Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta Kwaśniewskiego kto schudł na śmietanie kiełbasę i jajkach

Polecane posty

Gość gość

żywienie tego doktora opiera sie na jedzeniu dużej ilości tluszczy a ograniczeniu węglowodanów czy uważacie ze tak można schudnąć? czy to jest zdrowe?

Jak najbardziej na takiej diecie mozna schudnac tyle ze z tego co slyszalam to jest to dieta keto lub ketogeniczna. Nasz organizm czerpie energie z tluszczy a nie z weglowodanow. Niedlugo zaczynam ta diete ale dodatkowo zakupilam Burn Booster na przyspieszenie przemiany i spalania.

Gość gość
Na kiełbasie, jajkach i smalcu to się można dorobić zawału i na niego umrzeć, tak jak sam dr Kwaśniewski. A przedtem jeszcze wyłysieć.

Gość gość
chudnie się ale tego typu dieta prowadzi do zakwaszenia organizmu i bardzo poważnych schorzeń całego organizmu.

Gość Gość

Nie powiedziałabym, że się chudnie. Co dziwne chudną często ci, którzy nie mają z czego chudnąć - w przeciwieństwie do tych, którzy by tego pragnęli. Przeszłam to na własnej skórze! Schudłam może 3 kg czego optycznie nawet nie można było dostrzec. Choroby na którą cierpiałam i tak się nie pozbyłam, mimo że wiele lat odżywiałam się według zaleceń śp. dr Kwaśniewskiego. Na wadze i zdrowiu zyskałam dopiero, gdy zerwałam z dietą. Nikt nie ma nawet zielonego pojęcia jaki "optymalny smród" zionął z moim ust - tak byłam zatruta owym tłuszczykiem. Aktualnie cieszę się zdrowiem i mam w nosie wszelkie diety. Wolę okresowo stosować post dr Ewy Dąbrowskiej. Róbta co chceta!

Problem nadwagi jest znany wielu. To jest powód popularności fast foodów. Aby schudnąć, musisz nauczyć się jakości jedzenia. Ten sam ziemniak może być przydatny, jeśli go nie usmażysz, ale upiecz. Piekę większość jedzenia i jedzenia. Pozwala to zachować korzystne właściwości produktów. Takie jedzenie nie powoduje oczywiście otyłości, jeśli jesz z umiarem i nie będzie to tłuste mięso. 

Mam mojego asystenta To jest bosch piekarnik, który zamówiłem na https://allmega.pl/stove/. Ponadto twoja dieta powinna być zbilansowana z białkami takimi jak tłuszcze i węglowodany