Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Nooo uroda w polsce sie zatrzymała na Barbarze Radziwilownie dalej to same pasztety, juz teraz rozumiem naplyw uchodzcow potrzebnych do wykonania planu przyrostu naturalnego.

Gość gość
EssaL a rolniczka prowadzi dwa blogi-i czytelników tez przybywa...

Gość gość
Kiedyś znajoma zakochała się w chłopaku bez dłoni i to co on robił z tym nadgarstkiem ....możecie sobie wyobrazić!....Była zachwycona!

Gość gość
gość 20:34 Zgadza się. A jaki ruch zrobi się w pensjonacie Mikołaja ...

Gość gość
Oczywiście, że rolniczka Małgorzata jest szpetna z twarzy i jest to odzwierciedleniem jej charakteru egocentrycznej zołzy. Niestety żaden facet długo nie wytrzyma jej kwaśnych min i obrażania gdy będzie coś nie po jej myśli. Dopóki młody Pawełek będzie zachwycony konsumowaniem nie będzie mu przeszkadzał jej wredny charakter. Po pewnym czasie będzie tylko myślał jak****ać się z tej smyczy, którą teraz tak ochoczo sam sobie na kark zapina. Przysłuchajcie się temu co mówi. Wyłącznie bzdety i slogany napompowanego popędem płciowym faceta. Przecież on we wszystkich odcinkach bajdurzy wkółko to samo- Gosia nadzwyczajna, Gosia zasługuje, z Gosią mógłbym, dla Gosi warto, jestem zachwycony, brakuje słów i tylko fuczy przez ten swój wielki nochal-rezonator jak byczek wypuszczony do jałówki. Zaliczy parę pchnięć i będzie miał dosyć, bo Gosia nie ma charakteru szukającego kompromisu- wszystko i zawsze musi być tak jak ona to sobie wymyśliła.

Gość gość
Ależ niektórzy tu są złośliwi... ;)

Gość gość
Akurat od ludzi którzy znają Gośke mozna usłyszeć to to fajna rodzinna i ciepła dziewczyna. Ale najlepiej sobie humor poprawi piszac o kimś zołza-nieznajac tej osoby, i jeszcze nochalem pojechać-pełnie szczęścia

Gość gość
Patrząc na gust i zachowanie Piotrusia można bez ryzyka błędu stwierdzić, że to typowy prostaczek, taki przysłowiowy wsiowy głupek z golfa3. Nie wzięli go do wojska choć było to jego marzeniem, to też o czymś świadczy. Uśmiechnięty wygląda downowato ale to nie jego wina. Geny różne figle płatają. W sumie to ta jego obecna Kasia, gdy tylko dostanie rozwód z obecnym mężem może go poślubi, a na pewno uszczęśliwi potomkiem, może mądrzejszym od Piotrusia i wszyscy będą happy.

Gość gość
dziś Cóż niektórzy tak leczą własne kompleksy, a może dochodzi jeszcze zazdrość>

Gość gość
Najbardziej szpetny to jest brak fazy myślowej u tej większości która posługuje się wyłącznie wzrokiem. Helloł obsługa wyłączyć światła!

Gość gość
20.52 :D :D :D nie zgodzę się z tym, co napisales/aś ale to jest napisane w taki sposób, że nie mogłam śmiechu opanować :D

Gość EssaL
Nie rozumiem tych najazdów na Małgosie. uroda to rzecz względna ale moim zdaniem ona ma bardzo dużo uroku i co najważniejsze podoba się Pawłowi. I nie ma co wyrokować, że on z czasem wybierze młodsze bo jest wielu mężczyzn którzy wolą starsze kobiety, tak jak i my mamy różne gusta co do wieku mężczyzn. On najbiedniejszy raczej nie jest więc w przysłowiowej jednej koszuli go nie weźmie. Ona jest na etapie reorganizacji gospodarstwa, oboje kochają zwierzęta, on jest gotów zamknąć swoje sprawy w Szwecji ... No oby tylko uczucie było trwałe to mogą stworzyć z czasem fajną rodzinę. A w gospodarstwie znajdzie się praca dla wszystkich, więc raczej nikt go utrzymankiem nie nazwie. Zresztą mogą pójść w taki profil gospodarstwa, że on spokojnie na siebie zarobi, choćby hodowlą koni ...

Gość gość
dziś dokładnie, lepiej tego ujac sie nie da

Gość zmartwiona 12
ja trochę nie na temat ale jest to najbardziej aktualny czad jaki znalazłam mój mąż rzucił palenie 10 lat temu a teraz znowu zaczął palić .nie mogę sobie z tym poradzić już od 4 miesięcy się kłucimy nawet zaczełam go podejrzewac o zdradę proszę doredźcie mi coś.czy on mnie przestał kochać dlatego nie chce rzucić tego palenia

Gość gość
wez spieprzaj Zmartwiona

Gość gość_eks_palaczka
zmartwiona 12 Chyba nigdy nie paliłaś i nie wiesz jak trudno jest rzucić. Mój M rzucał wiele razy na kilka miesięcy, czasem palił elektronicznego i niestety zawsze wracał. Ja paliłam bo lubiłam i nigdy nie miała potrzeby ani dość silnej woli aby rzucić. Nie rozumiałam mojego M , który potrafił rzucić a potem głupio wracał do nałogu. Mnie zmusiło zdrowie, rzuciłam z dnia na dzień, niedawno minął rok. I wiesz mi tego się nie zapomina ;( Nadal mam momenty, że sięgnęłabym po papierosa ale wmawiam sobie, że papieros mnie zabije ;) Jak mąż nie będzie chciał to nic nie zrobisz i to nie ma nic wspólnego z miłością. Ustal zasady, że dom to strefa bez dymu. Jak będzie wychodził to może chociaż ograniczy ... Od czegoś trzeba zacząć ...

