Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
mi Renata wygląda na zranioną w baaaaardzo wczesnej młodości . i tak o........ chyba do tej pory bolało. liczę że kogoś pozna! :D

Gość gość
A ma moze ktos namiary na anie. Ta od karola, wydaje mi sie ze jest najlepsza kandydatka i najladniejsza ;)

Gość gość
ja to tej Ance współczuję, wziął ją ten karol jako wyjątek od swoje reguły że "tylko panny" i olał po całości a jest najfajniejsza! :)

Gość gość
Mi ta Ania pasuje do tego w okularach od Gosi

Gość gość
Renata bardzo przypomina mi moją nauczycielkę polskiego z liceum,ale nie chodzi o wyglad tylko o sposób mówienia, no jak ją usłyszłam to padłam, identycznie mówi, buduje zdania, nawet miny przy tym podobne robi etc

Gość gość
A pamiętacie tą taka odrzuconą u Karola, co mu zarzuciła ze woli wychowywać nie swoje dzieci, jejku jakby ją wziął i miał takie 3 wariatki, to starch się bać co by się tam działo

Gość gość
on szuka szalonej ;) jak mu ktoś pojedzie po całości :D dalej udaje ze nic się nie stało i widzi swoje szanse :)

Gość gość
co do tej odrzuconej od karola, obrażonej to tak aroganckiej pozbawionej klasy i szcunku do drugiego człowieka wypowiedzi próżno szukać w całym programie..... powinna dziewczyna się trochę nad sobą zastanowić

Gość gość
Dlatego starch myśleć-ona Sara i Justa co by się tam działo. Myśle że Justyna przy niej to pikuś

Gość gość
Ja na swój sposób rozumiem Justynę. Widać ze jej zależało ( ok może kiedyś brała udział w jakimś programie, ale to było lata temu ) już sam list jaki zrobiła i napisała. Owszem w 2 odcinku jej zachowanie wzbudzało śmiech, i określenie "jakaś nawiedzona",ale ona szła tam do programu z czystymi intencjami, jej się Karol spodobał. I nie oszukujmy się Karol zrobił jej ogromna nadzieję, i ona miała chyba prawo poczuć się jakoś szczególnie. Potem jeden wielki zwrot akcji,że musiała prosić się o randkę- co by nie mówić Karol w pewnym momencie strasznie zaczął ja zlewać-co było słabe, no zobaczymy jak to dzis się zakończy-jesli spoilery okażą się prawdą-to raczej dobrze dla Justyny że jej nie chciał-bo chyba nic nie wart ten Karolek

Gość gość
W programie ,,Rolnik szuka żony" wszystkie występujące tam osoby się lansują. Najfajniejsze są zwierzęta!

Gość gość
Założę się że jakby Mikołaj mógł wybrać sobie kobietę ze wszystkich w tej edycji to na 100% byłaby to Monika od Piotra

Gość gość
Bardzo niefortunna ta edycja. Jak rolnik fajny, to kandydatki do niczego. Zbyszek wybrał jakiegoś nadętego paszteta i dwulicową, beznamiętną Iwonę. Karol - jedna zaburzona psychicznie, druga szkaradna, szkoda, że nie zainteresował się Anią. Piotrek wybrał zgodnie ze swoim gustem - pustaki. Mikolaj, jak inni jego starsi poprzednicy to żenada. Z wszystkich rolniczek Małgosia wypadła najlepiej. Rolniczki jak zwykle nie mają w czym wybierać. Młodzieniec bardzo jej nadskakuje, ale na wieś to on raczej się nie nadaje.

Gość gość
Dla mnie ta Ania od Karola wydaje się trochę nijaka i z wyglądu i z charakteru. Faktycznie pasowałaby do tego kandydata w okularach od rolniczki:)

Gość gość
Ania za sympatyczna dziewczyna dla takiego drewna jak ten w okularach

Gość gość
Ania bądź co bądź dojrzała kobieta ma dziecko to tez musi się pilnować i przyzwoicie zachowywać. Sama na randce powiedziała Karolowi ze wg niego na matkę się nadaje a na żonę juz nie. Szybko zorientowała się ze u Karola nie ma szans i potrafiła z klasą się usunąć na drugi plan.

Gość gość
Ponoc w okolicach z których jest Karol było głosno o wypadku na dyskotece

Gość gość
A w przerwach zapraszam na www.igortreneronline.pl. Treningi, diety. Czyli eko, fit i w temacie ;)

Gość gość
Ania Sara i Justyna bardzo sie zaprzyjaźniły, tyle mają po programie-to też dużo

Gość gość
Napiszcie cos wiecej o Ani. Zna ja ktos ? A moze namiary na fb jakies?

Gość gość
Tymczasem Monika na FB napisała "Panom, którzy wysyłają mi wiadomości o treści typu: posiadam hektarów ... oraz ... (ilośc) krów mlecznych i ... (ilość) jałówek z załącznikiem zdjęć obory i krów, również dziękuję"

Gość gość
do 11.50 o co chodzi, napisz proszę coś więcej :)

Gość gość
ten Piotr to taka pustka intelektualna że nie ma z nim o czym rozmawiać.Nie dziwię sie teraz że kobiety nie znalazł i jest sam w wieku 38 lat No bo o czym z nim gadać jak spędzać czas ? pójść do restauracji i co robić ? Będzie te swoje przygłupawe uśmieszki sypać.:O

Gość gość
Piotrek tą "miałkość" ma po matce. mama jego jest jednak jak widać na dłoni szczera, prostolinijna i empatyczna. cóż......po zimnie z jakim pożegnał Emilię i zaproszeniu kasi 2, trudno Piotrkowi przypisać te z matczynych cech .....

Gość gość
a kasia2- cóż....disco polo :D

Gość gość
Tylko po co ten Piotrek wybrał Monikę? Złamał tez dla niej swoje zasady bo nie chciał kobiety z dzieckiem a Monika posiada dziecko. Ewidentnie do niego nie pasowała.

Gość gość
Monika posiada dziecko? pierwsze słysze

Gość gość
Wydaje mi się ze tak bo wybierając ja mówił ze łamie swoją zasadę (podobnie jak Karol).no chyba ze pomylilam osoby i zasadę złamał ale w stosunku do inniej kandydatki.ale pamiętam jak to roztrzasal przekładl list z miejsca na miejsce i w końcu zaprosił do programy i wydaje mi się ze to chodziło o Monikę(ALE może się myle). Na pewno kobieta ta miała 40 lat i była ustawiona zawodowo.

Gość gość
O matko przeczytałam wizytówkę Moniki na stronie programu. I o dziecku nie piszą. I faktycznie chyba pomylilam bo ta z dzieckiem coś bankowościa miała wspólnego a Monika tez nieźle ustawiona zawodowo tłumaczka przysięgła 2 języków zagraniczne studia. Na co ona liczyła przyjeżdżając do Piotra? ?

Gość gość
to chyba nie chodziło o Monikę. do niego przyjechała taka szczupła laska w białej sukience obcisłej *wielkim zmartwieniem Emilii było to aby przypadkiem piotrek w jej "tyłach" się nie zauroczył :D ona miała dziecko, otwarcie o tym było mówione i po rozmowach odesłał ją do domu. miała tez dziecko taka ciemna dziewczyna z grzyweczką, ona na rozmowach się nie przyznała - dopiero przy pierwszym zadaniu *doborze stroju dla Piotra ....po czym została odesłana do domu ;) Piotrek zasad się jak widac trzyma hahaha