Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Żeby nie było byli PRAWIE wszyscy rolnicy z wszystkich edycji + ich drugie połówki (równiez te spoza programu) , nie było na szczęscie zadnych Sar czy Emilii ;)

Gość gość
Emilia by nawet nie wiedziała, gdzie są Kielce ;)

Gość gość
To ja fashionistka i przykro mi cię rozczarować koleżanko, ale ali słynie z podrób (aż dziw, że tego nie wiesz), czasem świetnej jakości. Sama mam knockoff sukienki J.Lo, szytą na miarę i jest nie do odróżnienia, a co dopiero mówić o "inspiracji" jakimś stylem. Poza tym faktycznie jest się czym podniecać: panna nikt, która kupiła sobie followersow i pseudorolniczka, ktora wbrew faktom ma się za piękną i sexowna kobietę. Manowska jest zawsze dobrze ubrana i umalowana - pasuje do roli i urodę też ma przasna, więc na prowadzącą taki program pasuje idealnie. W ogóle wydaje mi się, że z wszystkich uczestników najładniejsza była chyba Natalia z pierwszej edycji, cała reszta bardzo wątpliwa.

Gość gość
gość dziś Współczuje starsznie musisz być nieszczęsliwa , moze i dla Ciebie kiedyś wyjrzy słońce....

Gość gość
Może wyjrzy, tak jak dla Zbyszka, bo na szczęście Małgorzaty nawet nie mam co liczyć.

Gość gość
", która kupiła sobie followersow " To już wiem ze Twój problem-ciebie zwyczajnie na to nie stać hehe

Gość gość
Zbyszek jest tylko dwa lata starszy od tej Moniki, ktora była u Piotra, a wygląda jak jej ojciec... Mógłby chociaż ten kałdun zrzucić.

Gość gość
Skoro rzekomo wczoraj nagrywali to co oni pokazywali urywki po zakonczeniu odcinka w zeszła niedziele? Ktoś tu ma dlugi nosek

Gość gość
gość dziś Pokazywali FINAŁ sezonu w urywkach A wczoraj nagrywali ODCINEK ŚWIĄTECZNY który bedzie w 1 dzień Świąt

Gość gość
trafilas w sedno. Zazdrość i zawiść mnie zżeraja.Rudemu pustakowi zazdroszczę prawdziwej internetowej sławy a Gosiaczkowi prawdziwej miłości. Oprócz tego jestem niepelnosprawna stara panna dziewica dlatego jadę po Zbyszku i Ewie.

Gość gość
gość dziś No tak, dla Ciebie bez metki nie ma poddnietki. Może dlatego nie możesz się przebić bo nie masz nic do pokazania poza sklepowymi metkami.

Gość gość
Co teraz robi Zbychu jak myślicie?

Gość gość
Zacina :(

Gość gość
Zbigniew mysli że ma szanse u Moniki Piotrowej bo jej foty lajkuje a nawet komentarz napisał.Ona nie takiego faceta potrzebuje , nie ta półka dla niego

Gość gość
Aleśta się na niego uparli ...też nie przepadam za nim, ale po co o nim tyle pisać;-p

Gość gość
Bo o kim innym tu pisać? Mikołaj wypadł z gry, Karol jaki jest każdy widzi, Piotrek ze swoją dziunią też mają jasną sytuację, Gosiaczek i młody roochacz swoim "związkiem" mają potwierdzać, że program łączy ludzi. U Zbyszka były największe kwasy i emocje, on sam budzi kontrowersje i bynajmniej nie z powodu braku ręki.

Gość gość
macie duzo czasu...na to pisanie komentarzy

Gość gość
gość dziś No ja bym Mikołaja nie skreślała.Jego tekst z finału: "Ja potrafię chcieć tylko musi być właściwa osoba" i zaraz ujęcie Teresy ... no cóż czuję, że będzie o czym pisać po niedzieli :P No i panny od Karola tez chyba rozwalą system :))

Gość gość
Emojce u Zbycha? Zmieniałam kanał jak zaczynali go i jego damy pokazywac-wiało nudą na kilometr. Podobnie u Piotra Najlepiej przez całą edycje było u Karola akcja za akcją' No i u Gośki tez fajnie-tam Dawid nakręcał akcję, a w ostanim odcinku niezła polewka jak ona i Paweł udawali przed kamerą że są sobie bardziej oby niż są w rzeczywistosci ;)

Gość gość
Od razu było widać, czego Rolniczka chciała. Ma głowę na karku to nie był jej potrzebny zaradny tylko ładny, żeby dzieci ładne były. I uważam, że to nic złego. Od początku było widać, że ją do chłopaczka ciągnie i na tym stanęło. Charakterna kobita! Nie to, co ten Wielki Właściciel Winiarni, co to kobietę wybrał a potem olał. Kreuje się na arystokratę a słoma wyłazi.

