Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femme333

12 gwałtów w wakacje w Łebie

Polecane posty

Gość femme333

Z tego co wiadomo w Łebie, zgwałcono 12 dziewczyn, podczas sezonu letniego. Niektóre kobiety twierdzą, że miało to charakter rytualny. Przedtem Magdalena Żak, teraz gwałty w Łebie, w której podobno grasuje sekta dziobatego Żyda (nienawidzącego kobiet), który fikał nawet do pewnej Żydówki z pewnego, znamienitego, starego żydowskiego rodu, to męska prowokacja przeciwko kobietom, właśnie w mieście w którym kręcono niegdyś fragmenty filmu "Seksmisja". Głupie samce grabią sobie coraz bardziej, jak długo jeszcze trzeba czekać by kobiety wymierzyły im sprawiedliwość.???

Gość gość
To skutki przyrostu urodzeń chłopców jest ich zdecydowanie więcej niż dziewczyn maja przewagę liczebna i podobnie jak Indii możemy mieć problemy z napaściami gwałtami handlem ludźmi

Gość gość
Byłam tam dwa lata z rzędu, za każdym razem było super. A te zgwałcone same się prosiły, widziałam zachowanie dziewczyn, jak najgorsze kur/ wi/ chy od stóp do głów!a w ryju jak w śmietniku. Autentycznie było mi wstyd za te szmaciska, w głowie się nie mieści żeby młode dziewczyny tak się zachowywały, żadnych hamulców, zero skromności, całkowity brak szacunku dla siebie, dlatego wcale mnie nie dziwi że zostały zgwałcone, większość z nich jakby mogły to by się rozłożyly przy stoliku przy którym siedziały. Sku/ rwio/ ne szmaty i tyle!

Gość gość
Rozkoszuję się gwałceniem Cyganek. One tak powabnie ruszają biodrami w czasie gwałtu.