście okres

Gość gość
gruba kanapka chciała oszukać ciasteczkową z wrocka ale się przejechała :-D janeczka widziała sie juz na mikołajowych salonach,piotruś nieporadny biedaczyna nie potrafi znależć panny sam więc bierze co jest,rolniczka odrzucona przez okolicę bo nadęta jak balon śni o młodym ogierze bo wyposzczona,karol bez komentarza

Gość gość
komentarze są wprost proporcjonalne do sytuacji,zachowań i klimatu programu

Gość gość
monika z bielska jak na 40 tkę fajna i ją bym brał na miejscu mikołaja,stać go,ma ikrę i taka babka dla niego w sam raz,a nie stare pudła dla któych trzeba za chwilę pielęgniarkę wynająć.Rolniczka ryzykuję bo chłop młodszy i za młodymi się będzie oglądał tym bardziej,że nie jest ona specjalnie urodziwa.Zbyszek pogonił wszystko i dobrze zrobił,karol pogonił wszystko i dobrze zrobił ale za swoją naiwność i dziecinadę jaką odwalił powinni przymusowo przydzielić mu panią kanapkę.Piotrek tragedia i wybranka w sam raz.

Gość gość
do 09:37 no ty nie masz z sobą problemu żadnego na pewno, nie pottrafisz ucieszyć się cudzym szcześciem i w zupełnie obcej, z pozoru nie dającej jak dotychczas żadnej plamy osobie, szukasz wad ukrytych i to od razu grubych.....hazard hahahaha to że może być różnie to wiadomo, ale to nie twoja sprawa :D

Gość gość
Dajcie żyć ludziom, program był nagrywany kilka miesięcy temu, każdy z nich wrócił już do swojego normalnego życia do codzienności,a wy przeżywacie jak mrówka okres, kto z kim i kiedy... Ludzie to TYLKO SHOW telewizyjne

Gość gość
karny jeżyk dla karolka w osobie pani kanapki!! gość ale się uśmiałam!!!

Gość gość
ciemniaku,program jest emitowany teraz i po to żeby budził emocję i między innymi własnie to się tu dzieje,a jesli ktoś decyduje się na udział w tv show musi liczyć się z komentarzami i to niekoniecznie przychylnymi dla siebie.

Gość gość
dziś Jesteś wyjątkowo mało rozgarnięta. Nie zrozumiałaś nic z mojej wypowiedzi, więc nie będę sobie strzępić języka. xxxxxx Ludzie, przesadzacie z wyrażaniem swojej krytyki. Co innego przedstawić swój pogląd, a co innego obrażać uczestników wyzywając ich od paszteciar i tym podobne. Satysfakcję to Wam daje czy co? Lepiej się poczujecie, gdy kogoś wyśmiejecie i zwyzywacie? Nie można kulturalniej napisać co się o kim czy o danej sytuacji sądzi?

Gość gość
Tymczasem Sara na FB odpisała na rzut ze wyolbrzymiła problem z guzem; Sara z Rolnik Szuka Żony 4 "Pani Aniu, ładnie to tak pisać z fałszywego konta, założonego na potrzeby jednego komentarza?? ale spoko. A o wyjeździe do szpitala nie zdecydowałam ja a ratownik medyczny z planu. Na przyszłość proszę o dokładniejsze informacje. A moje zachowanie to moja sprawa ( czasem lepiej zająć się sobą ) pozdrawiam:) i życzę mniej uszczypliwości :P" Z kolei Gosi na instagramie gdzie ludzie piszą bardzo ciepło o niej i jej wybranku napisała; rolnikwszpilkach "Jestescie kochani :) naprawde :) a my wszyscy mamy sie swietnie :) "

Gość gość
to z***biście ale kogo to obchodzi ? jakas rolniczka czy rolnik i kogo sobie wybrali lub nie... można pooglądać,posmiac się ,skomentowac w trakcie a reszta to już popłuczyny dla plebsu

Gość gość
Plebs się pasie takimi historyjkami,które przewaznie maja mało wspólnego z prawdą ale jedna i druga strona mają swoją chwilę szczęścia :-D

Gość gość
mało rozgarniętato jesteś sama ty, bo z jednej strony lecisz z takim epietetem po mnie a z drugim nawołujesz do nie obrażania nikogo musisz czestosłyszeć od ludzi "jesteś mało rozgarniętoa" że już Ci tak spowszedniało, że nei uważasz tego za obelgę żegnam! nie gadam z ćwierćinteligentami :D

Gość gość
i twoja gadka to faktycznie zwykłe strzepnie języka więc dobrze robisz że już nie będziesz strzępić :) dzięki miło z twej strony

Gość gość
A to było takie miłe forum. Proszę załóżcie sobie oddzielny temat i tam się obrażajcie. A ci goście zniesmaczeni plebsem też nie wiem poco tu przychodzą i zniżają się do takiego poziomu. Proszę idźcie pisać w ambitniejszych tematach.

Gość gość
kafeteria miłe forum? hm :D

Gość gość
gość dziś No w tym temacie długo było miło.

Gość gość
oj bo niektorzy celowo przychodza by generowac konflikty, prowokowac i obrazac, tak jest na kazdym temacie

Gość gość
No właśnie, wróćmy do tematu:-p

Gość gość
W poprzednich edycjach te rewizyty to były spotkania obiady z rodzinami wybranków, a tu w zapowiedzi jakieś zamek ci drudzy też gdzieś łażą po parku, słabo