Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
taka zwrotność w uczuciach nie jest dobrym fundamentem na poważny związek ;) na miejscu dziewczyn sama bym nie chciała budować czegoś poważnego na takiej podwalinie ;)

Gość gość
No to chłopak będzie miał pozamiatane. Niech on lepiej do 40stki się wyszaleje i może spowaznieje. On się na męża żadnej żony nie nadaje.

Gość gość
Taką fryzurę jak ma Piotr na 7, zdjęciu nosiłem 15 lat temu w liceum :P

Gość gość
Niektórzy po prostu nie powinni się żenić i ten program pokazuje to dobitnie

Gość gość
A Piotrek ma 40 na karku i co, przybyło mu mądrości?

Gość gość
Piotrek to do 50tki powinien się wyszaleć ;)

Gość gość
Jak dla mnie najlepiej się ogląda się rolniczkę i jej wybranków. Panowie spokojnie luz bluz, wczasy mają. Do tego pośmiać się można

Gość gość
wg dobrze się też oglada Mikołaja, coś sie u niego dzieje, syna ma śmiesznego,babki wyluzowane.Dobrze że ludzie potrafią cieszyć się życiem i nie kierują się tzw "już nie wypada" U Karola też fajnie-cos sie dzieje,ta nawiedzona jest śmiszna ,przynajmniej jest z kogo beke robić. U Piotrka też coś da się obejrzeć, rodziców ma fajnych, ojciec fajne żarty mówi. Natomiast u Zbyszka niestety nudno :O Trafiła mu sie ta gruba która jest wredna i jeszcze zmanipulowała tę młodszą

Gość gość
Ja właśnie nie przepadam za ujęciami u Małgosi, bo młody mnie rozwala swoimi filozofiami o płomieniach w sercu, a Dawid mnie drażni taką wesołkowatością. Za to uwielbiam nagrania z winnicy, widać że pan dba o panie i się stara kandydatkom dogodzić, czego nie ma u innych rolników:-p

Gość gość
Ja uwielbiam i Dawida i Pawła, tylko ten trzeci jakoś słabo mi tam pasuje. Dawid ma bekę ze wszystkiego, a Pawła wyraźnie wzięło, i z tego co słychać układu mu się po jego myśli. Fajne z nich chłopaki! U Mikołaja wesoło od rana do wieczora, ale kogo to dziwi, skoro wino na śniadanie na obiad i na kolację, i w międzyczasie również ;)

Gość gość
ktoś na FB Sary napisał ze kibicuje jej i Karolowi a ta odpisała że kibicować to można ma meczu piłki nożnej. Ogólnej taka zadufana w sobie bardzo się wydaje, całkiem wrednie potrafi odpisać,a w sumie ludzie jej tam słodzą bardzo

Gość gość
Przecież to po wyglądzie widać ze to wredna małpa :P

Gość gość
weszłam na fb Sra rolink szuka żony i wyskoczyła info że już nie ma tej strony albo nie jestem uprawniona do ogladania dziwna ta Sara,pomarańczowa morda z żółtymi włosami,już taka celebrytka z niej

Gość gość
chciałam napisać Sara Rolnika szuka żony a nie Sra rolnik szuka żony hahaha :D ale mi wyszło :D

Gość gość
Nie atakujcie dziewczyny. Czy ten Internet tak już psuje ludzi, że takie głupoty ludzie piszą o innych? Nie macie swojego życia, swojego lustra, swoich problemów? Aby wziąć udział w takim programie trzeba mieć odwagę. Dajcie tym ludziom żyć.

Gość gość
Sara nic wielkiego.na ulicach widuje o wiele ładniejsze dziewczyny. No i staro wygląda jak na swoje lata.

Gość gość
Winiarz jest dobry w te klocki, wie jak uwodzić i starać się o kobiece względy, za to na przykładzie młodszych uczestników widać, ze mało który stary kawaler ma obycie z kobietami.

Gość gość
Mikołaj to wdowiec nie kawaler

Gość gość
jestem w szoku że Sara jest młoda dziewczyną urodzoną w latach 90-siątych, myślałam że to kobita w moim wieku,przed 40 stką :O

Gość gośćBaba
No mnie Winiarz nie kręci. Jakoś nie lubię takich starszych rubasznych panów. Coś czuję, że on się tylko chciał zabawić i zareklamować. Janinka jak go przyparła do muru to od razu zaczął się wycofywać. Ona mu o głaskaniu jak jemu czego innego trzeba ;) Skończy się jak z tym z poprzedniej edycji ... Karol to chyba dawno nie miał kobiety,o ile w ogóle ma jakieś doświadczenie i teraz nadrabia. Mnie się wydaje, że jak taki stary kawaler nagle jest zasypywany listami od kobiet to mu może woda sodowa uderzyć do głowy od tego powodzenia. I wszystkich chciałby spróbować ;) Jedyne co mi się podoba to rolniczka z chłopakami. Starszy Paweł co prawda nijaki ale Dawid jest przynajmniej zabawny. To nic, ze się nie nadaje ani na rolnika ani na męża ale przynajmniej rozwesela. No a młodszy Paweł ... jeżeli im wyjdzie to uwierzę, że ten program nie jest w całości reżyserowany. Mam nadzieje, że Małgosia jest mądrzejsza niż Monika z poprzedniej edycji ;)

Gość gość
20:39 o to mi chodziło, że facet żył z kobietą i dzieki temu umie zabiegać o swoje kandydatki, a młodsi od niego nie mają tego obycia, bo są starymi kawalerami. Sara rzeczywiście spokojnie wygląda na 35 lat.

Gość gość
Ja mam 40stke a cere lepszą od Sary.tylko ja po solariach nigdy nie biegałam.

Gość gość
z tego co zasłyszałam to u Gosi i Pawła zadziało się więcej po jej wizycie u niego,a przed ich wyjazdową randką. Miedzy nagraniami, bez kamer

Gość gośćBaba
Dziwicie się,że Sara na fb tak odpowiedział ale przecież ktoś we wcześniejszym wpisie stwierdził, że nie ma co kibicować Sarze bo ona poszła do programu tylko po to żeby się polansować ;) Może i ona z tych bardziej plastikowych ale przecież uczucia też ma. Martwiła się, że cała Polska zobaczy tyłek być może przyszłej żony Karola a tu plotka głosi, że Karolek sobie tylko w wodzie pościskał i się rakiem wycofał ... ;)

Gość gość
tzn że jak Gosia pojechała do Pawła to sie bzyknęli ? Widać jest że chemia aż grzeje

Gość gość
O ku... Z teo co pamiętam to rewizyty sa jednodniowe,ale fakt ta wioska z której młody pochodzi to chyba z 500 km jest od Goski-to moze została na noc ;)

Gość gość
ten młody Paweł to wygląda tak,jakby miał na sam widok Gośki wystrzelić

Gość gośćBaba
Jak między nagraniami i bez kamer to ciekawe skąd te wieści ;) Myślicie, że zapytał czy może ją bzyknąc ?

Gość gość
Czyli młody raczej ustawiony-jak po wizycie nie zmieniła zdania,a wręcz odwrotnie. W poprzedniej edycji Monia raczej po wizycie u Tomka stwierdziła że nic z tego, bo on z takiej typowej rodziny z średnią krajową