Gość gość taki jeden
Karol to chyba największy przegrany tej edycji. Zauroczyl się Justyna, po bliższym poznaniu okazało się że to jednak nie to i zaintereśowal się Sara. Niech będzie że to ok i normalne w 4 czy pięć dni. Ostatniej nocy, nad ranem dnia wybory skończyła się chemia pomijając już powody. A w rozmowie z Marta w dniu wyborów już mówi o zauroczenie jagoda, że rozmawiali na Skype. Wynika zatem że Karol grał na dwa fronty, no będąc zauroczony Justyna (od listu do pierwszych dni u niego - zachwyt nad listem, oczarowanie na 1 randce, piękna czerwona róża i zapalenie na przyjazd) potem szybko przeszło zauroczenie na sare aż do nocy poprzedzające wybór. To kiedy rozmawiał z jagoda? W dniu wyborów po porannej sprzeczce z sara? Musiał grać na 2 fronty..

Gość gość taki jeden
Piotr. Ok Emilia i Kaśka były dla lamus. Ale Piotr w pierwszej kolejności wspomniał udział w programie kto poślubił mojego syna czyli miał żal że brała udział w programie pomagający w znalezieniu drugiej połowy a sam bierze udział w takim samym programie. No może początkowo rsz wydawał się bardziej ambitny. Ale tak naprawdę ilu rolników szuka w nim miłości na poważnie? Chyba tylko Zbigniew. Reszta przebojów, przystojny bądź ładni. Zawsze są portale typu sympatią. Nie wierzę że co niektórzy mieli problem z poznaniem kogoś.

Gość gość taki jeden
Mikołaj. Przecież z żadna nie ożeni się. Chće za.bawic się i szuka rozrywki. To jest wies, ma dzieci, jest majątek, tak łatwo nie dadzą wejść nowej bądź co obcej osobie do rodziny i podziału majątku. Chyba że intercyza.

Gość gość taki jeden
Zbigniew. Niby taki poczciwy i dobry facet. Nie wątpię że chće poznać druga połowę i założyć rodzinę. Ale mam wrażenie że z jednej strony chće bo wypada bo nacisk a z drugiej strony ma wątpliwości i swoje przyzwyczajenia. A w związku powinno iść się na kompromis. W pakiecie mama. A związku w trójkącie są trudne choć możliwe. Ale to zależy od faceta. Ok teściową może się wtrącać nie ma się na nią często wplywu Ale to od faceta zależy na co sobie pozwoli na jaką ingerencję. A Zbigniew nie wygląda mi na takiego który kiedykolwiek sprzeciwił się mamie.

Gość gość
Karol chyba przeoczył pierwsze miłości w gimnazjum i nadrabia :D

Gość gość
dziś Padłam....

Gość gość taki jeden
Małgorzata. Nie o wygląd chodzi. Jest zadbana - włosy makijaż ciuchy. A czy w krótkich czy świętych gładko włosach bez makijażu i zwykłym tshircie byłaby taka zachwycająca? Ma czas dbać o siebie uprawiac sport prowadzić dwa blogi gdzie tu czas na prace. Ale w wizytowce podala ze maja prscownika. Ona nie wyglada jakby pracowsla w gospodarstwie. Jeśli młody jest w miarę bogaty to może przejść związek. Jeśli nie to będzie tak jak w przypadku Moniki z poprzedniej edycji. To jest wieś. Bogaci nie wydadzą córki za biednego co nic nie wniesie. P.s. przepraszam za literowki

Gość gość
w tym popędzie Mikołaja jest coś interesującego taka jurność jest sexy on jest fajny, wesoły, ma dobrą energię ale mam wrażenie że zakochać, poczuć miłośc to on nie jest w stanie. i nie wiem czy taki po prostu jest, czy w jego sutuacji się już nie da.......wiecie całe życie z żoną, która nie żyje. pozostały wspomnienia i dorosłe dzieci. jest przystojny

Gość gość
Karol nie grał na dwa fronty, a według scenariusza :) jak by to wyglądało, gdyby każdy z rolników ułożył sobie od razu życie z któraś z kandydatek? Zbyt piękne by było prawdziwe.

Gość gość
Małgo chyba uważa się za 8 cud świata, troszeczkę się myli :D

Gość gość
gość taki jeden dziś uwierz że na biednego nie trafiła ;)

Gość gość
młody przyjechał do niej takim raczej wypasionym mercem, wiec chyba coś tam ma

Gość gość
wiecie co u tego pawła od małgosi to możebyć prawdziwe uczucie z początku pomyślałam, eeeee......takie ciasteczko nie musi szukać w takim programie, więc jakieś inne bobudki go tu ściągnęłły ale jak od zaraz po maturze do tej szwecji wyjechał, to faktycznie ma ograniczone pole by kogos "z naszych" poznać. obejrzał pewnie tam w szwecji naszą polska tv, to go nawet ta nasza nei taka piękna Małgosia olśniła........a wynikało to z poczucia osamotnienia, małej skali porównawczej na emigracji i dużego pragnenia on jest przefajny :D ma szczęście ta Małgosia

Gość gość
Mikołaj i miłość... Facet po 70, jeszcze żywotny, energiczny i na swoje lata nie wygląda, ale w jego przypadku raczej o przygodę chodzi, ostatnia w życiu, o kobietę, z którą te ostatnie lata spędzi w miłym towarzystwie. Może za młoda jestem, ale wydaje mi się, że mocno dojrzali ludzie na starość nie wkręcają już sobie wielkich miłości, bo takowe albo przeżyli i niestety stracili, albo te ich ideały z młodości zweryfikowal czas i życie.