Gość gość
Sympatyczna para

Gość gość
Wszyscy krytykują Gośke ,ale facetom w programie sie bardzo podobala,a ten jeden sie w niej zakochal bez opamiętania.są do siebie troche podobni,a on jest calkiem przystojnym facetem,dobrze jej się to poukladalo

Gość gość
gość dziś Zrzuci winę na Terese-mam nadzieję ze kobitka okaże sie charakterna i mu dosadnie odpowie

Gość gość
gość dziś Widziałam już ten komentarz na innym portalu. Twój czy skopiowałaś ?

Gość gość
nie wszyscy krytykują Gośkę, ja nie krytykuję,przypominam że tu nie siedzą dwie osoby tylko wiele,Nigdy nie skrytykowałam na tym forum Gośki a chwaliłam

Gość gość
gość dziś No to jeszcze raz pokazałby "klasę" ;) Jak oni tych starszych panów rolników dobierają ? każdy coś odstawił : P

Gość gość
Jeśli dzieci Gośki i Pawełka mają być ładne to lepiej żeby się nie wdały w rodziców. U Zbyszka był pojazd i urażone ambicje, czyli to, co widzowie lubią najbardziej. Tzw. mięsko. U Karola poza początkową akcją z Justyną i dziwną końcówką były emocje jak na grzybobraniu. U Piotrka mimo odejścia dwóch bab nic się nie działo, bo to wsiowy głupek i z pudelka każdy już wiedział jak się zakończy akcja. U Mikołaja Renatka odeszła nie chcąc złamać mu serca, a później nudy. Na finale faktycznie dowalił swoim kobietom, Tereska chyba go nieźle pocisnie, ale finały to do siebie mają, że ludzie wylewają żale i przeważnie się kompromitują.

Gość gość
gość dziś Ja też nie krytykuję. Uważam, że oni z Pawłem uratowali honor programu. Zresztą zestawienie panów u niej w domu też ciekawe. Nudny Paweł starszy,choć tutaj kreowany na idealnego partnera dla Małgosi, chyba tylko dlatego, że przy odbiorze porodu pomógł, choć nie wiem na co to Małgosi, bo parobka nie szukała, na weta ją raczej stać a jak sama będzie rodzić to też nie będzie skazana na umiejętności swojego faceta tylko raczej do szpitala pojedzie. Zabawny Dawid choć wiem, że mógł irytować. Swoją drogą zaskoczył mnie po wyborze. Niby luzak, niby był dla zabawy ale zakończenie chyba zabolało. Czy tylko urażona męska duma czy faktycznie zaczęło mu zależeć ? No i Pawełek czyli Małgosiowa "wisienka na torcie". Jedyny który zrozumiał, że ma pięć dni żeby zdobyć kobietę a nie tracić czas na kwaśne miny czy popisy przed kamera.

Gość gość
Dla mnie w piątej edycji powinny być tym razem 2 babki-jedna tak 40+, druga taka jak Gośka do 30-stki. Z facetów najstarszy powinienm być tak 50-55, nie starszy, dwóch młodszych tak 30-40 , absolutnie nie dawać juz panów po 60-tsce bo 4 edycje i zaden nic nie stworzył-tylko wiecznie pretensje mieli-wszystkich pobił Eugeniusz z 2 edycji-który zrezygnował z wybranki-bo miala małe mieszkanko...

Gość gość
gość dziś Idealne podsumowanie-mi sie znakomicie ogladało właśnie ich. Dawid miał akce typu"farba zmywalna" czy "gwara" ja go ta lubię/ Starszy paweł w sumie prócz porodu i randki mało pokazywany-a na randce dał plamę-chociaz Gośka mu nie ułatwiła. Bo Gośka od początku miała wybranka-pozostała dwójka była tylko tłem.