Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Znajomość Agi i Roberta z Dwójki też rozwinęła się już bez kamer, wiec to chyba normalne

Gość gość
ta Monia z poprzedniej edycji to tepa dzida zakochana w sobie,kręciła z innym przez neta na boku podczas gdy chłopaki byli u niej.A ten biznesmen już dawno ją kopnął bo jest niemiła i podła.

Gość gość
która to Aga i Robert ?

Gość gość
A Monika miała takich fajnych chłopaków,a ona ciągle tylko jaką to ona silną osobowością jest-wkurzała mnie

Gość gośćBaba
Nie porównujcie Moniki do Małgosi. Przecież Monika była tak nadęta, że aż żal.

Gość gość
Na randce z okularnikiem Gocha to była istna Monika przecież

Gość gośćBaba
No nie, do nadęcia Moniki to jej dużo brakowała. Widać, że facet nie przypadł jej do gustu i trudno się dziwić. Przecież zero inicjatywy a na randce już im życie układa. Więc wolała trzymać dystans i go nie zachęcać. i tak nie zrozumiał i był z siebie zadowolony ;)

Gość gość
Monika z poprzedniej edycji była bezczelna,facet sie o nią starał a ona tak go olewała że szok ,zabujana w tym swoim Filipie który był u niej jeszcze przed programem.Niestety Filip poznał sie na Monice i zwiał od niej gdzie pieprz rośnie, ona kocha tylko konie, dla ludzi jest podła i nie ma kultury obycia .jedynie urodą zwabiła

Gość gość
Bo on ją wku... w aucie już jak powiedział jej że jest zimna.

Gość gośćBaba
gość 23:44 Może jak z Dawidem ruszy na salony to jej parcie znajdzie upust ;)

Gość gość
rozśmieszył mnie gość który wczoraj tu napisał, ze nie lubi jak pokazują młodszego Pawła bo on ciągle filozofuje o rozpalaniu płomienia w sercu...faktycznie on ciągle mówi - rozpalę w sercu płomień, przeszły mnie dreszcze, ona jest cudowna dla niej warto....ale chyba wiec co robi bo Małgosia jest wyjątkowo chciwa na komplementy, od razu rzuciło mi sie w oczy jak wyłudza te komplementy wypytując kazdego-co ci sie we mnie podoba, powiedz dokładnie itp a jak wymieniał to widac było w jej oczach ogromne zadowolenie i chyba chciałaby słuchać tych zachwalań bez końca (założę się że jest spod znaku Wagi)

Gość gość
Monika to byla kobyla , pusta i nadeta. Małgosia dużo sympatyczniejsza. Z mlodym poszaleja , ale czy będzie z tego małżeństwo wątpię. Mlody pociupcia , pobawi sie i stwierdzi , ze jednak to nie to... Młodsze zaczna go kręcić, kwestia czasu. ... Stary Rumcajs ma dwie i te dwie najchętniej bralby na raz. Niesmaczne to czasem

Gość Wiesław M77
Ani Tereska ani Janka do Mikołaja. on i tak z nimi nie będzie. Znajdzie wiele innych po programie. Majątek pokaźny przyciągnie i mlodsze i bardziej chętne na harce. Te dwie za stare dla niego. Widać było, że najchętniej to by brał się za takie jak Renatka czyli duuuuzo mlodsze egzemplarze.

Gość gość
Piotr to bieda umysłowa. Widać, że lubi takie puste disco szlaufy. A potem płacze, że sam.

Gość gość
Dokładnie Piotr to wielka bieda umysłowa, on ledwo dwa zdania potrafi z siebie wydukać.

Gość gość
Jestem bardziej niż przekonana że z Mikołajem będzie jak ze Zbyszkiem Stasiem czy Eugeniuszem , czyli wybierze będą wielkie słowa-a potem po cichu tyłem się wycofać

gośćBaba wczoraj Jak między nagraniami i bez kamer to ciekawe skąd te wieści oczko.gif Myślicie, że zapytał czy może ją bzyknąc ? x Myślę, że pisał podanie do produkcji programu o możliwość bzyknięcia Małgorzaty z zabezpieczeniem :classic_cool:

Gość gość
Nosz jestem ciekawa dzisiejszego odcinka, czy te rewelacje z karolem okażą sie prawdą

Gość Manowska nie ma ciuchów
Zauważcie, że w dzisiejszym odcinku do każdego domu przyjedzie Manowska i zauważcie, że u każdego będzie tak samo ubrana a wiadomo, że wizyty u każdego rolnika nie były kręcone jednocześnie tylko u każdego w innym okresie lata :)

Gość gość
Z tych wizyt w domu najbardziej utkwiła mi w głowie wizyta u Kasi z muzeum (pierwsza edycja) Rodzice (chyba Marian i Eleonora) siedzieli sztywno i byli jak obrażeni bo okazało się, ze córka nic im o swoim udziale w programie nie powiedziała. Kto pamięta????

Gość gość
Imiona rodziców pamiętasz? Ja pamiętam zdziwienie Zbyszka że Kasia nic rodzicom nie powiedziała że była u niego

Gość gość
do Manowska nie ma ciuchów dziś W każdej edycji tak jest- walą ścieme że niby w jeden dzień to sie działo. Jedna para bedzie miała randkę wyjazdową w Opolu, przyjechali razem, razem mieli pokój w Hotelu. Ale nagrywali ścieme-on czeka z kwiatkami na nią, denerwuje sie czy dojedzie, ona leci stęskniona. Witają sie bo nie widzieli sie trochę :) Potemkazdy w swiom pokoju niby szykuje sie na romantyczną kolacyjkę, po niej rozchodzą sie do swoich pokojów-a jak gasną kamery ida do swojego wspólnego ;) Tak to wygladało moi drodzy

Gość gość
Ja sie nie dziewie ze Monika nie miała o czym rozmawiać z tym Piotrem. Ja sie dziwie ze on ją zainteresował i napisała do niego

Gość gość
Tak piszecie bezdusznie bo juz zapomnieliscie o Ewuni jak mozna ;(

Gość gość
Dla mnie ta Renata wcale młodziej nie wyglądała od Tereski i Janeczki ;) a tak piszecie ze jak corka Mikolaja :D cere Mikolaj mial bardziej gładką :P Renata chuda i widac na takiej osobie bardziej zmarszczki

Gość gość
Renata jest piękną kobietą, bez wątpienia. ale mam wrażenie, że na jej twarzy odciśnięte są trudne przeżycia i troski. jest mocno pomarszczona, taka zatroskana ogólnie zachowanie ma kobiece, no może poza chodem, który jest chłopięcy ;)

Gość gość
Renata do Mikołaja wysłała zdjecie w długich włosach pokazywali,a przyjechała już w krótkich

Gość gość
Renata choć atrakcyjna kobieta, to mnie się wydawała nieco dziwna. Nie mówiła wprost tylko lawirowała jakby chciała coś ukryć. Nie wiem, może się mylę, ale odniosłam wrażenie, że ona nie ma doświadczenia z mężczyznami i nie bardzo wiedziała do końca jak się zachować wobec aż nadto otwartego Mikołaja.

Gość gość
odziać się chyba też raczej preferuje w spidnie tiszerty, buty sportowe tu akurat temperamentny Mikołaj przydałby się jej rozkwicie kobiecości :) Janeczce od dwóch odcinków widać że mina zrzedła bo czuje że ta druga wysunęłła się na prowadzenie. ale taki mniejszy zapał i waleczność akurat jej służą :D