Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melka57

Szalone żony po zdradzie

Polecane posty

Gość Melka57

Zauważyliście ,że po zdradzie każda żona dotychczas nie zainteresowana mężem , dostaje obłędu. Tak go kocha i pilnuje , że trudno się z nim skontaktować. Dotychczas nie sypiała z nim, nie okazywała uczuć, nie szanowała a jak znalazł kochankę to jak pies ogrodnika. A facet głupieje.

Gość gość
To prawda.

Gość gość
Melka a ty jakiegoś żonatego złapałaś i Cię olał? ;)

Gość Melka57
Owszem, poznałam świetnego faceta , nie sypiał z żoną od kilku lat . Było nam świetnie , seks był ekstra. Nic sobie nie obiecywaliśmy, ja wiedziałam że jest żonaty i nie zamierza się rozwodzić.Nic nie planowałam na dłużej . Spotkaliśmy się kilka razy. ,ale żona jak się dowiedziała to od razu dostała szału. Wyrzuciła go z domu. Kazała mu ze mną zerwać , mimo że ich małżeństwo właściwie wiele już lat nie istniało. Wrócił po jakimś czasie do tej żony ale nadal jest sam.

Gość gość
"nie sypiał z żoną" oj naiwna ty naiwna ;)

Gość Melka 57
Co takiego dziwnego że nie sypiał z zoną? Jest mnóstwo takich kochających żoneczek co zapomniały po ślubie albo po urodzeniu dziecka jak to się robi i nie mają z seksu żadnej przyjemności a też jest taka zimna foka .

Gość gość
No, a jednak wybrał tą zimną fokę, a ty tworzysz nienawistne topiki na kafe ;)

Gość gość
Oni ZAWSZE sypiają z żonami ! Dla spokoju sumienia.

Gość Melka57
Nie wybrał jej, tylko został zmuszony. Dominowała nad nim kupę lat, wykastrowała, zrobiła z niego eunucha . Jak zobaczył tą jej niby " wielką miłość " to zgłupiał zupełnie, dał się nabrać i dalej będzie nosił za nią torebkę.

Gość gość
Wrócił po jakimś czasie do tej żony ale nadal jest sam. zabawne

Gość gość
Nie wybrał jej, tylko został zmuszony. Przychodzi baba do lekarza i jest cała pokryta od stóp do głowy muchami... na to lekarz lekko zdziwiony się pyta: - Co pani dolega? Baba: - Zostałam zmuszona

Gość gość
Dominowała nad nim kupę lat, wykastrowała, zrobiła z niego eunucha . i na ch...ci taka tzipa, co? tez lubisz niańczyć nieudaczników zyciowych?

Gość gość
W tym co pisze autorka jest dużo racji. Znam takie sytuacje z autopsji, opowieści bohaterów i obserwacji. ....przez lata zero sexu, zainteresowania, czasu na wspólne cokolwiek, a jak się dowiedzą- masz co i kiedy chcesz, nawet wspólne wakacje

Gość Melka57
Ja już go nie chcę. Niech siedzi pod fartuchem żony, i niech marzy o seksie, bo u mnie już go nie znajdzie.

Gość Melka57
Ale ta żonka, czego ona od niego teraz chce . Nie śpią ze sobą już z rok, więc to małżeństwo się skończyło.Teraz dostaje furii z zazdrości ? Jak już między nimi nic nie ma . Sama go odepchnęła, sama wyrzucała go z domu. Dopiero jak się dowiedziała, że już związaliśmy się ze sobą i jesteśmy 2 miesiące razem,że on przyjeżdża do mnie w wolnych chwilach, to dopiero raban. Rozwala nam teraz wszystko co poukładaliśmy. Zastanawialiśmy się nad wspólnym zamieszkaniem i zmianą pracy przeze mnie, aby było bliżej. Dobrze że nie rozmawiałam jeszcze o odejściu w zakładzie pracy , bo dopiero by mnie urządziła.

