Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile ważycie? wzrost i waga, szczerze proszę :)

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem po co to pytanie? Co Ci to da, że przeczytasz iż ktoś waży więcej czy mniej? Ja też mam niedoczynność tarczycy. Mam 39 lat, 3 porody za sobą wagę tę samą co w liceum 51 kg, wzrost 169 cm, ale żadna to moja zasługa - nie robię nic by tyle ważyć. Mamę mam chudą, takie geny najwyraźniej i chyba w tym wieku, po 3 porodach i z niedoczynnością tarczycy mogę to powiedzieć z całą pewnością ;)

Gość Cleo1976
A, co to, spowiedź? Czy chcesz kogoś upokorzyć? :) 150 cm i 55 kg-wcale nie chcę, żeby było mniej.

Gość gość
150 ?? Jejku ty masz wzrost jak moja 12 letnia corka i zdecydowanie za gruba jestes , taki maly paczek

Gość gość
158/56 8 kg do przodu i nie powiedziałam ostatniego słowa. Boję.

Gość gość
Gość dziś Wytrwam bo jestem po operacji i mam ścisła diete przez rok, więc i tak muszę się jej trzymać. Pytam kto ile waży, bo jest to dla mnie dodatkowa motywacja :)

Gość gość
no na pewno motywacja zwłaszcza, gdy ktoś z natury jest chudy i nic nie musi robić... co w tym motywującego?

Gość gość
wzrost 164 cm ,waga 58kg, mam 38 lat, dwoje dzieci (7 i 3 lata)

Gość Edziaaaaaaaa
Faktycznie 6 kg w miesiąc to dużo za dużo. Jojo jak nic, dziewczyna z poprzedniej strony mówiła prawdę. Poza tym też nie powinno się wyrzucać żadnego z tych najważniejszych związków (węglowodany, tłuszcze, białka), bo kazdy jest do czegoś potrzebny i nie po to są w żarciu, żeby ich nie jeść. Tłuszcze są niezbędne do budowy błony komórek, niedługo będą ci wypadać wlosy, poszarzeje ci cera itd I nie mówię o jakimś oleju, smalcu, margarynie, tylko chodzi przede wszystkim o tłuszcze z orzechów, ryb, oleju lnianym. Ale skoro ci jakis dietetyk dietę układał, to może miał jakiś wyższy cel. Nie mniej według mnie to dziwne.

Gość gość
Ja jestem dosc wysoka mam 174 cm, waze niestety az 68 kg. przed ciaza bylo zwykle ok 62 kg. jestem rok po porodzie (13 miesiecy). a mam 33 lata. Mam kolezanke, ona ma 35 lat, dwoje dzieci ma - juz sa duze bo maja 8 i 6 lat, ale ona to nawet po drugim porodzie wyszla ze szpitala z brzuszkiem plaskim... w obu ciazach waga jej podskoczyla tylko o 9 kg... ona teraz wazy 63 kg a ma 175-76 cm, jest ciut wyzsza niz ja. ale ona cwiczy mega duzo i ****ardzo zdrowo.

Gość gość
Tylko że podanie wzrostu i wagi tak naprawde nic nie znaczy, nie można wyobrazić sobie figury, bo nawet kilkugramowej rożnicy wagi na plus, kobieta wysportowana z zarysem mięśni będzie wyglądała o niebo lepiej od tej która nic nie robi. Tak więc tego :-)

Gość gość
166/ 60 kg. 33 tc, przed ciaza 48

Gość gość
do 19:43 dokładnie. wymiary, sylwetka wazniejsze od wagi i wzrostu. ja np mam 163 cm, ważę niby OK bo 55 kg. ale np nie mam talii, i mam płaską pupę. biust fajny, jędrny, ale talii zero :/ hula hoop kręcę, nic nie daje. moja mama i siostra tez talii nie mają. mam kumpelę, ona nieco wyższa , ma nadwagę i to sporą. a ma talię :P

Gość Edziaaaaaaaa
No to prawda, jak ja miałam 50 przy 160 i chcialam schudnąć, to wszyscy mi pisali że z czego ja chudnę, że mam prawidłową wagę itd. A ja miałam (i mam) ogromne uda (56 cm) i ramiona. Po prostu tluszcz nie rozklada się rownomiernie w niektórych przypadkach, albo jest lżejszy niz normalnie

Gość gość
160 cm wzrostu i teraz w 14 tc ważę 46 kg

Gość gość
ważne jest tez wiek. bo 20 latka przy wzroście 160 ważąca 50 kg wygląda dobrze, to 40 latka już nie

Gość gość
Edziaaaa Nie mam dietetyka, tylko dietę pooperacyjna. Przeszłam operacje, w 2 tygodnie schudłam 5kg, bo leżałam w szpitalu i tydzień nic nie jadłam tylko piłam wodę i same kroplówki, 1kg schudłam już w domu. Mam dietę niskotluszczowa i to nie mój wymysl, tylko lekarzy, bym wróciła do zdrowia.

Gość gość
wzrost 170 waga 56 kg ,mama dwójki dzieci

Gość Carycka
170/54

Gość gość
37 lat, 163 cm, 52 kg, jedno ( i oby ani jedno więcej!!! ) dziecko. Nie podoba mi się ta waga. 3 kg muszę zgubić.

Gość gość
170 i jakieś 65kg bo trochę przytyłam. Kiedyś ważyłam 95kg. Muszę się wziąć za siebie.

Gość gość
61 lat, 164cm, 63kg

Gość gość
19.59 nie zgodze się, wszystko zależy od kondycji ciała i skóry a wiadomo, że kobieta która do 40 stosowała dziesięć różnych diet aby się odchudzić raczej nie będzie wyglądała jak ta, która zawsze była szczupła , zawsze uprawiała i nigdy nie przerwała uprawiania sportu. Oczywiście regularnie.

Gość gość
To ja z 19.58 - mam 36 lat.

Gość gość
miesiąc na diecie... ja byłam na takiej diecie rok plus dużo sportu i wyglądałam super. Zobaczmy ile wytrzyma autorka, bo miesiąc to malutko. No i pamiętaj, że to co ci zeszło to głównie woda. Dlatego poleciało szybko. Za jakiś czas twój metabolizm zwolni i zaczną się schody. Też mam ten lek na tarczyce. Obecnie 168 i 68 kg. Poród 10 tygodni temu i póki co, nie chce mi się już sobie odmawiać. Ale powodzenia w diecie. ;)

Gość gość
173 cm,62 kg.

Gość gość
Mam 33 lata. Wzrost 158. Przed ciazami waga 46-48 kg. Po 2 ciazach( jedna pol roku temu) mam 60 kg.... Tyle, ze u mnie wage podnosza wielkie piersi i niestety niewstapiona skora... Chcialabym schudnac do 53. W takiej wafze czulam sie idealnie ( po pierwszym dziecku tyle wazylam).

Gość gość
52kg 164cm