Gość gość
Z tym spaniem, to że nie spali ze sobą rok, to całkowicie- miał odrębny pokó,j a wcześniej to spali ze sobą tylko sporadycznie, raz na m-c, raz na 3 miesiące i to robiła mu wielką łachę. A może tylko mnie buja ?

Gość gość
Nie.One nie sa szalone.One sa pojepchane!Sam przechodze podobna sytuacje jak u autorki.Co prawda nie bylo u mnie zdrady tylko pojawil sie ktos nowy,ktos kto mi dal to czego mi brakowalo najbardziej.Cos czego nikt nigdy nie dal mi wczesniej i stracilem dla niej glowe.Odszedlem od zony sam by byc fair to ta postanowiła mnie zniszczyc.Prawie sie jej udalo.Nie wiem tylko czy bede z moja ukochana przez to wszystko ale wiem ze napewno nie bede z zona.To jest wlasnie chore...takie zachowanie zony.Tymbardziej ze sama najprawdopodobniej miala kogos.A niech spada na drzewo.Jezeli nie bede z ukochana to wolę juz być sam niz wrocic do bylej.Taka jest prawda...

Gość gość
Gościu z 5.30. Jesteś bardzo w porządku. Odszedłeś jak się nie układało. Nic więcej nie mogłeś zrobić. Ale te baby szału dostają jeśli może być ktoś inny a nie ona.Możesz zdechnąć a musisz być przyklejony do niej do końca życia. Nie da Ci zorganizować sobie życia i normalnie funkcjonować. Ktoś tu wcześniej dobrze określił - pies ogrodnika.

Gość Melka 57
Do "Skromnej"Tak powiedział. Od roku zupełnie , nawet miał oddzielny pokój , a od kilku lat sporadycznie. Nie miał zupełnie powodów żeby kłamać.Nie obchodziło mnie to co było kiedyś tam. Ważne że teraz byłam tylko ja.

Tak powiedział. Od roku zupełnie , nawet miał oddzielny pokój , a od kilku lat sporadycznie x hahahahahahahahahha xxx Nie miał zupełnie powodów żeby kłamać. x hahahahahahahahahhaahahahahahahahhahahahah

Gość gość
Nie ma to jak dobry dowcip z rana. hahaha

Gość gość
Ja mu wierzę. To żaden wyjątek.

Gość gość
Wszystko okey, może i nie spał, często tak bywa, ale on chyba nie wrócił do żony ,bo nigdy od niej nie odszedł.

Gość gość
byłaś dla niego darmową prostytutką i jak tylko żona się dowiedziała to on już nie chce cię znać.

Gość gość
Kochanki myślą że małżeństwo to jakiś tam romans i wystarczy wystawić dupę żeby facet wszystko rzucił.

Gość Melka59
Nie chciałam być ani kochanką ani " darmową p". Wiedziałam że ma żonę , z którą małżeństwo jest martwe. Nie zamierzałam rozbijać kochającego go się małżeństwa ani rodziny.-oni nie mają dzieci. Dziwię się tylko że tak boi się żonki i rezygnuje ze szczęścia dla świętego spokoju, Przecież gdyby się wyprowadził, miałby święty spokój.

Gość gość
I jeszcze, ta zona odnalazła mnie i nie chce się odczepić. Dzwoni i chce spotkania a ja nie mam jej nic do powiedzenia. O czym będę z nią rozmawiała ? O jej nieudanym małżeństwie , nieudanym z jej winy.? Ja nie sprawię żeby ją pokochał czy żeby jej nie zdradzał. Sama powinna była dbać o to ,aby jej mąz był z nią szczęsliwy. Wtedy nie szukałby sobie kochanek.

Gość gość
Ja wierze że rok nic u mnie od dziesięciu lat tak zanikało a od 2 już nic teraz chce odejść bo dodatkowo okazało się że sama używała sobie a mi stękała że nie ma potrzeb i teraz dopiero się zaczęło że mnie kocha i kochała

Gość gość
Super kabaret! Możesz sąsiadów biletować!